Material izolator pentru acoperis verde

Sisteme de acoperisuri verzi Urbanscape
 
Sisteme de acoperisuri verzi Urbanscape

Acoperisul verde Urbanscape este un sistem complet, cu greutate redusa, format dintr-o membrana anti-radacina, un sistem de drenaj cu sau fara tampon, un substrat unic patentat de vata minerala bazaltica si stratul de vegetatie. Sistemul de acoperis verde Urbanscape poate fi montat pe orice tip de acoperis: pe suport de beton sau tabla cutata, pe terase inverse (ranversate) sau orice alt tip de materiale utilizate la acoperisuri. Elementele acoperisului verde sunt aceleasi in toate cazurile, difera doar necesarul de izolatie termica si pozitia membranei hidroizolante

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de drenaj pentru acoperisuri verzi extensive Nophadrain ND X20
 
Sistem de drenaj pentru acoperisuri verzi extensive Nophadrain ND X20

Sistem de drenaj de inalta performanta, marcat CE, cu rezervor de retentie a apei pentru acoperisuri cu vegetatie extensiva. Inaltimea sistemului de drenaj de aproximativ 20mm previne presiunea hidrostatica de pe hidroizolatie, o protejeaza impotriva incarcarilor mecanice si asigura o evaporare naturala a vaporilor de pe izolatia XPS in cazul acoperisurilor inversate. ND X20 este un produs 3-in-1 in rola, ce incorporeaza intr-un singur produs un geotextil de filtrare, un geotextil cu permeabilitate la vapori ce sunt lipite (si nu atasate termic) de drenul alveolar.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana bituminoasa Icopal Graviflex 4.2 SBS Membrana bituminoasa Icopal Graviflex 5.2 SBS Membrana/strat de drenaj Icopal Icodren 10 Speed Drainage SBS
 
Membrane pentru terase verzi BMI Icopal
3 produse

Popularitatea acoperisurilor verzi in cadrul proiectelor urbane sau rurale a inregistrat o crestere constanta in ultimii ani, fiind in prezent o solutie des folosita datorita experientei dobandite si imbunatatirii constante a solutiilor existente. In functie de solutia aleasa, acoperisurile verzi se pot imparti in doua categorii: extensive sau intensive, iar din punct de vedere al pozitionarii hidroizolatiei fata de termoizolatie; clasice sau inversate.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de drenaj ND 200
 
Sistem de drenaj pentru acoperisuri tip terasa Nophadrain ND 200/ND 220

Sistem de drenaj de inalta calitate Nophadrain, certificat CE pentru acoperisuri-terasa, cu panta abrupta. Sistemul de drenaj ND 200/220 previne acumularea presiunii hidrostatice si protejeaza hidroizolatia impotriva sarcinilor mecanice. Intrebuintare pentru: sistem de acoperis-terasa, sistem de acoperis verde extensiv.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Material izolator pentru acoperis verde

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...