Constructii

Produse noi

Ancora expandabila premium Rawlplug R-HPTIII-ZP
 
Ancora expandabila premium Rawlplug R-HPTIII-ZP

Ancora expandabila premium pentru sarcini statice si seismice in beton fisurat si nefisurat (otel carbon). Adancimea variabila de ancorare va permite sa alegeti adancimea in functie de gradul de incarcare al ancorei. Rezistenta la foc R30-R120. Performanta maxima in beton fisurat si nefisurat C20/25-C50/60. Distante mici de montaj fata de marginea substratului cat si intre ancore. Poate fi utilizata pentru a instala elemente din otel / aluminiu si lemn. Designul camasii expandabile cu un blocator suplimentar si un inel inovator la capatul acesteia, asigura o conexiune excelenta intre ancora si substrat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stergator profesional modular AluTileMat® Mini
 
Stergator profesional modular AluTileMat® Mini

O solutie ideala de controlul poluarii atat pentru intrarile in cladiri cu trafic mediu, mai putin de 1.000 de persoane / zi, cat si in caldiri de birouri, centre comerciale, facilitati industriale si alte cladiri publice. Stergatoarele profesionale modulare AluTileMat® Mini se pot combina in module de diferite forme si dimensiuni de unde rezulta o libertate nelimitata de design. Gama larga de module si culori. Sistem de pardoseala care se instaleaza rapid si este usor de intretinut. Unitati modulare de 8 profile. Dimensiunea unitatilor modulare, care pot fi combinate pentru a proiecta diferite modele: 240,5 mm × 240,5 mm unitatea (unitatile) de module; 481 mm × 240,5 mm unitatea (unitatile) de module; 721,5 mm × 240,5 mm unitatea (unitatile) de module. Inaltimea stergatorului in functie de materialul utilizat: material textil 18 mm, pasla cu ac 18 mm, cu suprafata razuitoare fibroasa 19 mm. Stergatoarele pot fi realizate in versiuni pentru exterior.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Luminator modular VELUX Commercial Circularlight
 
Luminator modular VELUX Commercial Circularlight

Circularlight este un luminator rotund fix, care poate oferi un stil elegant, rotunjit acoperisului. Se livreaza fara soclu.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Pavele si dale premium Umbra P4
 
Pavele si dale premium Umbra

Umbra D2 are forma alungita, textura si culorile rafinate ale dalelor fac ca acest model sa fie preferat pentru amenajarea spatiilor moderne din jurul cladirilor cu arhitectura futurista. Datorita dimensiunilor sale, poate fi utilizat atat in spatiile private, cat si in cele publice. Umbra P3 se evidentiaza prin suprafata si textura deosebite. Prin forma sa, modelul induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru in spatiile clasice sau moderne in care e utilizat. In combinatie cu celelalte dimensiuni si mixand tipurile de nuante se pot crea spatii foarte interesante din punct de vedere vizual. Umbra P4 este perfect pentru a amenaja spatii largi. Datorita dimensiunilor sale mari, creeaza un ambient foarte modern aerisit, bine organizat. Suprafata structurata, cu aspect de criblura, confera rezistenta sporita si il recomanda pentru utilizari variate: piete, parcuri, piscine, terase.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Caramida aparenta CEMACON - Capidava
 
Caramida aparenta CEMACON

Caramida aparenta CEMACON este conceputa pentru cladirile din Romania, fiind adaptata climei, avand o durata de viata de peste 100 de ani si “imbatranind” frumos in timp. Prin procesul specific de fabricatie, beneficiind de cea mai moderna tehnologie in domeniu, se obtine un produs cu durabilitate mare, cu absorbtie de apa redusa si rezistenta ridicata la inghet-dezghet. Caramida aparenta CEMACON este produsa din argila sau amestecuri de argile, impreuna cu alte ingrediente naturale necesare in procesul de fabricatie. Selectia acestora se face in urma unui proces laborios, in laboratorul propriu, pentru a se obtine proprietatile estetice si fizice dorite. Selectarea atenta a argilelor folosite, obtinerea unei densitati mari a produsului si arderea la temperaturi de pana la 1200°C permit obtinerea unui grad redus de absorbtie de apa si o rezistenta ridicata la ciclurile de inghet-dezghet. Caramizile aparente CEMACON sunt testate si validate pentru rezistenta la inghet-dezghet in laboratoare internationale de testare certificate.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Hardrock 1200 - Placi rigide de vata bazaltica
 
Hardrock 1200 - Placi rigide de vata bazaltica

Izolatia din vata bazaltica Hardrock 1200 Dual Density pentru acoperisuri terasa, este produsul cu cea mai buna performanta mecanica. Produsul prezinta cea mai buna incarcare punctuala de pe piata, dispunand astfel si de o inalta rezistenta la compresiune. Incarcarea punctuala masoara cerintele incarcarilor dinamice, pe cand rezistenta la compresiune vizeaza incarcarile statice. Principala utilitate a produsului Hardrock 1200 vizeaza izolarea si renovarea acoperisurilor tip terasa, in special cand acestea au nevoie de o intretinere regulata, spre exemplu, in cazul acoperisurilor fotovoltaice. Placile Hardrock 1200 se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa intr-un singur strat sau doua straturi dupa caz. Se monteaza pe structura cu dibluri metalice, ancore mecanice, bitum sau adeziv poliuretanic; se pot acoperi cu pietris margaritar sau dale pentru protectie la vant. Placile suporta incarcari mecanice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Scari profesionale seria PISICA
 
Scari profesionale Svelt seria PISICA

Scara pentru acces la inaltimi mari prevazuta cu crinolina. Se fixeaza pe perete cu sau fara cusca de siguranta. Scara fixa sau modulara adecvata pentru acces la masini, acoperisuri, intretinere si curatare, pentru cosuri de fum, fatade, silozuri, platforme, macarale aeriene, depozite, etc. Robusta si rezistenta la agentii atmosferici, este construita cu cele mai inalte standarde de siguranta si calitate pentru a rezista in timp. Cusca incepand de la 2,50 m fata de sol. Ultimii 1,10 m din partea de sus sunt fara trepte pentru a permite operatorului sa iasa. Obligatoriu pentru inaltimi mai mari de 10 m, constand din doua sectiuni cu o platforma de sprijin de 120 x 60 x 200 cm care include 2 metri de scara pentru despicare. Echipata cu 2 console de aluminiu de 15 cm pentru fixarea pe perete cu dibluri la fiecare 2 metri.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Strat de acoperire pardoseala StoPox KU 614
 
Strat de acoperire pardoseala StoPox KU 614

Rezistenta ridicata la uzura, proprietati de nivelare foarte bune, conductiv de volum, indeplineste cerintele conform EN 61340-5-1 si conform DIN VDE 0100-410 in combinatie cu StoPox WL 118. In multe unitati de productie protectia impotriva descarcarilor electrostatice este vitala pentru crearea de produse finale fara erori. Straturile conductive de pe podea se numara printre metodele utilizate in aceste situatii sensibile. #StoCretec ofera o varietate de solutii pentru prevenirea si protejarea componentelor electronice sensibile la descarcarea electrostatica. Se utilizeaza la interior, ca un strat colorat, conductiv de electricitate pentru suprafetele de pardoseala industriala cu cerinte sporite pentru protectie ESD.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Trepte si poduri de acoperis Almeva
 
Trepte si poduri de acoperis Almeva

Trepte si poduri de acoperis pentru deplasarea in siguranta pe acoperis. Acestea pot fi utilizate nu doar de catre cosari, ci si de catre tehnicienii sau mesterii care au nevoie a se deplasa pe acoperis. Pe langa libertatea de miscare, acestea ofera siguranta atunci cand se efectueaza lucrari la nivelul acoperisului. Treptele si podurile de acoperis sporesc siguranta si faciliteaza urcarea/coborarea de pe acoperis. Podurile pentru acoperis Almeva sunt disponibile cu un finisaj galvanizat in cinci culori RAL, alte culori RAL fiind disponibile la cerere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de parcari automatizate mecanice tip turn Parking Smart Sisteme de parcari automatizate mecanice pe orizontala Parking Smart Sisteme de parcari automatizate mecanice circulare-multistrat Parking Smart Sisteme de parcari automatizate mecanice tip rotative Parking Smart
 
Sisteme de parcari automatizate mecanice Parking Smart
4 produse

Sistemul de parcare automatizat, permite clientilor si utilizatorilor sa castige timp si spatiu. Avand o eficienta si aport de calitate/pret foarte bun. Spatiul este foarte important pentru un dezvoltator. Intr-o parcare automatizata complet, pot avea o capacitate de parcare cu pana la 40% mai mare fata de parcarea clasica. Acest lucru poate oferii un plus de spatiu si un extra castig dezvoltatorului. Cateva avantaje a parcarilor automatizate profesionale: spatiu si capacitatea de parcare a autoturismelor este mai mare; timpul de parcare pentru utilizator este mult mai rapid; lipsa noxelor si a consumului de carburant; sistem de monitorizare si administrare computerizat; siguranta.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...