Metalhard Activ Srl, partener autorizat Ruukki

Profil de tabla T20

Profilul T20 reprezinta o solutie simpla pentru rezolvarea situatiilor in care este nevoie de un acoperis versatil, de la case particulare cu arhitectura moderna, la renovarea unor cladiri traditionale in zona rurala. Datorita formei lineare, cu geometrie curata, si datorita rezistentei cutelor, profilul T20 este usor de instalat si placut din punct de vedere estetic. Profile T20 este disponibil in doua variante: premium si standard.

Documente

Alte produse ale companiei
Tigla metalica Armorium
 
Tigla metalica Armorium

Acoperis din tigla metalica cu aspect si design unic, destinat cladirilor rezidentiale cu suprafata mai mare. Ruukki Armorium se adapteaza perfect atat acoperisurilor renovate cat si celor noi si se adreseaza clientilor care isi doresc intotdeauna produse de top pentru caminul lor. Forma inalta a profilului tiglei metalice ii asigura acoperisului o prestanta aparte si pune in valoare arhitectura cladirii. Este disponibil in 2 modele: Armorium - clasa de calitate Ruukki 50 Plus, cu 50 ani garantie pentru performantele tehnice si 20 ani garantie pentru cele estetice si Armorium - clasa de calitate Ruukki 40 ce ofera o garantie de 40 ani pentru performantele tehnice si de 15 ani pentru cele estetice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de jgheaburi si burlane Ruukki
 
Sistem de jgheaburi si burlane Ruukki

Sistemul pluvial de la Ruukki completeaza functionalitatea acoperisului. Elementele componente sunt precis dimensionate, usor de asamblat si montat. Sunt fabricate din otel galvanizat cu o grosime de 0,6 mm si au protectie multistrat pe ambele fete. Sunt disponibile in varianta semirotunda in doua dimensiuni de latime, 125 mm sau 150 mm. Jgheaburile si burlanele sunt disponibile intr-un sistem usor de instalat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Adamante Tabla faltuita Classic Tigla metalica Finnera Profil de tabla T20
 
Acoperisuri metalice Ruukki pentru case
9 produse

Adecvate pentru proiecte de renovare si la realizarea de constructii noi, sistemele de acoperis din tigla metalica Ruukki asigura solutii estetice, durabile si usor de intretinut. De asemenea au un aspect placut si un stil elegant, acordand si mai multa valoarea casei. Beneficiile cheie ale acoperisurilor metalice Ruukki sunt reprezentate de sistemele unice de protectie a tablei de otel, Purex™ si Pural™. Acestea asigura suprafetelor o durabilitate fara egal, protejandu-le in mod eficient impotriva zgarieturilor si coroziunii datorate zapezii si ghetii si garanteaza de asemenea faptul ca acestea nu-si vor pierde in timp culoarea din cauza radiatiilor UV ale soarelui

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tabla faltuita Classic Tabla faltuita Classic premium
 
Tabla profilata si faltuita Ruukki
2 produse

Modelul Classic are un profil ce aduce aminte de tabla traditionala faltuita, oferind in acelasi timp un stil unic, modern. Ruukki a conceput si o noua versiune a modelului Classic, a carei element cheie, diferit de versiune initiala, este chiar designul nou, care are suprafata embosata, cu striatii elegante, pentru un plus de rafinament si un aspect unic pe piata de acoperisuri.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Monterrey Basic
 
Tigla metalica Monterrey Basic

Monterrey Basic este alegerea care satisface cerinta celui mai bun pret la o calitate garantata. Recomandat deopotriva in proiectele de renovare a acoperisurilor, dar si in constructiile noi, Monterrey Basic este disponibil in doua modele, cu protectie Poliester si Poliester Mat, avand garantie de 30 ani pentru performantele tehnice si 10 ani pentru performantele estetice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Profil si accesoriu de fatada
Profil si accesoriu de fatada
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...