Placaj, pardoseala din PVC heterogen

Tapet eterogen flexibil Grabo Muravyl
 
Tapet eterogen flexibil Grabo Muravyl

Grabo Muravyl este un produs flexibil de inalta performanta pentru acoperirea peretilor, cu rezistenta inalta la uzura. Grosimea totala este de 1,5 mm, iar stratul de uzura de 0,5 mm pentru o durabilitate extinsa. Cu latimea de 2 m, este extrem de rezistent la foc, antibacterian si antistatic, respectiv are stabilitate dimensionala. Este ideal pentru coridoare, sali de asteptare si saloane.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tapet cu efect de autodezinfectare Silver Knight Wall
 
Tapet cu efect de autodezinfectare Silver Knight Wall

Silver Knight Wall este un nou membru al grupului de produse Silver Knight, patentat la nivel mondial Graboplast, care datorita tratamentului sau special de suprafata elimina microorganismele, cum ar fi virusii si bacteriile, fara utilizarea substantelor chimice. Activitatea de dezinfectare a noului strat de perete se realizeaza printr-un strat dublu de aparare: primul strat este un antibiotic natural cunoscut de sute de ani, ionul de argint, iar al doilea strat, care este un strat protector ce se activeaza la efectele luminii si ajuta la transformarea substantelor daunatoare in compusi inofensivi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli rezistente la uzura Domino SPC Pardoseli compacte Grabo pentru sectorul public Pardoseli acustice Grabo Acoustic Pardoseli antiderapante Grabo
 
Pardoseli Grabo pentru sectorul public
8 produse

Graboplast ofera solutii inovatoare oricaror necesitati tehnice sau de proiectare din sectorul public sau institutional. Suprafetele eterogene Grabo sunt realizate din multiple straturi diferite. Straturile ofera beneficii din punct de vedere tehnic, deoarece datorita acestei structuri, pardoselile sunt mai rezistente. Stratul de uzura este realizat din PVC transparent (fara utilizarea unui material de umplere) ce garanteaza o rezistenta maxima la abraziune. Fibra de sticla dintre straturi ofera o stabilitate dimensionala excelenta.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli eterogene Silver Knight Pardoseli eterogene GraboSafe Silver Knight Pardoseala cu efect de autodezinfectare Silver Knight Tempo
 
Pardoseli eterogene Grabo pentru spitale
3 produse

Pardoseala omogena Graboplast este destinata in primul rand sectorului medical cum ar fi: spitale, clinici, cabinete medicale si cladirilor sau centrelor de ingrijire medicala.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala LVT Interface Iridescence
 
Pardoseala LVT Interface Iridescence

Pardoseala LVT Interface Iridescence combina tonuri de gri, roz praf si albastru praf pentru a oferi o instalare subtila si eleganta a pardosealii. Colectia cuprinde 12 culori pentru a amplifica orice schema de design interior, in timp ce colectia este neutra din punct de vedere al carbonului pe tot parcursul ciclului sau de viata prin programul Carbon Neutral Floors™. Continut total reciclat 39%.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala din vinil heterogen Bloc PUR Pardoseala din vinil heterogen Expona Flow PUR Pardoseala din vinil Camaro Loc PUR
 
Pardoseala din vinil heterogen Polyflor
3 produse

Colectiile de pardoseala din vinil heterogen: Bloc PUR si Expona Flow PUR

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala din PVC Tapiflex Excellence Pardoseala in forma de placi pentru uzura ridicata Modular design Pardoseli din PVC Tapiflex 162 si Topisol 162 Pardoseli din PVC eterogen Acczent Glass, Pearl si Steel
 
Pardoseli Tarkett din PVC heterogen
14 produse

Pardoselile heterogene cuprind: Modular design; Acczent Glass, Pearl si Steel; Acczent Solo; Acczent Wood; Acczent Terra; Century Croma; Optic Compact; Supreme; Stella; Tapiflex Excellence; Tapiflex Essential; Tapiflex 162 si Topisol 162; Tapiflex 352/452; Tapiflex Optic; Tapiflex Laser4.

14 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala din PVC eterogen Acczent Unik Pardoseala din PVC eterogen Space Pardoseala din PVC eterogen Square
 
Pardoseli din PVC eterogen cu asezare libera
3 produse

Gama LOOSE LAY este formata din covoare eterogene. Dalele Loose lay sunt disponibile pentru birouri si spatii comerciale, sunt disponibile in variantele: Square, Space si Acczent Unik; au un pret de instalare eficient. Ofera aspecte stilizate in game largi de culori, este rezistent la zgarieturi, abraziune, uzura prin frecare, decolorare sau murdarire. Foloseste o intaritura fara tesatura din fibre de sticla cu o stabilitate dimensionala unica.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Placaj, pardoseala din PVC heterogen

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...