Instalatii mecanice

Produse noi

Sistem de aer conditionat Panasonic Etherea Invertor+ (R32)
 
Sistem de aer conditionat Panasonic Etherea Invertor+ (R32)

Etherea cu tehnologie nanoe™ X imbunatateste protectia 24/7. Cu un nou design atractiv, o eficienta remarcabila A+++, control inteligent avansat care permite conectarea prin asistentul vocal, Aerowings 2.0 pentru confort maxim si proiectat pentru a permite instalarea simpla si intretinerea usoara. Etherea este compatibil cu aplicatia Comfort Cloud de la Panasonic, proiectata pentru a gestiona toate functiile sistemelor cu ajutorul unui dispozitiv inteligent. Controlul, monitorizarea si programarea se pot realiza folosind o interfata simpla. Cu ajutorul aplicatiei Panasonic Comfort Cloud, unitatile Etherea se pot conecta si la Google Assistant si Amazon Alexa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de tevi si fitinguri pentru reziduuri si ape uzate Uponor Decibel
 
Sistem de tevi si fitinguri pentru reziduuri si ape uzate Uponor Decibel

Uponor Decibel este un sistem complet de eliminare a reziduurilor si apelor uzate, avand tevi si piese disponibile cu dimensiuni de la 50 pana la 160 mm. Este adecvat pentru cladiri noi, dar si pentru lucrari de renovare. Polipropilena ranforsata mineral, structura multistrat si gravitatia specifica inalta fac sistemul Decibel unul foarte silentios. Decibel este potrivit in cazul cladirilor cu exigente de tip acustic. Anumite zgomote sunt transmise prin aer, si anume sunt generate in teava si sunt transportate catre aerul exterior. Constructia multistrat a Uponor Decibel cu un strat intermediar mineral atenueaza vibratiile. Alte zgomote sunt transmise prin structura, si anume transmise din teava in structura cladirii prin elementele de fixare ale acesteia, creand o vibratie rezonanta. O modalitate de a evita acest lucru este utilizarea unor elemente de fixare care suprima zgomotul. Uponor Decibel este cea mai avansata teava de reziduuri si deseuri cu suprimarea zgomotului pentru interior, creata in urma cercetarii si dezvoltarii ample. A avut ca rezultat o performanta excelenta pentru amortizarea acustica, functionare, instalare si protectia mediului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cos de fum Schiedel Permeter
 
Cos de fum Schiedel Permeter

Cosul de fum Schiedel Permeter, dublu perete cu sectiune circulara, este un sistem de cos de fum destinat evacuarii gazelor de ardere provenite de la seminee sau sobe, functionand cu combustibil solid. Peretele exterior se livreaza standard, vopsit in culoarea negra, fiind fabricat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, lucru ce confera o rezistenta marita la zgarieturi. Cosul de fum Schiedel Permeter, cu sectiune circulara, este un sistem pentru evacuarea gazelor de ardere provenind de la surse de incalzire care functioneaza cu combustibil solid, lichid sau gazos. Peretele exterior, fabricat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, este extrem de rezistent la zgarieturi. Pentru a se incadra perfect in designul ales pentru decorarea caminului, cosul de fum se livreaza cu peretele exterior vopsit in culoare neagra.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Boiler Tesy AquaThermica Compact 150
 
Boiler Tesy AquaThermica Compact 150

AquaThermica Compact 150 este unboiler cu montaj pe perete, cu pompa de caldura aer-apa pentru producerea apei calde menajere. Acesta este un produs prietenos cu mediul, care functioneaza cu surse regenerabile de energie, genereaza emisii mai mici de CO₂.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Statie pentru prepararea instant a apei calde menajere Oventrop Regumaq X-70
 
Statie pentru prepararea instant a apei calde menajere Oventrop Regumaq X-70

Statia de preparare instant a apei calde menajere Regumaq X-70 este un grup de armaturi reglate electronic, cu schimbator de caldura, pentru prepararea igienica a ACM in contracurent, pentru racordarea la un stocator de agent termic. In functie de temperatura si debitul apei calde menajere, este reglata turatia pompei de recirculare de pe circuitul de incalzire. La alegerea statiei de preparare instant a ACM trebuie verificata calitatea apei potabile disponibile la locul de instalare. Statiile sunt compuse dintr-un schimbator de caldura cu placi, un regulator electronic, o pompa de recirculare, o supapa de reglare cu servomotor, un senzor de debit, un ventil de siguranta, senzori de temperatura, robineti sferici de umplere si golire si robineti sferici.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Colectia de baie Geberit ONE
 
Colectii de baie Geberit

Pe cat de diferiti sunt oamenii, pe atat de diferite sunt si preferintele lor. De aceea, Geberit ofera colectia pentru baie potrivita pentru toate nevoile. Fie ca preferati formele organice curbate sau un aspect unghiular, Geberit are ceva pentru toata lumea. Designul lor modern si atemporal se combina bine si cu produsele existente. Functiile practice si bine gandite ofera, de asemenea, o varietate de solutii, in ceea ce priveste curatenia, spatiul, confortul si usurinta in utilizare, care simplifica viata. Toata ceramica din seriile de baie Geberit ONE, Acanto, Xeno², iCon, Smyle si VariForm este acum certificata de fundatia elvetiana myclimate.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Pompe de caldura aer-apa Midea
 
Pompe de caldura aer-apa Midea

Gama Midea M thermal este un sistem integrat de pompa de caldura aer-apa, fiind o solutie unica pentru incalzirea si racirea spatiului precum si pentru a produce apa calda menajera. M-Thermal este un sistem integrat care asigura incalzirea si racirea spatiului, precum si apa calda menajera, oferind o solutie completa, pe tot parcursul anului, care poate elimina nevoia sau poate functiona alaturi de cazane traditionale pe gaz sau alte cazane. M-Thermal poate fi combinat cu incalzire prin pardoseala, ventilatoare convectoare, radiatoare si rezervoare de apa menajera. De asemenea, poate fi conectat la colectoare solare, cazan pe gaz si alte surse de caldura. Certificarea Smart Grid arata ca M-Thermal poate utiliza pe deplin electricitatea din diferite surse sau niveluri de pret diferite pentru a satisface diferite moduri de functionare, ceea ce este benefic pentru economii de costuri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura aer-apa aroTHERM plus
 
Pompa de caldura aer-apa aroTHERM plus

aroTHERM plus se potriveste in special pentru modernizare. Mai presus de toate, designul sau cu economie de spatiu si instalarea simpla il fac o alegere buna pentru cladirile existente, dar si pentru cele noi. Cu puternicul sau refrigerent natural, aceasta poate atinge temperaturi de debit ridicate de pana la 75°C - alimentand radiatoarele existente care functioneaza inca eficient.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventilatoare tip hatch THT/WALL-F
 
Ventilatoare tip hatch THT/WALL-F

Ventilatoare dinamice de extractie cu montare pe perete, cu trapa motorizata, pentru evacuarea fumului in caz de incendiu, 400°C/2h si 300°C/2h. Ventilatoare dinamice de extractie de perete cu sistem de deschidere motorizat si grilaj de protectie pentru utilizare fara conducta de extractie. Special concepute pentru evacuarea rapida si eficienta a fumului si gazelor nocive in caz de incendiu. Potrivite pentru instalare in cladiri industriale, magazine sau orice alt tip de cladiri. Aprobate in ansamblu in conformitate cu standardul EN 12101-3, cu certificatul F400 si F300. Pot fi folosite pentru ventilatia ambiental.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cosuri de fum din otel inoxidabil ALMEVA Quadra TW25
 
Sistem de cosuri de fum din otel inoxidabil Almeva Quadra TW25

ALMEVA Quadra TW25 este un sistem de evacuare a gazelor de ardere cu alimentare independenta cu aer. Sistemul este conceput pentru aparatele cu combustibil solid, cum ar fi sobe, seminee sau cazane care functioneaza in regim de depresiune. In cele mai multe cazuri, aceste aparate trebuie conectate la o sursa externa de aer de ardere pentru a asigura functionarea corecta. Sistemul ALMEVA Quadra TW25 permite evacuarea gazelor de ardere si alimentarea cu aer de ardere intr-o singura unitate, fara interferente semnificative cu structura cladirii.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...