Placaj, pardoseala din lemn si pluta

Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Salsa Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Salsa Art Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Tango
 
Pardoseli Tarkett din lemn
3 produse

Nimic nu se compara cu emotia lemnului natural. Frumusetea, puterea si caracterul parchetului de lemn confera autenticitate si caldura oricarui interior. Echipat cu un sistem de instalare cu click, parchetul Tarkett din lemn este, de asemenea, usor de instalat si gata de utilizare. La Tarkett, peste 125 de ani de experienta in design se reflecta in fiecare placa. Proiectat din mai multe straturi de lemn de esenta tare pentru o buna stabilitate dimensionala, acest parchet de lemn este etansat cu lac sau ulei pentru durabilitate imbunatatita si intretinere usoara. Este, de asemenea, obtinut si realizat sustenabil - certificate FSC / PEFC si Cradle-to-Cradle Silver.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli din pluta EGGER Cork+
 
Pardoseli din pluta EGGER Cork+

EGGER Cork+ ofera multe posibilitati. Decorurile sale de inalta calitate cu aspect de lemn confera incaperilor un ambient placut pentru confort si relaxare. Acesta este la fel de divers ca viata insasi si se potriveste cu cele mai diferite stiluri de amenajare. De aceea, pardoseala din pluta oferita de EGGER reprezinta baza ideala pentru incaperi precum dormitorul sau camera copiilor, dar si pentru sufragerie sau living. Tripla siguranta oferita de tehnologia EGGER Cork+: rezistenta la patare; rezistenta la decolorarea modelului; durata lunga de viata datorita suprafetei robuste. Dimensiuni standard: Classic 1292 x 193mm; Large 1292 x 245mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Placaj, pardoseala din lemn si pluta

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...