Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori

Membrane climatice inteligente ISOVER VARIO® KM Duplex
 
Membrane climatice inteligente ISOVER VARIO® KM Duplex

Membrana ISOVER VARIO® KM Duplex UV este o membrana inteligenta care poate fi folosita pentru protectia fata de umiditate a elementelor de constructie si pentru imbunatatirea etansarii acestora fata de trecerea aerului: elemente din lemn ale acoperisurilor, pereti exteriori, plafoane. Membrana ISOVER VARIO® KM Duplex UV este singura bariera impotriva vaporilor disponibila pe piata din Romania care are proprietati variabile in functie de conditiile climatice. Iarna, sistemul VARIO® blocheaza difuzia umiditatii de la interior spre exterior, prin structura cladirii, iar vara, membrana permite umiditatii acumulate sau rezultate in urma uscarii elementelor de lemn sa difuzeze catre interior, de unde poate fi evacuata prin aerisire.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Membrane pentru acoperis sarpanta pentru termoizolatie sau pe astereala Membrane pentru acoperis sarpanta pentru domenii de utilizare speciale
 
Membrane pentru acoperis sarpanta Bauder
2 produse

Sub invelitoare se afla un acoperis secundar, un invelis secundar sau un strat suport, care serveste ca un al doilea strat de protectie respectiv un al doilea plan de scurgere a apei impotriva umiditatii si a influentei intemperiilor. El impiedica patrunderea in termoizolatie a ploii torentiale, a zapezii viscolite sau apei rezultate din topire. In cazul unor invelitori defecte, acest al doilea plan de scurgere protejeaza cladirea impotriva posibilelor deteriorari, el trebuie sa corespunda de la inceput unor cerinte foarte ridicate. Dar si cea mai buna protectie poate fi intotdeauna imbunatatita. Cu membranele bituminoase inovative, Bauder a realizat la acoperisurile sarpanta o munca de pionierat decisiva. Pana astazi, pentru multi prelucratori numele Bauder TOP este sinonim cu membranele pentru acoperisuri sarpanta de calitate ridicata. Siguranta, calitatea si eficienta stau la baza elaborarii fiecarei noi solutii. Fie ca este vorba de tehnica autodeziva pe cusatura cu timp redus sau a permeabilitatii la difuzie - Bauder ofera solutii pentru fiecare utilizare si orice cerinte.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana impermeabila la exterior si permeabila din interior catre exterior Homeseal LDS 0.02 Membrana permeabila Homeseal LDS 0.02UV FixPlus Bariera de vapori la interior, cu strat de aluminiu pentru controlul vaporilor Homeseal LDS 200 Bariera de vapori activa la interior, pentru eliminarea controlata a vaporilor de apa Homeseal LDS 5
 
Membrane de difuzie si bariere de vapori Knauf Insulation
6 produse

Membrane de vapori la interior, pentru controlul vaporilor, membrane impermeabile la exterior, membrane de difuzie si bariere de vapori Knauf Insulation.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana de control a vaporilor Firestone V-Gard™
 
Membrana de control a vaporilor Firestone V-Gard™

Membrana de control a vaporilor Firestone V-Gard este proiectata pentru a fi utilizata ca strat de control al vaporilor in sistemele Firestone pentru acoperis. Aceasta se compune dintr-o folie de aluminiu ranforsata cu suport bituminos autoadeziv prevazut cu folie protectoare detasabila. Elementul de ranforsare din fibra de sticla confera o rezistenta ridicata membranei, ceea ce garanteaza o excelenta performanta mecanica. Aceste caracteristici permit utilizarea membranei la nivelul suprafetelor circulate si in aplicatii care implica solicitari mecanice ridicate. Suprafata foliei de aluminiu a membranei V-Gard este acoperita cu o singura pelicula imbunatatind semnificativ aderenta adezivilor PU (1K si 2K). Suportul bituminos asigura o aderenta puternica la substrat. V-Gard poate fi aplicata pe platforme pentru acoperis din metal, beton si lemn. Membrana de control a vaporilor Firestone V-Gard este disponibila in 2 versiuni: calitate standard si cu ignifugare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Bariera de vapori reflexiva pentru mansarda DS 188 ALU
 
Bariera de vapori reflexiva pentru mansarda DS 188 ALU

Riwega DS 188 ALU este o bariera de vapori termoreflexiva performanta. Ideala pentru protectia termoizolatiilor la mansarde, suprafata sa reflectorizanta din aluminiu crescand reflexia interna a caldurii. DS 188 ALU are o rezistenta mecanica crescuta, datorita plasei armate centrale, este usor de instalat si reduce la minim transferul vaporilor de apa, asigurand etanseitate perfecta la aer a cladirii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Straturi acoperis Creaton
 
Straturi acoperis Creaton

Uno, Duo, Trio si Quattro - solutia Creaton pentru un sub acoperis sigur. Foliile de difuzie Creaton asigura chiar si la inclinatii reduse ale acoperisului o siguranta foarte mare impotriva apei, fara a fi nevoie de izolatii costisitoare. Astfel Creaton Uno - folie de difuzie clasica care se poate folosi la acoperisuri cu panta minima de 14°, Creaton Duo - folie de difuzie cu fasii autoadezive, pentru pante de minim 12°, Creaton Trio - folie pentru cerinte inalte, peste medie, pentru inclinatii ale acoperisului de minim 10, Creaton Quattro - folie de difuzie care impreuna cu accesoriile Creaton asigura un subacoperis hidroizolat dar totodata ventilat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...