Termeni si conditii Proidea

Valabil de la data de 18 septembrie 2019

Notiuni de baza

Proprietarul si operatorul serviciului "Proidea - catalog online informatii produse", al bazei de date care deserveste serviciul, precum si al site-ul proidea.ro (in continuare: Proidea) este societatea Ebuild Srl (in continuare: Proprietarul). Toate drepturile referitoare la Proidea revin Proporietarului. Proprietarul permite utilizarea Proideain baza prezentelor Termeni si conditii.

Persoana care utilizeaza serviciul Proidea (in continuare: Utilizatorul) are dreptul de a utiliza serviciul atata timp cat Operatorul permite acest lucru.

Prin utilizarea serviciului Proidea, Utilizatorul accepta termenele si conditiile (in continuare: Termeni si conditii) publicate la adresa https://www.proidea.ro/static/termeni-de-utilizare.shtml, valabilein momentul utilizarii. Termenii si conditiile sunt obligatorii pentru toti Utilizatorii serviciului Proidea. In situatiain care Utilizatorul nu accepta Termenii si conditiile, Utilizatorul nu esteindreptatit la folosirea serviciului Proidea si se obliga sa renunte la utilizarea serviciului Proidea.

Proprietarulisi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiilein functie de modificarile aparutein legatura cu baza de date, serviciul, posibilitatile economice si climatul legislativ. Varianta modificata a Termenilor si conditiilor va fi publicata deindata la adresa https://www.proidea.ro/static/termeni-de-utilizare.shtml si timp de o saptamana, la subsolul site-ului proidea.ro, langa link-ul "Termeni si conditii" va figura mentiunea "modificat".

Pretul serviciului

Pentru vizitatorii site-ului proidea.ro, utilizarea continutului si serviciului Proidea este gratuita. Proprietarulisi rezerva dreptul de a limita sau sista oricand accesul la continutul si serviciile gratuite Proidea.

Pretul si conditiile publicariiin Proidea a informatiilor legate de societati, produse, informatii de produse si a noutatilor, sunt stabililte de catre Proprietarimpreuna cu producatri si comercianti,in cadrul unorintelegeri bilaterale.

Dreptul de proprietate intelectuala

Serviciul Proidea se afla sub drept de proprietate intelectuala. In cadrul acestui drept sunt ocrotitein mod special (dar nu exclusiv) continutul si structura bazei de date si a bazelor de date partiale, denumirea serviciului, emblema, structra site-ului, aspectul/infatisarea, elementele grafice.

Este interzisa publicarea, diseminarea, valorificarea, pastrareaintr-o baza de date publica (in mod liber sauin bazainregistrarii utilizatoruluiin respectiva baza de date, in mod gratuit sauin baza achitarii unui tarif), permiterea descarcarii din acea baza de date si utilizareain orice modin cadrul unui domeniu de activitate identic sau similar cu domeniul de activitate desfasurat de Proprietar, a continutului sau a unei parti din continutul bazei de date, informatiile bazei de date, informatiile provenind din baza de datein forma lor nealterata sau modificata. Este interzisa furnizarea catre terti a informatiilor obtinute prin utilizarea bazei de date sau a informatiilor obtinute din baza de date (puse la dispozitie cu titlu gratuit sauin schimbul achitarii unui tarif).

Intinderea si limitele utilizarii

Informatiile care pot fi accesatein Proidea au fost puse la dispozitia Proprietarului de catre producatorii si distribuitorii produselor, pentru a le face accisibile si descarcabile pentru oricine. Informatiile publicate au doar caracter informativ, ele nu cosntituie oferte publice din partea Proprietarului, producatorulor sau distribuitorilor si acestea nu sunt adecvate pentruincheierea contractelor.

Utilizatorul poate folosi serviciul Proidea exclusiv cu ajutorul unui Web-browser, prin protocol https, sub domeniul www.proidea.ro, pe platforma asigurata de Proprietar, fara suprasolicitarea sistemului.

Este interzisa orice alta utilizare, fara acordul prealabil si scris al Proprietarului.

Raspundere

In cursul utilizarii serviciului Proidea, Utilizatorul se obliga respecte dispozitiile legale aplicabile si prezentele termene si conditii. Utilizatorul raspunde -in special (dar nu exclusiv) si sub sanctiunea achitarii unor daune - pentru utilizarea serviciului Proideaintr-un mod careincalca normele legale sau prezentele termene si conditii.

Limitarea raspunderii

Tragerea la raspundere a Proprietarului este limitat conform termenelor si conditiilor, Proprietarul stabilind tariful serviciilor cu luareain considerare a acestui aspect.

Proprietarul exclude orice raspundere izvorand din utilizarea continuturilor si serviciilor gratuite Proidea.

Proprietarul, producatorii si distribuitorii exclud orice raspundere pentru daunele directe sau indirecte provocate de informatiile disponibilein Proidea sau pentru cele provocate de lipsa informatiilor. Informatiile provin de la terti, iar Proprietarul nu are posibilitatea de a le verifica, prin urmare nu-si asuma raspunderea pentru ele. Proprietarul se obliga sa actioneze cu diligenta, ceea ce nu exclude posibilitatea ca informatiile publicatein Proidea sa fie inexacte,invechite sau eronate. Utilizatorul a luat cunostinta de obligatia sa de a verifica informatiileinainte de utilizarea lor. Utilizatorul actioneaza pe propria raspundere cu ocazia utilizarii serviciului Proidea si a informatiilor.

Serviciul Proidea contine link-uri pentru site-uri externe strictin beneficiul Utilizatorului iar plasarea lor nu constituie temei pentru atragerea raspunderii.

Proprietarul nu raspunde pentru daunele provocate tertilor, rezultatein urma utilizarii ilegale,in afara destinatiei sau cuincalcarea termenelor si conditiilor.

Excluderea sau limitarea raspunderii are loc numaiin masurain care dispozitiile legale permit acest lucru.

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...