Usa de vizitare

Trape de vizitare Siniat Trape de acces Aluprotect EI30 - pentru pereti de compartimentare sau ghene de instalatii 2 x 12.5 Trape de acces Aluspeed EI90 i-o - pereti de ghene Trape de acces tavan Alumatic EI30 a-b
 
Trape de acces Siniat
6 produse

Spatiul format intre planseul brut al unei constructii si plafonul final sau intre structura peretilor si cea de gips-carton, poate reprezenta o locatie adecvata a traseului tehnic. Pentru a avea acces la aceste instalatii, din considerente de intretinere si reparatii, se recomanda instalarea usilor de vizitare Siniat. Trapele de acces Siniat reprezinta un accesoriu indispensabil sistemului de finisaj uscat (gips-carton), care ofera proiectantilor si constructorilor o mai mare libertate de gestionare a spatiilor, prin imbinarea functionalitatii, caracterului estetic si facilitate de intretinere.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Trape de acces (vizitare) Prometal
 
Trape de acces (vizitare) Prometal

Trapa de vizitare Prometal este realizata din profile de aluminiu, cu sau fara placa din gips-carton si din doua sisteme de inchidere cu clic reglabile. Cele doua rame ale trapei de vizitare sunt alcatuite din patru profile strans imbinate printr-un mecanism special. Trapele de vizitare se distribuie cu sistemul de siguranta, care se agata dupa fiecare utilizare a usitei pentru a evita posibile incidente.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Usa de vizitare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...