Armatura, element de fixare pentru beton armat

Armaturi de strapungere Peikko PSB® pentru plansee dala
 
Armaturi de strapungere Peikko PSB® pentru plansee dala

Armaturile PSB® sunt produse pentru constructii utilizate in principal ca armare transversala, cu scopul de a creste rezistenta la strapungere a planseelor dala sau a radierelor. Se pot proiecta tipul, geometria si dimensiunile armaturilor PSB®, iar rezistenta elementelor de beton armat cu elemente PSB® poate fi verificata folosind soft-ul Peikko Designer®. Proprietatile armaturilor PSB® precum si rezistenta planseelor armate cu PSB® sunt aprobate prin Agrementul Technic European ETA-13/0151.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Conectori termoizolatori Peikko EBEA® pentru eliminarea puntilor termice de la balcoane
 
Conectori termoizolatori Peikko EBEA® pentru eliminarea puntilor termice de la balcoane

Conectorii termoizolatori EBEA® sunt elemente portante care ajuta la eliminarea puntilor termice de la balcoanele in consola sau din zona de imbinare dintre elemente de constructii exterioare si placile de beton din interior. Sistemul EBEA® poate fi configurat dupa o gama larga de modele si poate fi solutia optima pentru transferul incarcarilor transversale, orizontale si de moment incovoietor catre placa principala de beton. Avand in componenta materiale speciale, se poate obtine o reducere a zgomotului pana la 21 dB, precum si o clasificare de pana la REI120 pentru rezistenta la foc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Armaturi Edifiber 3 Fibri din fibre de polimeri pentru betoane si mortare Armaturi Edifiber 3 Multi din fibre de polimeri pentru betoane si mortare
 
Armaturi Edifiber din fibre de polimeri pentru betoane si mortare
2 produse

Edifiber 3 Fibri sunt recomandate pentru armarea pardoselilor industriale sau rezidentiale la care nu sunt conditii de finisare gen luciu. Edifiber 3 Multi sunt recomandate pentru armarea pardoselilor industriale sau rezidentiale care cer o finisare la nivel de luciu, cu adaos de nisip quartos si elicopterizate fara straturi ulterioare de vopsea epoxidica. Edifiber 3 Mono se recomanda a se folosi la armarea pardoselilor industriale sau rezidentiale care nu necesita finisare excesiva, platforme pentru trafic greu, piste aeroportuare, infrastructura betonata a liniilor de tramvai, prefabricate din beton si, in general, la lucrarile speciale care necesita cresterea caracteristicilor mecanice ale betonului pentru o rezistenta sporita la oboseala, lovituri si vibratii.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...