Dispozitiv de control pentru climatizare si racire

Controler Panasonic PAW-CSC-L22-01 pentru control in cascada compatibil cu gamele cheie ECOi-W VRF Smart Connectivity+ (Schneider Electric) Panasonic AC Smart Cloud Sistem de monitorizare la distanta Panasonic AC Service Cloud
 
Accesorii si dispozitive de conectare Panasonic
12 produse

Accesorii dispozitive de conectare cu si fara datanavi, respectiv aplicatii pentru econimie de energie.

12 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Controlere Desigo™ PXC5
 
Controlere Desigo™ PXC

Controlerele Desigo PXC4 si PXC5 permit transformarea cladirilor in cladiri cu un nivel de performanta ridicat. Desigur, sunt multe provocari in a realiza acest lucru, dar acestea pot fi stapanite. Pornind de la doua cerinte majore: existenta elementelor de camp conectate inteligent si necesitatea de a avea access rapid de oriunde cu programare intuitiva insotite de conditia necesara de a fi indeplinita de ambele in acelasi timp privind deschiderea protocoalelor de comunicare si securitatea datelor, se obtin toate informatiile necesare pentru a controla si monitoriza o cladire. Toate cerintele mentionate anterior conduc catre noua generatie de controllere Desigo PXC4, PXC5 ce vin in completarea gamei acestui sistem. Noua generatie de controllere Desigo are in componenta Desigo PXC4 folosita pentru aplicatii HVAC si Desigo PXC5 pentru integrare complexa si monitorizare. Ambele ofera o paleta larga de beneficii cu ajutorul carora se pot automatiza cladiri mici si medii.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de control Mitsubishi Electric
 
Sisteme de control Mitsubishi Electric

Sisteme de control: PAR-40MAA, PAC-YT52CRA, PAC-CT01MAA, Group Control, M-NET Connection, MELCloud (Wi-Fi interface), COMPO si MXZ connection.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control complet al climatizarii Daikin iTM
 
Sistem de control complet al climatizarii Daikin iTM

Ecranul tactil al iTM ofera o interfata simpla si intuitiva ce permite operarea si monitorizarea sistemului de control energetic al cladirii atat de catre utilizatori experimentati cat si de catre utilizatori noi. Disponibila in limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, olandeza si portugheza, utilizatorii pot alege sa vizualizeze sistemul sub forma unui meniu simplu sau sub forma unui plan interactiv al etajelor. Ambele optiuni permit controlul si monitorizarea uneia sau mai multor unitati de aer conditionat, si de asemenea a altor sisteme ale cladirii cum ar fi iluminarea, pompele, ventilatoarele si senzorii. Utilizatorii pot vizualiza si un istoric al sistemului care-i ajuta in optimizarea setarilor si parametrilor operationali pentru a maximiza economia de energie, a imbunatati confortul si a permite intretinerea preventiva. Toate functiile sistemului se pot accesa direct prin internet, permitand utilizatorilor sa controleze de la distanta una sau mai multe sisteme, utilizind acelasi interfata vizuala ca si iTM.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Distribuitoare de tip BC Controller pentru linia R2
 
Distribuitoare Mitsubishi Electric de tip BC Controller pentru seria R2

Distribuitor BC al seriei CMB-P-V-J distribuie eficient agentul frigorific in functie de modul de functionare al unitatilor interioare (incalzire sau racire). Acesta contine separatorul eficient gaz/lichid dezvoltat de Mitsubishi Electric si separa cu atentie gazul pentru incalzire de lichidul de racire. Pentru o diferenta de inaltime mai mare si o crestere a lungimii maxime a tevii, acesta foloseste un schimbator de caldura de sub-racire care raceste mai mult agentul de racire pentru unitatile interioare in modul de racire.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Controler Siemens Connect X200
 
Controler Siemens Connect X200

Siemens Connect X200 este un dispozitiv de conectivitatea, de ultima ora, pentru colectarea datelor din cadrul cladirii si transmiterea in siguranta, a acestora, la furnizorul de servicii digitale Siemens. Sunt acceptate urmatoarele servicii digitale: operatorul cladirii, Cerberus Cloud Apps si Sinteso Cloud Apps. Designul industrial si robust al lui Connect X200 asigura sistemul sa ramana conectat in mod constant prin: indicarea cu LED a activitatilor si a starii, comutator Ethernet cu 2 porturi pentru LAN (inclusiv Daisy Chaining), Ethernet cu 1 port pentru WAN, 2 interfete EIA-485, interfata USB pentru dongle 4G, tensiune de lucru 24 V AC sau 24 V DC, blocuri de conexiuni cu surub infisabil, montare pe sine standard sau pe perete.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de control Daikin VRV®
 
Sisteme de control Daikin VRV®

Sisteme de control individual, sisteme de control centralizat, control avansat al unitatii individuale si interfete, interfete de protocol standard, optiuni si accesorii speciale Daikin VRV®.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme Toshiba de comanda, controlere
 
Sisteme Toshiba de comanda, controlere

Gama completa si inovatoare de controlere integrate pentru aplicare in sistemele Toshiba VRF, MiNi-SMMS, SMMS si SHRM asigurand un confort si performante maxime prin potrivirea perfecta a cerintelor diverse referitoare la control. Gama include trei tipuri de control: local, central si de retea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Controller ON/OFF MCM-A202DN si MCM-A202D Controller wireless remote AR-KH00E Controller centralizat cu afisaj touch MCM-A300N Controller cu fir MWR-WE13N si MWR-WE13
 
Sisteme de control Samsung
6 produse

Sistemele de control si accesoriile Samsung ofera putere optima, astfel incat gestionarea unitatilor individuale sau multiple se realizeaza cu usurinta si eficienta, economisind energie, reducand costurile de intretinere si extinzand durata de viata a unitatilor.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...