Fereastra si usa metalica, profil metalic

Sistem de ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI Sistem de ferestre din aluminiu Schüco AWS 90 AC.SI Sistem de aluminiu pentru usi de intrare Schüco AD UP 75/90 Sisteme pentru usi Schüco ADS
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru usi si ferestre
11 produse

Schüco ofera o gama variata de sisteme de profile din aluminiu pentru usi si ferestre. Datorita gamei variate de produse se poate gasi usor seria care se potriveste cel mai bine fiecarei dorinte. Acestea indeplinesc cele mai mari exigente in ceea ce priveste izolarea termica si siguranta antiefractie.

11 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Usa metalica rezistenta la foc - Universal UT4xx Usa metalica - Prestige UT6xx Usa metalica Domoferm XXL (BIG) - UT8xx Usa metalica - Trend US4xx
 
Usi metalice Domoferm
7 produse

Domoferm ofera o gama larga de usi si rame metalice. Usile metalice Domoferm sunt: Regular UT6xxR, Selection LF6xx, Trend US4xx, Prestige UT6xx. Usile metalice rezistente la foc sunt: Economy LF5xx, Universal UT4xx, Premium US6xx.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Usa inchisoare ASSA ABLOY cu un singur canat tip DC3.1 ZK Usa supradimensionata ASSA ABLOY tip BR2.4
 
Usi de siguranta ASSA ABLOY
2 produse

Usi de inchisoare si usi supradimensionate ASSA ABLOY.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem pentru ferestre si usi Reynaers MasterLine 10
 
Sistem pentru ferestre si usi Reynaers MasterLine 10

Ferestrele MasterLine 10 sunt concepute conform tendintelor de astazi si de maine privind constructia cladirilor: cladiri cu consum redus de energie, acces maxim al luminii naturale, performante excelente si locuinte sigure (pana la clasa 3 de rezistenta anti-efractie).
Gama de solutii pe care o ofera sistemul pentru ferestre MasterLine 10 este cu adevarat unica privind aplicabilitatea lor: o gama completa de traverse si tocuri, profile compatibile cu sistemele pentru glisante si cele de perete cortina, dar si libertate in design oferita de gamele de profile Renaissance si Deco. Totodata ferestrele vin cu certificat pentru locuinte pasive!

CAD
BIM
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Usi de intrare Internorm din aluminiu AT 410 Usi de intrare Internorm din aluminiu AT 400 Usi de intrare Internorm din aluminiu AT 310 Usi de intrare Internorm din aluminiu AT 200
 
Usi de intrare Internorm din aluminiu
4 produse

Usile de intrare din aluminiu Linea si Portal se caracterizeaza prin calitate deosebita si sunt disponibile in variante cu mai multe tipuri de supralumina si luminator lateral. Usile sunt dotate cu sistem de inchidere in cinci puncte in varianta de baza.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem pentru ferestre si usi Reynaers MasterLine 8
 
Sistem pentru ferestre si usi Reynaers MasterLine 8

MasterLine 8 combina o gama larga de tipuri de deschidere, variante de design si nivele de izolare intr-un singur sistem cu o adancime de 87 mm. Toate tipurile de deschideri sunt disponibile pe trei nivele de izolare (standard, HI si HI+), permite realizarea de ferestre mai mari, fiind profile rezistente cu linii vizibil mai mici.
La MasterLine 8 procesul de fabricatie, de la prima schita pana la instalarea ferestrei a fost simplificat si astfel productivitatea crearii ferestrelor de aluminiu s-a imbunatatit. Sensibilitate redusa a tolerantei la instalarea ferestrelor, garnituri mai putine si mai usor de folosit si produse complementare usor de aplicat, toate isi aduc aportul la o fabricatie mai usoara a ferestrelor de calitate.

CAD
BIM
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Usa de intrare din aluminiu Aluset i170/i173
 
Usa de intrare din aluminiu Aluset i170/i173

Inox 170 varianta fara sticla si inox 173 cu trei sticle poate fi o usa de exterior potrivita pentru orice casa. Este combinatia dintre rafinament, eleganta si finete. Modelul are dimensiunile 2100 x 900 mm si grosimea poate varianta in functie de profilul dorit, de la 24 mm la 60 mm. Poate fi in varianta alba sau din aluminiu infoliat in orice nuanta renolit.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de usi si ferestre Genesis 75 Sisteme de usi si ferestre Imperial IPi Sisteme ferestre Genesis 90 (GP 90) pentru Case Pasive Sistem de ferestre roto-batante Genesis OUT
 
Sisteme de usi si ferestre Aliplast
17 produse

Gama de sisteme de usi si ferestre include variante cu bariera termica (Imperial, Superial) si fara bariera termica (Econoline). Intre sistemele cu bariera termica se pot alege solutiile extinse cu elemente suplimentare de izolare termica (IPi, IPi+, SPi, SPi+), precum si variante cu cercevea ascunsa (IP-SU, SP-SU). Din punct de vedere al izolatiei, cea mai atractiva gama de produse este Star, deoarece din aceste profile pot fi realizate chiar si usi de intrare estetice cu cercevea ascunsa.

17 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E24 Sistem profile aluminiu cu bariera termica E38 Sistem profile aluminiu cu bariera termica E40 Sistem profile aluminiu cu bariera termica E45
 
Sisteme profile din ETEM din aluminiu/PVC pentru usi si ferestre
10 produse

Sisteme profile din aluminiu ETEM pentru usi si ferestre cuprind urmatoarele sisteme: sisteme profile aluminiu cu bariera termica E24, E38, E40, E45, E70, E75, sistem profile aluminiu fara bariera termica E1000, sistem de profile PVC Q60 si Q72.

10 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme ferestre Genesis 90 (GP 90) pentru Case Pasive
 
Sisteme ferestre Genesis 90 (GP 90) pentru Case Pasive

Sistem modern din aluminiu Genesis 90 (GP 90) conceput pentru constructia de ferestre cu izolare termica sporita, indeplineste cerintele certificatului Institutului Casei Pasive pentru structuri cu izolare termica Uw < 0,8 W/m²·K. Sistemul este conceput pentru a satisface cele mai inalte cerinte termice pentru vitrine si instalatii de vitrine din Polonia, Europa si in intreaga lume. Indeplineste cerintele pentru componentele utilizate in constructii pasive. Sistemul Genesis 90 este certificat de Institutul Casei Pasive din Darmstadt (PHI).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ferestre si usi Albio 129C Advanced
 
Sistem de ferestre si usi Albio 129C Advanced

Este un sistem cu deschidere batanta, cu rupere de punte termica, conceput pentru echipare cu feronerie perimetrala cu inchidere multipunct. Albio 129C Advanced este singurul sistem cu o adancime a cercevelelor de 78,3 mm cu proprietati superioare de izolare termica, avand Uf=1,48 W/(m²K), Uw=1,4 W/(m²K) cu utilizarea de vitraj cu caracteristica Ug= 1,0 W/(m²K), datorita utilizarii unor poliamide speciale pentru realizarea ruperii de punte termica. Designul sistemului, cu linii drepte, confera un aspect minimalist si o estetica imbunatatita. In plus, exista posibilitatea de a utiliza un toc care este coplanar cu cercevelele nu numai la exterior, dar si la partea interioara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem glisant de profile din aluminiu cu bariera termica seria E32 Sistem liftant-glisant profile aluminiu cu bariera termica E39 Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E50 Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E52
 
Sisteme glisante - profile aluminiu cu/fara bariera termica ETEM
5 produse

Sistemele glisante - profile aluminiu cu bariera termica ETEM cuprind urmatoarele sisteme: Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E50, sistem liftant - glisant - profile aluminiu cu bariera termica E52 si sistem glisant profile aluminiu cu bariera termica E70.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de intrare cu rupere termica Exalco Albio 135
 
Sistem de intrare cu rupere termica Exalco Albio 135

Sistem de intrare cu rupere termica Exalco Albio 135 este potrivit pentru constructii cu specificatii ridicate intr-o varietate de tipologii cu panel sau geamuri. Datorita designului sau robust, este potrivit pentru aplicatii unde este necesara utilizarea zilnica frecventa precum in case, blocuri sau cladiri publice. In acelasi timp, ofera izolare termica, fonica si a apei in combinatie cu un design estetic elegant. Sistemul combina designul clasic cu o tehnologie noua, care raspund unor standarde inalte de constructie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de profile din otel Jansen Art' 15 Sistem de profile Jansen pentru usi liftant-glisante Sisteme de profile din otel Jansen Janisol Arte 2.0 Sisteme de profile din otel Jansen Janisol HI
 
Sisteme de profile din otel Jansen
5 produse

Otelul este deosebit de robust si rezistent la deteriorari mecanice si ofera avantaje in ceea ce priveste antiefractia, protectia fonica si antifoc. Formele rafinate ale profilelor pot prelua cu success solicitarile privitoare la rezistenta la flambare, torsiune si indoire. Totodata valorile statice bune ale otelului fac posibila o dimensiune minima a profilelor.
Datorita rezistentei ridicate a otelului si a otelului inoxidabil, usile Jansen Janisol sunt perfecte pentru cladiri cu trafic ridicat, cum ar fi: institutii publice, spitale, scoli si centre sportive. Otelul inoxidabil adauga un aspect elegant si reduce intretinerea la minimum. Asadar, otelul inoxidabil Janisol este alegerea potrivita pentru centre comerciale, banci si hoteluri.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Usi de intrare Hörmann ThermoPro si ThermoPro Plus
 
Usi de intrare Hörmann ThermoPro si ThermoPro Plus

Usile Hörmann ThermoPro si ThermoPro Plus din otel sunt furnizate intr-o gama bogata de modele, vitrate, clasice sau cu striatii. Aceste usi ofera siguranta datorita incuietorii multipunct standard si economisesc energie prin izolarea termica.
Blat din otel, cu o grosime de 46 mm, falt gros, rama canatului este fabricata dintr-un profil de lemn, cu rupere termica, blatul este umplut cu spuma poliuretanica, cu un coeficient de transfer termic de pana la 1,2 W/(m²K).

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Fereastra si usa metalica, profil metalic

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...