Sistem cu lamele pentru ventilatie naturala si evacuare fum

Fereastra de evacuare fum cu lamele HAHN Tairmo Fereastra de evacuare fum cu lamele HAHN din sticla plina Tairmo Fereastra de evacuare fum cu lamele HAHN S9-iVt-05 Fereastra de evacuare fum cu lamele HAHN din sticla plina S9-iVt-05
 
Ferestre de evacuare fum cu lamele HAHN
11 produse

Caracteristicile principale ale ferestrelor cu lamele HAHN sunt panourile de sticla care au un stift de pivot centralizat. Spre deosebire de alte ferestre, acestea au rezultate mai bune in egalizarea presiunii, rezista la sarcina mai mare a vantului si la presiune. Face posibila folosirea unei placi de aluminiu mai subtiri si acesta regleaza in mod fiabil din punct de vedere economic raportul de cost-beneficiu. Modelele de fereastra cu lamele HAHN ofera o gama larga de aplicatii. Se pot folosi ca fereastra de mansarda cu o lamela sau poate fi si o suprastructura mai mare, combinatie cu geamurile fixate, cate una sau in rand, vertical sau orizontal, aplicand lamelele. Pe langa formele dreptunghiulare, aproape toate formele se pot realiza.

11 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventilatoare de suprafata JET pentru evacuare fum si gaze fierbinti
 
Ventilatoare de suprafata JET pentru evacuare fum si gaze fierbinti

Trape de fum pentru acoperis si  perete. Optiunile de instalare depind de tipul de ventilator JET de suprafata: in acoperis plat, in acoperis termo/ISO, in luminator continuu de acoperis JET VARIO, in luminator triunghiular JET VARIO, in acoperis de sticla (constructii  cu fasii de lumina), in vitrari pe platforma acoperita (Sistem Prokuwa/Rodeca), in sticla armata (renovare) si constructie in perete (ex. Admisie aer pentru realizare tiraj necesar pentru evacuare fum in caz de incendiu).

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sistem cu lamele pentru ventilatie naturala si evacuare fum

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...