Tigla pentru acoperis

Solzi Klassik Straturi acoperis Creaton Tigla Magnum Tigla Terra Optima
 
Tigle ceramice si accesorii Creaton
35 produse

Tigle solzi, profilate, reformate, netede, faltuite cu adancitura dubla, format mare, format special si uluc, respectiv o gama larga de accesorii pentru acoperis. Durabilitatea culorii si a suprafetei tiglelor angobate este asigurata de catre angoba, care asigura si o luminozitate matasoasa acoperisului. Glazurile de un strat (Finesse) sau de doua straturi (Noblesse) asigura ca suprafata tiglelor este neteda, usor de curatat si are efecte hidrofug. Nu se formeaza muschi, are rezistenta ridicata la acizi si raze UV.

35 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Tigla Marsilia Tigla Francia Tigla Valahia Tigla Bavaria
 
Tigla ceramica si accesorii Leier Terra Rosa
11 produse

Invelitoarea de tigla ceramica este una din cele mai vechi tipuri de invelitoare cunoscuta. Ea nu trebuie numai sa raspunda exigentei de etanseitate, dar trebuie sa satisfaca si o serie de exigente referitoare la durabilitate, rezistenta si foc, aspect estetic, etc.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla Toscana Leier Tigla din beton Lux Leier
 
Tigla din beton Leier
2 produse

Acoperisul construit din tigla de beton este una dintre cele mai frecvent folosite tehnologii de acoperire. Profitand de caracteristicile avantajoase al betonului – fiind materia prima – pe langa asigurarea sigurantei se ofera un acoperis convenabil si din punct de vedere estetic. Utilizarea sistemului de acoperire Leier asigura o acoperire durabila, cu forme variate si moderne in conformitate cu cerintele in vigoare. Sistemul este alcatuit din doua tipuri de tigla beton: Toscana si Lux oferite in mai multe variante de culori.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla din beton Heidelberg Tigla din beton Göteborg - Planar rosu clasic Tigla din beton Verona Tigla din beton Kapstadt
 
Tigle din beton Creaton
4 produse

Materialele de baza ale tiglelor din beton Creaton sunt: nisip, ciment Portland si apa. Rezistent la intemperii, ger si radiatiile UV, rezistent la decolorare, compact, cu strat superficial ultradur. Ignifug, hidroizolant. Datorita greutatii proprii, este foarte rezistent la solicitarile in caz de furtuna.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla ceramica solzi Jacobi
 
Tigla ceramica solzi Jacobi

Jacobi realizeaza 20 tipuri diferite de tigle in peste 50 de culori, avand posibilitatea de a alege si suprafete diferite, precum suprafetele netede, striate sau periate, ori taieturi diferite, de exemplu taieturi semicirculare, drepte, ascutite sau gotice, lasand astfel libertatea unor alegeri nelimitate si neingradite. Aceasta paleta de produse a adus companiei Jacobi o notorietate greu de egalat in Europa, datorita nu doar a frumusetii si a infinitelor posibilitati de a combina caracteristicile estetice ale unei tigle, ci si a calitatilor sale fizice, fiind extrem de durabila, rezistenta la intemperiile vremii, usor de instalat si sigura, pastrandu-si proprietatile in timp, cu o garantie dovedita de 30 ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...