Membrana, placa izolatoare din material plastic

Membrana hidroizolatoare universala Polyfin DUO 3020 din PFO/TPO
 
Membrana hidroizolatoare universala Polyfin DUO 3020 din PFO/TPO

Membrana hidroizolanta pe baza de FPO cu armatura din voal fibra de sticla, compatibil cu bitumul. Se utilizeaza ca membrana hidroizolanta pentru acoperis montata flotant sub straturi utilizabile sau ca membrana hidroizolanta pentru acoperis montata flotant cu fixare mecanica. Modalitate de aplicare prin procedeul de sudare cu aer cald.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana hidroizolatoare cu detectie Büsscher e-plax®
 
Membrana hidroizolatoare cu detectie Büsscher e-plax®

Büsscher e-plax® este o membrana patentata autoadeziva la rece cu bitum elastomer pentru lipirea directa pe termoizolatie si cu tehnologia e-plax® integrata pentru testarea etanseitatii cu ajutorul descarcarilor electrice. Prin aceasta Büsscher e-plax® ofera singurul produs din lume care combina functia de hidroizolatie si detectie intr-un produs. Masurarea poate fi efectuata in orice moment la acoperisurile expuse, drept garantie de calitate la receptia lucrarilor, preventiv in conditiile intretinerii anuale a acoperisului si bineinteles in caz de deteriorare. Procedeul descarcarilor electrice detecteaza cu o precizie de 100%.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Membrana sintetica Icopal PVC Cosmofin GG Plus Membrana sintetica Icopal TPO EverGuard Membrana POCB Icopal Universal
 
Membrane sintetice BMI Icopal
3 produse

Cu membranele sintetice Icopal se obtine un sistem hidroizolant de inalta performanta, usor, flexibil, sigur si rapid de instalat. Aceste membrane corespund celor mai exigente specificatii, oferind o termoizolare excelenta, reducand amprenta de carbon a cladirii, asigurand in acelasi timp o protectie foarte buna. Membranele sintetice sunt folosite in toate sectoarele de constructii, de la magazine, pana la spitale, de la cladiri comerciale pana la scoli si universitati, incluzand cladiri rezidentiale noi sau reconditionate.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Membrana, placa izolatoare din material plastic

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...