ETEM SYSTEMS Srl

Sisteme profile din ETEM din aluminiu/PVC pentru usi si ferestre

Sisteme profile din aluminiu ETEM pentru usi si ferestre cuprind urmatoarele sisteme: sisteme profile aluminiu cu bariera termica E24, E38, E40, E45, E70, E75, sistem profile aluminiu fara bariera termica E1000, sistem de profile PVC Q60 si Q72.

Produse din aceasta familie

Sistem profile aluminiu cu bariera termica E24
 
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E24

Sistem extrem de stabil si solid pentru ferestre si usi din aluminiu ce utilizeaza bare din poliamida ranforsata cu fibra de sticla de 24mm latime. Caracteristici: linie dreapta sau curba latimea sistemului intre interior si exterior: 67,5 mm pentru linie dreapta si 75 mm pentru linie curba; deschideri - deschidere pe ax vertical, oscilobatanta, deschidere pe ax orizontal la partea de sus sau de jos, usi armonica, osciloculisare si culisare in plan paralel; profile complementare cu coeficient de inertie crescut pentru realizarea vitrinelor de mari dimensiuni; serie eleganta cu cercevea ascunsa; geam dublu termoizolant de la 18 la 46 mm; accesorii pentru sistem si garnituri de etansare EPDM proiectate cu atentie, pentru imbunatatirea izolarii termice, a drenajului si a impermeabilitatii la aer.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E38
 
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E38

E38 este un sistem revolutionar de deschidere cu izolare termica ce este proiectat pentru a imbina perfect calitatea cu caracteristicile superioare de izolare, marind astfel productivitatea pentru constructorul de aluminiu prin redurecerea timpului necesar asamblarii usii sau a ferestrei. E38 ofera toate beneficiile unui sistem de aluminiu izolat termic pentru rame mici si medii la cel mai bun raport calitate - pret. Beneficii: solutii eficiente pentru toate tipurile de rame; siguranta maxima deoarece poate fi accesorizat cu multiple incuietori perimetrice; izolare fonica in zonele urbane zgomotoase; impermeabilitate maxima a apei chiar in conditii meteo nefavorabile; izolare termica eficienta pentru a preveni condensul pe partea interioara a ramei; acoperire cu vopsea pulbere in orice culoare RAL, acoperire speciala imitatie lemn, precum si alte tipuri de procesare a suprafetelor - anodizare. Tipuri: ferestre in doua canaturi si ferestre in doua canaturi cu un canat fix.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E40
 
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E40

E40 ofera: solutii eficiente si convenabile pentru toate tipurile de constructii; aspect estetic, functionalitate si rezistenta; izolare fonica, etanseizare si izolare termica chiar si in zonele unde conditiile meteorologice sunt extreme; siguranta maxima deoarece se pot folosi incuietori perimetrice multiple; posibilitatea de vopsire cu pulberi in orice culori RAL, modele speciale de lemn si alte metode de procesare a suprafetelor - anodizare. Dimensiuni orientative: cadru fix (adancime): 52mm; cadrul canatului (adancime min): 59,5mm; inaltime min - combinatia cadru fix - canat: 82,5mm; grosimea geamului: 6mm pana la 41mm; latime max canat (mm) X inaltime canat (mm): 1600x1800; latime canat (mm) X inaltime max canat (mm): 950x2300; greutate maxima canat: 140Kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E45
 
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E45

E45 apartine unei noi generatii de sisteme de deschidere izolate termic. Avand ca prim obiectiv conservarea energiei in structurile de constructii, E 45 este proiectat pentru a indeplini o mare varietate de specificatii functionale si estetice. Datorita unei varietati mari de profile, sistemul ofera o multitudine de optiuni de design, de la linii clasice, drepte pana la colturi rotunjite si posibilitatea de a construi o paleta larga de tipologii complexe precum usi glisante paralele si basculante, usi cu deschidere plan-paralel si rame cu deschidere care folosesc canaturi "ascunse" dand un aspect exterior uniform prin combinarea ramelor fixe si a celor de deschidere. Sistemul E45 este un canat cu largimea de 60mm (profile in linie dreapta) si prin implementarea unui design inovator cu lungimea variabila, 24mm pana la 30mm, poliamida, ajunge la o performanta superioara in categoria sa, valoarea de izolare termica fiind de Uf = 1,9 W/m², iar reducerea zgomotului ajungand la 42db.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ferestre si usi de balcon E68 cu bariera termica
 
Sistem de ferestre si usi de balcon E68 cu bariera termica

Sistemul E68 este compatibil cu orice tip de sistem de fatada si a fost optimizat pentru a permite utilizarea celei mai recente unitati de sticla. Permite utilizarea sticlelor si geamurilor de pana la 48 mm, adecvat pentru deschideri de dimensiuni medii si mari, izolatorul suplimentar este instalat in camera de bariera termica si nu in ultimul rand, sistemul este distinctiv datorita design-ului sau elegant si minimalist.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E70
 
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E70

E70 este un sistem de glisare avand caracteristici de izolare termica, recomandat pentru deschideri foarte mari. Dimensiunea canatului este de 70mm si ofera aspect estetic, functionalitate, precum si rezistenta structurala, izolare termica si caracteristici de reducere a zgomotului. Beneficii: posibilitatea de a monta plase de tantari; echipament GU ridicare/glisare durabil; adancimea canatului 70mm, inaltimea canatului 102 mm si 88 mm; izolare termica si fonica excelente; rezistenta structurala, miscare usoara in cadre foarte mari.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E75
 
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E75

E75 este un sistem de deschidere proiectat si realizat special pentru a indeplini cerintele erei moderne de conservare a energiei in constructia de cladiri. Trasaturi speciale precum barele de izolare interna, garnitura de etansare EPDM cu camere multiple si poliamidele de 39 mm proiectate special, ofera o izolare termica excelenta de Uf = 1,4 W/m² si fac ca E75 sa indeplineasca cele mai inalte standarde. Sistemul ofera o mare varietate de solutii functionale si estetice si o paleta larga de profile, avand optiuni pentru linii clasice si drepte. Dimensiunile de baza ale E75 sunt 75mm largimea canatului si combinatia de cadre fixe si inaltimea canatului de la numai 106 mm. E75 este un sistem rezistent proiectat pentru a indeplini orice cerinta asociata usilor si ferestrelor unei cladiri. Cu grosimea peretelui de aluminiu variind de la 1,6 mm la 2,5 mm, este conceput special pentru usi care vor fi supuse unei utilizari intensive de-a lungul timpului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu fara bariera termica E1000
 
Sistem profile aluminiu fara bariera termica E1000

E1000 este proiectat pentru a indeplini toate cerintele moderne ale unei cladiri din punctul de vedere al constructiei, al tehnologiei si al esteticii fara a depasi bugetele alocate. Functional si complet in ceea ce priveste tipologiile disponibile, sistemul permite alegerea dintr-o varietate mare de profile atat pentru constructia profilelor drepte, cat si a celor rotunjite. E1000 este un sistem de canaturi compact de 40 mm cu 48 mm (pentru profile drepte sau rotunjite) care indeplineste toate cerintele de calitate si care este certificat la cele mai inalte standarde europene. Sistemul ofera o paleta larga de accesorii proiectate de ETEM care garanteaza functionalitate de lunga durata si rezistenta. Beneficii: functionalitate si estetica la standarde inalte; solutii atractive din punct de vedere financiar; constructii sigure; solutii multiple, in special pentru intrari principale; inchidere adecvata; acoperire cu pulberi in orice culoare RAL, acoperire speciala imitatie lemn, precum si alte tipuri de procesare a suprafetelor - anodizare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC 4 camere Q60
 
Sistem de profile PVC 4 camere Q60

Sistemul PVC Q60 cu 4 camere, este primul sistem dezvoltat de ETEM. Este un profil clasa A, care are un design clasic si parametrii tehnici excelenti. Realizat conform standardelor si cerintelor europene, sistemul PVC Q60 este proiectat pentru a asigura un set intreg de produse care permit gasirea rezolvarea solutiilor specifice pe proiect. Este potrivit pentru atat pentru cladiri noi precum si pentru reabilitari. Indicele de transfer termic al ferestrelor Q60 este U= 1,33 W/m²K, iar indicele de transfer fovic este Rw= 37 dB. Stabilizatorii pe baza de calciu - zinc folositi in producerea profilelor nu dauneaza mediului, imbunatatesc stratul exterior al profilului si garanteaza un process de reciclare complet. Beneficii: instalare extrem de usoara a echipamentului; varietate mare de folii decorative pentru suprafata profilului, oferind multe optiuni pentru culori si finisaje de lemn; posibilitatea de instalare a unui capac din aluminiu; solutii nelimitate de design si culoare pentru capacul din aluminiu; doua nivele de scurgere pentru a elimina patrunderea apei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC 5 camere Q72
 
Sistem de profile PVC 5 camere Q72

Sistemul de profile PVC Q72 cu cinci camere dezvoltat de ETEM este un profil clasa "A", creat in concordanta cu reglementarile din ce in ce mai numeroase de pe piata europeana. Este un sistem de inalta calitate si viabilitate cu izolare termica Uw=0,74 W/m²K si fonica Rw=47 dB excelente, oferit intr-o paleta ampla de finisaje de lemn sau variante de finisare prin intermediul capacelor de aluminiu vopsite in orice RAL. Sistemul PVC Q72 este proiectat pentru a asigura un set complet de produse prin care se obtin solutii viabile pentru orice proiect. Folosirea lui este recomandata atat la cladirile noi cat si la renovarea celor existente. Stabilizatorii de Calciu-Zinc folositi la producerea profilelor nu dauneaza mediului inconjurator, imbunatatesc stabilitatea stratului exterior si garanteaza un process de recilare deplin. Beneficii: garnituri de etansare integrate; fixare usoara si sigura a pieselor; profile de armare egale; varietate arhitecturala si de design; posibilitatea de a instala capace din aluminiu; folosirea oricaror culori RAL si anodizarea capacelor din aluminiu; acoperirea cu pulberi imitatie de lemn.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Declaratia de Mediu a produselor ETEM
Declaratia de Mediu a produselor ETEM
ETEM a publicat o Declaratie de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale
Declaratia de Mediu a produselor ETEM
ETEM SYSTEMS Romania: O poveste de succes
ETEM SYSTEMS Romania: O poveste de succes
ETEM SYSTEMS garanteaza calitate, inovatie si dedicatie la nivel exigent
ETEM SYSTEMS Romania: O poveste de succes
Sisteme de fatade ventilate, pereti cortina si sisteme de protectie solara ETEM SYSTEMS
Sisteme de fatade ventilate, pereti cortina si sisteme de protectie solara ETEM SYSTEMS
Formele avangardiste de cladiri de birouri, noua provocare pentru proiectarea subansamblurilor arhitecturale
Sisteme de fatade ventilate, pereti cortina si sisteme de protectie solara ETEM SYSTEMS
Categorii recomandate
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Sistem de inchidere, broasca, lacat
Sistem de inchidere, broasca, lacat
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...