Tapet din PVC omogen Tarkett Wallgard Tapet din PVC omogen Tarkett iQ Surface Wall Tapet din PVC eterogen Tarkett Aquarelle Wall HFS
 
Tapet Tarkett din PVC
3 produse

Tapetul PVC protejeaza peretii din zonele cu trafic intens de lovituri, zgarieturi si pete. Flexibil si usor de instalat, acesta ajuta la reducerea costurilor de reparatie si intretinere, prin reducerea deteriorarii peretilor, pe termen lung. Tapetul PVC Tarkett este tratat cu protectia de suprafata Top Clean, pentru o curatare usoara si o rezistenta suplimentara la abraziune, zgarieturi si pete. Produsul este asortat cromatic cu pardoselile Tarkett si este conform cu standardele pentru camere sterile, pentru a oferi o solutie completa.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tapet izolant Climapor
 
Tapet izolant Climapor

Tapetele izolante sunt folosite pentru izolarea termica a peretilor interiori in cazul in care izolarea fatadelor nu este posibila. Tapetele izolante Climapor sunt destinate izolarii simple a peretilor interiori.
Tapet izolant EPS 4mm, tapet izolant cartonat 4 mm, rulou izolant EPS tapetat 4mm, tapet izolant EPS cu folie de aluminiu 4mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tapet Tarkett din linoleum natural Linowall
 
Tapet Tarkett din linoleum natural Linowall

Tapetul Tarkett LinoWall vine cu tratament de suprafata xf2™ pentru o rezistenta mecanica si chimica extrema, inclusiv la acizii diluati, uleiuri, grasimi, solventi si alcaline. Acesta are si certificare de incendiu Bs2-d0. Disponibil in 6 culori.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Tapet

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...