Izolatie tehnica, invelis de protectie

ROCKWOOL 800 - Cochilii izolatoare din vata minerala bazaltica Techrock - Placi pentru izolare termica Larock 32 ALS - Saltele din lamele de vata bazaltica Larock 40 ALS - Saltele din lamele de vata bazaltica
 
Izolatii tehnice ROCKWOOL pentru HVAC si protectie la foc
7 produse

Materialele folosite pentru izolarea termica in industrie le numim "izolatii tehnice". Proprietatea cea mai importanta a materialelor izolante utilizate in industrie, este capacitatea lor de a termoizola conducand astfel la reduceraa pierderilor energetice si la reducerea costurilor finale de productie. In acelasi timp, aceste au un rol important din punct de vedere al functionalitatii sigurantei si protectiei sistemelor.

7 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Izolatie tehnica HTB Izolatie tehnica HTB AluR Izolatie tehnica LMF AluR Izolatie tehnica PS 600 si KPS 041 Alur
 
Izolatii tehnice Knauf Insulation
6 produse

Izolatia tehnica Knauf Insulation este menita pentru izolarea termica, fonica si la foc a suprafetelor plate si curbate a conductelor, sistemelor de incalzire si aer conditionat, recipientelor etc. Cartonul ondulat actioneaza ca un strat protector de izolatie.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou pentru realizare de conducte CLIMAVER® PLUS R Panou pentru realizare de conducte CLIMAVER® A2 - NETO
 
Panouri pentru realizare de conducte CLIMAVER
2 produse

Panourile CLIMAVER pentru realizare de conducte sunt panouri rigide din vata minerala de sticla acoperite cu folie de aluminiu armata cu fibre de sticla. Miezul lor din vata minerala confera placilor rigiditate, rezistenta la deformare si permite o taiere usoara si precisa cu obtinerea la margini a formei geometrice necesare pentru imbinare. Se folosesc pentru confectionarea canalelor de ventilatie si climatizare termo si fonoizolate, cu rezistenta marita la foc.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Saltea din vata minerala bazaltica caserata cu aluminiu cusuta pe plasa de rabit ISOVER TECH Wired Mat MT 3.1 ALU Saltea din vata minerala bazaltica caserata cu aluminiu cusuta pe plasa de rabit TECH Wired Mat MT 4.1 ALU Saltea din vata minerala bazaltica caserata cu aluminiu cusuta pe plasa de rabit TECH Wired Mat MT 5.1 ALU Saltea din vata minerala bazaltica caserata cu aluminiu cusuta pe plasa de rabit TECH Wired Mat MT 6.1 ALU
 
Vata minerala bazaltica ISOVER pentru aplicatii industriale
7 produse

ISOVER TECH - Solutii pentru toate aplicatiile industriale. Produsele ISOVER raspund cerintelor pentru izolatia instalatiilor si echipamentelor industriale.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cochilii necaserate ISOVER din vata minerala bazaltica Cochilii caserate cu folie de aluminiu ISOVER din vata minerala bazaltica
 
Cochilii caserate si necaserate ISOVER din vata minerala bazaltica
2 produse

Timpul si costurile de manopera pentru instalare sunt reduse. Conductele caserate sunt prevazute pe toata lungimea fantei cu o suprapunere autoadeziva care faciliteaza instalarea. Performante foarte bune de izolare termica.Produsul contribuie la reducerea zgomotului transmis prin reteaua de conducte si isi pastreaza proprietatile termoizolante in timp spre deosebire de izolatia din spuma poliuretanica. Produsele sunt incombustibile, confera o inalta siguranta fata de incendiu.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Izolatie pentru tevi Climapor
 
Izolatie pentru tevi Climapor

Izolatia corespunzatoare a tevilor pentru apa rece si apa calda, nu numai ca reduce costurile cu energia prin diminuarea pierderilor de caldura, dar asigura si o protectie eficienta a instalatiilor impotriva condensului, coroziunii si socurilor mecanice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Vata minerala de sticla URSA Air Al-Al P5858 Vata minerala de sticla URSA Al-Tech-2 P8058 Vata minerala de sticla URSA Zero P8858
 
Placi din vata minerala caserata URSA Air
3 produse

Gama URSA Air reprezinta o solutie buna pentru constructia canalelor de ventilatie si climatizare. URSA Air imbina excelentele calitati de termo si fonoizolare cu siguranta unui produs incombustibil.

3 produse
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Izolatii in rulouri SIG Air Handling Saltele izolatoare SIG Air Handling Accesorii de izolare SIG Air Handling
 
Izolatii CAIROX pentru tubulatura
3 produse

Izolatii in rulouri, saltele izolatoare si accesorii de izolare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Panouri tip ALP preizolate pentru tubulaturi de ventilatie
 
Panouri tip ALP preizolate pentru tubulaturi de ventilatie

Panouri termoizolante de inalta performanta din spuma rigida de poliizocianurat, fara CFC sau HCFC, caserat cu folie de aluminiu gofrata pe ambele fete, cu grosimea de 80 µm. Toate produsele au fost realizate conform standardelor UNI EN ISO 9001:2000 si au Certificat CE, conform standardelor europene in vigoare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Izolatie tehnica, invelis de protectie

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...