Sticla plana, sticla curbata

Sticla plana COOL-LITE® ORAÉ® Sticla plana COOL-LITE® SKN 144 II /044 II Sticla plana COOL-LITE® ST 120 si STB 120 Sticla plana COOL-LITE® Xtreme 70/33, 70/33 II, 70/33 Diamant si 70/33 II Diamant
 
Sticla arhitecturala Saint-Gobain Glass
16 produse

Gama Cool-Lite, pentru cladirile non-rezidentiale, ofera o inalta performanta atat in ceea ce priveste controlul solar cat si in izolare termica. Gama Stadip pentru confort interior si protectie impotriva ranirii in cazul spargerii, caderii, vandalismului si efractiei, armelor de foc, exploziilor, si desigur a zgomotului si a razelor UV.

16 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sticla plana PLANISTAR® SUN PLUS si PLANISTAR® SUN PLUS II Sticla plana Saint-Gobain PLANITHERM® 4S EVOLUTION
 
Sticla rezidentiala Saint-Gobain Glass
2 produse

PLANISTAR® SUN PLUS, PLANISTAR® SUN PLUS II si PLANITHERM® 4S EVOLUTION sunt sticlele ideale pentru orice casa, oferind temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sticla anti-reflexiva Guardian Clarity™
 
Sticla anti-reflexiva Guardian Clarity™

Sticla anti-reflexiva Guardian Clarity ajuta la patrunderea unei cantitati mai mari de lumina si la reducerea reflexiei, detinand proprietati optice remarcabile pentru fatade sau in cazul oricarei aplicatii in care o vedere extraordinara reprezinta un avantaj. Utilizata in combinatie cu alte produse de sticla marca Guardian®, poate ajuta la conformarea cu reglementarile de pe plan local in ceea ce priveste performanta energetica prin intermediul izolatiei termice si/sau a controlului solar. Acest lucru se poate realiza combinand Guardian Clarity cu produsele recomandate Guardian SunGuard® si Guardian ClimaGuard® care pot oferi control solar si izolatie termica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sticla Guardian SunGuard® Solar cu control solar Sticla SunGuard® High Performance cu control solar Sticla cu protectie solara SunGuard® SNX Sticla SunGuard® SuperNeutral®
 
Sticla SunGuard® Advanced Architectural pentru control solar
4 produse

Sticla SunGuard® este fabricata prin sputerizarea unor straturi multiple pe o baza de sticla, proces patentat, denumit Silicoat™. Aceasta tehnologie de ultima generatie depune straturi ultra subtiri pe o stica uniforma ca aspect si cu cele mai inalte calitati optice. Silicoat™ este solutia pentru durabilitate mecanica si chimica, transmisia ridicata a luminii vizibile, valoare U superioara si coeficient de umbre scazut.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sticla Guardian SunGuard® High Durable
 
Sticla Guardian SunGuard® High Durable

Produsele Guardian SunGuard HD reprezinta un nou standard al sticlei de control solare acoperite. Aceste produse asigura toata claritatea optica si performanta energetica asociata in mod traditional cu pulverizarea acoperiri. Cu toate acestea, acoperirea durabila, datorita materialelor extrem de rezistente, permite SunGuard HD sa se utilizeaza monolitic, cu un strat de acoperire aplicat pe suprafata cu care se confrunta interiorul cladirii, inclusiv aplicatii in care stratul de acoperire este in contact direct cu elementele meteorologice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sticla termoizolanta Guardian ClimaGuard® Solar
 
Sticla termoizolanta Guardian ClimaGuard® Solar

ClimaGuard® Solar ofera control energetic si protectia mediului. Un factor solar (coeficientul g) de 42% asigura o protectie eficienta contra energiei solare, asigurand costuri reduse pentru conditionarea aerului. O valoare U scazuta (1.0 W/m²K la un geam termoizolant standard) reduce costurile de incalzire in timpul iernilor reci, contribuind direct la protejarea mediului prin reducerea emisiilor de CO².
Guardian ClimaGuard® Solar filtreaza diferite lungimi de unda ale radiatiei solare, in mod preponderent pe cele infrarosii, care altfel ar incalzi interiorul cladirii. Acestea sunt reflectate, permitand in aceeasi timp, luminii naturale sa patrunda practic fara restrictii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sticla plana, sticla curbata

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...