Echipamente

Produse noi

Sistem de rafturi Hi280 Dexion
 
Sistem de rafturi Hi280 - Standard Dexion

Structura sistemului modular Hi280 este formata din coloane si polite realizate din otel pregalvanizat de inalta calitate. Acestea pot fi asamblate in numeroase moduri. Prin folosirea de componente dintr-o gama larga de optiuni si accesorii precum si cutii de plastic, sistemul ofera o solutie completa pentru zona de depozitare sau de manipulare a componentelor mici.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Platforma de comunicare all-in-one Visocall IP pentru spitale si centre de ingrijire
 
Platforma de comunicatii pentru sectorul medical Visocall IP

Platforma de comunicatii Visocall IP a Schrack Seconet ajuta spitalele si centrele de ingrijire sa ofere o asistenta mult mai receptiva si un nivel ridicat de confort atat pentru pacienti cat si pentru intregul personal medical. Functiile extinse de apelare, apelurile de urgenta, conexiunile vocale directe cu pacientii si echipele medicale, mementourile precum si posibilitatea de a face anunturi vocale specifice contribuie la maximizarea sigurantei pacientilor si la eficientizarea proceselor de ingrijire medicala. In plus, sistemele de localizare in timp real, cele de organizare a ingrijirii medicale precum si solutiile TV si multimedia sunt complet integrate in platforma Visocall IP gratie tehnologiei full IP, o tehnologie de ultima ora pentru sisteme autonome, independente de contextul situational. In combinatie cu inovativa aplicatie Visocall Mobile platforma are un impact si mai mare. Astfel, apelurile vocale de la pacienti sau personalul medical pot fi acceptate, procesate sau anulate independent de locatie facilitand coordonarea personalului. Mai mult, Visocall IP suporta cu usurinta extinderi graduale sau integrarea altor sisteme, reducand cheltuielile de cablare sau cele de instalare. Un astfel de exemplu este integrarea inovativului sistem pentru detectia si semnalizarea incendiilor integral EvoxX produs de Schrack Seconet pentru o detectie sigura chiar si in cele mai dificile conditii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Turnicheti KONE 100
 
Turnicheti KONE

KONE Turnichet 1000, reprezinta un punct de reper in designul turnichetilor, flexbilitate si utilizare. Produsele KONE Turnichet 100 si Turnichet 50, sunt doua modele elegante de bariere cu senzori, la semi-inaltime, proiectate pentru cladirile publice, de afaceri sau aeroporturi. Produsul KONE Turnichet 30 este o solutie tripod durabila recomandata pentru cladiri cu flux mare de persoane (complexe sportive, unitati de invatamant sau centre de tranzit).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Plafoane de ventilatie si extractie pentru bucatarii profesionale Atrea
 
Plafoane de ventilatie si extractie pentru bucatarii profesionale Atrea

Plafon de extractie si ventilatie este alcatuit dintr-o retea de conducte de extractie, colectare si alimentare cu aer proaspat. In varianta standard plafinul este prevazut cu tuburi fluorescente sau LED-uri pentru un iluminat integral al bucatariei. Solutie de plafoane de ventilatie si climatizare respecta reglementarile VDI 2052 in vigoare, privind ventilatia bucatariilor. Componentele tavanului fals sunt realizate din inox. Suprafata de compensare aer este confectionata dintr-un difuzor textil microperforat pentru zone de mari dimensiuni. Designul perfect si functia permit conectarea bucatariei cu zona restaurantului. Iluminarea se realizeaza cu tub fluorescent protejat impotriva umiditatii, cu un tavan fals transparent. SKV – in varianta standard conductele au un profil trapezoidal, partea inferioara convexa este realizata din inox de 1 mm grosime. TPV – in varianta standard, conductele au un profil triunghiular, componentele tavanului fals fiind realizate din inox de 1 mm grosime. Conductele de colectare sunt identite pentru SKV si TPV, acestea fiind realizate din inox alimentar cu imbinari etanse fara flansa, laturile avand deschideri etanse de inspectie si curatare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Blaturi de bucatarie Duropal HPL Compact
 
Blaturi de bucatarie Duropal HPL Compact

Blaturile de bucatarie Duropal Compact sunt fabricate din laminat compact de 12 mm grosime, oferind o rezistenta mare la impact si umezeala. Structura lor le face adecvate pentru aplicatii in zone intens folosite, fiind rezistente si usor de curatat. Blaturile de bucatarie Duropal Compact sunt prelucrate longitudinal pe o singura sau pe doua fete. Materialul este disponibil cu 3 variante de miez: negru, alb si gri. Produs Made in Germany.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rastel mmcité pentru biciclete Elk
 
Rastel mmcité pentru biciclete

Standuri pentru biciclete foarte rezitent si cu un design ultra modern. Cadrul este din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere. Usor de ancorat in ciment sau pavaj.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Placi compacte Fundermax Max Compact Interior
 
Placi compacte Fundermax Max Compact Interior

Complet versatil, Max Compact Interior poate fi adaptat pentru a se potrivi unei varietati de aplicatii, oferind intotdeauna standarde exceptionale. Fiabile, durabile si decorative, aceste laminate dezvoltate cu grija, cu decor pe doua fete, sunt deopotriva elegante si robuste. Aproape toate decorurile din gama Interior Collection sunt disponibile si in varianta de interior ca un panou Max Compact Interior. Iar cu Max Compact Interior Individualdecor, creativitatea nu va cunoaste limite. Datorita acestei selectii extinse, aceste panouri se integreaza armonios in ansamblul aspectul oricarei incaperi - indeplinind in mod perfect cerintele de design. Max Compact Interior este potrivit chiar si pentru cele mai dificile aplicatii, ca de exemplu: in cadrul sectorului medical, sanitar si al cabinetelor. Panourile sunt disponibile si cu miez alb.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Focar Ronda
 
Focare Elis Pavaje

Realizat din pavele din beton vibropresat cu aspect antichizat, este prevazut cu o cuva metalica speciala, rezistenta la foc intens. Acest model este disponibil in mai multe culori: alb-crem, maro si antracit. Inaltimea produsului este perfect adaptata astfel incat sa poata fi folosit si ca masa sau bar, cuva rotunda a focarului devenind platou de servire pentru musafiri. Pachetul contine toate elementele necesare montajului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice cu furca STILL RCE 35
 
Stivuitoare electrice cu furca STILL RCE 35 - 3,5 t

Noul motostivuitor electric RCE 35 este acolo pentru utilizator ori de cate ori are nevoie de el. Sarcinile ocazionale de transport si stivuire, atat in interior, cat si in exterior, sunt exact ceea ce trebuie sa faca. In plus, acest stivuitor electric are tot ceea ce face un ajutor solid: robustete, putere si eficienta. Cu motorul sau puternic si cu o intretinere redusa, cu actionare trifazata in curent alternativ, fiecare sarcina este indeplinita rapid. RCE 35 puncteaza cu o vizibilitate buna in toate directiile - la cerere, il puteti obtine cu reglarea automata a vitezei de virare, ceea ce sporeste si mai mult siguranta.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de depozitare Kardex Vertical Buffer Module (VBM)
 
Sistem de depozitare Kardex Vertical Buffer Module (VBM)

Kardex Vertical Buffer Module (VBM) este un sistem de depozitare de inalta densitate, proiectat pentru o gama larga de aplicatii din diverse domenii, inclusiv productia, distributia, vanzarea cu amanuntul si operatiile de depozitare. Cu ajutorul VBM, procesul de preluare a marfurilor devine extrem de precis. Sistemul asigura ca fiecare element depozitat sau recuperat este gestionat cu o precizie de 99,9%, eliminand erorile si reducand timpul pierdut in cautarea produselor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...