Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum

Cupola luminatoare JET-GLASSLIGHT Cupola luminatoare JET-SKYSIGHT Cupola luminatoare JET-TOP 90 COMFORT
 
JET - Ambianta - Cupole luminatoare pentru spatii de locuit, de birouri, spatii pentru educatie
3 produse

JET - Ambianta reprezinta gama de produse cu un design de calitate pentru spatii de locuit, de birouri sau spatii pentru educatie; sunt produse premium cu o buna izolare termica si fonica. Pe langa izolarea optima produsele din aceasta gama ofera utilizatorilor lumina naturala si un grad inalt de confort. Aceste produse premium sunt dotate cu componente de inalta calitate si sunt aliniate deja la viitoarele cerinte in domeniul eficientei energetice.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip F cu geam inovator Ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip C cu cupola Ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip G cu modul de sticla suplimentar Ferestre Fakro de acces pe acoperis terasa
 
Ferestre Fakro pentru acoperis tip terasa
8 produse

Ferestrele pentru acoperis tip terasa aduc lumina naturala in interiorul cladirii, dau posibilitatea de aerisire a incaperii si asigura o izolare termica excelenta. Ferestre disponibile in versiunea cu actionare electrica, cu deschidere manuala sau fixe. Ferestre cu tamplarie din PVC alb, cu insertie de polistiren in camerele de termoizolare. Unghiul de instalare: intre 0° si 15°. DXC, DMC, DEC ferestre pentru acoperis tip terasa, cu cupola din policarbonat (transparent - C sau mat - M) rezistent la deteriorari mecanice si raze UV. DXC-C, DXC-M ferestre fixe. DMC-C, DMC-M ferestre cu deschidere manuala. DEC-C, DEC-M ferestre actionate electric. Plasarea motorului in cercevea ii ofera protectie in cazul aparitiei condensului, crescand semnificativ durabilitatea dispozitivului. DXF, DMF, DEF Ferestre pentru acoperis tip terasa, fara cupola, cu geam termopan dublucameral si profile negre de protectie pe contur. DXF ferestre fixe. DMF ferestre cu deschidere manuala. DEF ferestre actionate electric.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre Fakro FSP pentru evacuarea fumului
 
Ferestre Fakro FSP pentru evacuarea fumului

Ferestrele FSP P1 au articulatia in partea inferioara si sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu. In plus, permit ventilarea zilnica si luminarea incaperilor. Fiecare fereastra este echipata cu doua motoare electrice (24V) care deschid cerceveaua in urma unui semnal primit de la unitatea centrala de comanda. Cerceveaua are si rol de protectie impotriva vantului atunci cand este deschisa. Disponibile in versiunea standard cu geam P1. Fabricate din lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat in vid. Montajul se face pe acoperisuri cu panta intre 20° si 60° cu rame speciale E_S. Se monteaza astfel incat marginea superioara a ferestrei deschise sa fie sub nivelul coamei. Ferestrele FSP satisfac cerintele standardelor europene in domeniu (EN 12101-2).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CFJ, CVJ, ISJ - Luminator pentru acoperis terasa Ferestre pentru acoperis terasa CVP si CFP CSP - Fereastra VELUX pentru evacuarea fumului, pentru acoperis terasa CXP - Fereastra VELUX de iesire pe acoperis terasa
 
Ferestre pentru acoperis terasa VELUX
4 produse

Ferestrele pentru acoperis terasa pot schimba semnificativ aspectul unei incaperi. Sunt cea mai rapida modalitate de iluminare naturala si ventilatie, creand acel sentiment de deschidere a spatiilor de sub acoperis si avand un impact vizual spectaculos. Gama de solutii VELUX pentru acoperis terasa include fereastra cu actionare electrica, fereastra cu operare manuala cu ajutorul unei tije telescopice (ambele variante se pot deschide) si fereastra fixa, care nu se deschide.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm Twist Sistem de ventilatie fonoizolant integrat in ferestre Schüco VentoFrame Asonic
 
Sisteme Schüco de ventilatie descentralizata
2 produse

Sistemele de ventilatie incastrate in fereastra cu recuperare de caldura Schüco VentoTherm Twist si Ventotec, si sistemul de ventilatie fonoizolant integrat in fereastra Schuco VentoFrame Asonic.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Soclu JET SHEV PVC AK 30 pentru evacuare fum si caldura
 
Soclu JET SHEV PVC AK 30 pentru evacuare fum si caldura

Soclu: Soclu PVC cu perete dublu, cu interior solid, 30 cm inaltime, cadru K cu geometrie din constructii de calitate din material plastic alb extrudat, colturile sunt etansate prin sudura in oglinda, imprejmuire tip nas pentru prinderea sistemului JET OPTIMAL de conexiune cu acoperisul, peretii interiori netezi ofera o estetica perfecta, izolatie termica excelenta cu valoare U =0.92 W/ m² K, datorata profilelor cu camere umplute cu spuma de polistiren

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti pentru cupole JET
 
Sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti pentru cupole JET

Sisteme JET trapa de fum pentru cupole luminatoare, siguranta testata pentru indeplinirea cerintelor DIN EN 12101-2. Recomandate pentru cupole luminatoare JET, trape intuneric JET-ALU si trape de lumina JET-VARIO.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Trape de fum si gaze fierbinti Skymax CE
 
Trape de fum si gaze fierbinti Skymax CE

Indeplineste cu success rolul de evacuare a fumului si gazelor fierbinti, datorita constructiei sale, oferind cel mai bun coeficient de desfumare ajungand pana la 0,98%. Pe langa acest rol esential in desfumare, Skymax ofera si lumina naturala, contribuind la o economie de energie considerabila pentru iluminarea casei scarii. Iar Skymax permite patrunderea luminii naturale izoland totodata in mod eficient sectiunea de acoperis unde este instalata. Baza trapei este fabricata din PVC, iar la interior este prevazuta cu un strat izolant de pana la 10 cm, ceea ce inseamna ca pierderile de energie termica sunt practic inexistente. In plus, cupola poate avea pana la 5 straturi, astfel incat se creeaza o punte termica care nu permite pierderile de caldura.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cupole luminatoare trape de fum si piramide JET Dispozitiv antiefractie si anti-prabusire JET 2000 Iesire pe acoperis JET si acces acoperis Socluri pentru luminatoare continue JET
 
Cupole luminatoare trape de fum si piramide JET
6 produse

Cupolele luminatoare JET sunt create pentru a se adapta diverselor situatii datorita varietatii de materiale si multiplelor variante de configurare disponibile. Spectrul larg de accesorii disponibile si compatibilitatea lor le fac sa aiba mare cautare atunci cand este nevoie de gasirea unor solutii de calitate pentru iluminare, ventilare si evacuare fum.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Trapa de desfumare mcr Thermolight Plus NG-A din PVC
 
Trapa de desfumare mcr Thermolight Plus NG-A din PVC

Trapele de desfumare mcr Thermolight Plus NG-A poseda o izolare termica foarte buna U = 1,66 W/m²K. Echipament folosit ideal pe acoperisurile plate, pe care acoperirea este realizata din PVC, de exemplu in: unitatile de productie; halele de depozitare; centrele comerciale; centrele logistice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...