Doc, rampa de egalizare

Rampe de egalizare Crawford DL6010S swingdock Rampe de egalizare Crawford DL6020TI Teledock Isodock Burdufuri de etansare gonflabile Crawford Module de etansare Crawford
 
Tehnica de incarcare AssaAbloy
4 produse

Rampe de egalizare, burdufuri de etansare gonflabile si module de etansare Crawford.

4 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Tehnica de incarcare Hörmann
 
Tehnica de incarcare Hörmann

Rampe de egalizare, burdufuri de etansare si sisteme logistice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Docuri industriale VALMEX®
 
Docuri industriale VALMEX®

Docurile VALMEX® Industrial Dock Shelters protejeaza atat bunurile de factorii meteorologici in timpul proceselor de incarcare si de descarcare, cat si si depozitele si stocurile din interior. Este o tesatura de polyester foarte rezistenta acoperita cu PVC, avand grosimi diferite si unul sau doua straturi de PES.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistemul automat Stertil Combilock pentru blocarea camionului in dock
 
Sistemul automat Stertil Combilock pentru blocarea camionului in dock

Datorita panei de blocare de numai 330mm, sistemul standard Combilock se potriveste pentru toate tipurile si dimensiunile camioane. La cerere se pot livra pane de blocare de dimensiuni mai mici sau mai mari. Acest lucru face ca Stertil Combilock sa fie extrem de versatil. Deoarece intreg sistemul se monteaza la suprafata, exista foarte putine restrictii pentru amplasarea acestuia. Nu exista nici un obstacol in calea de rulare a camionului si de asemenea nu exista contact cu camioanele in miscare. Doar rotile camionului sunt ghidate printre ghidaje. Partea inferioara a camionului si puntile camionului raman intotdeauna libere. Incorporeaza tehnologia electro-hidraulica cea mai sofisticata si foarte putine elemente in miscare. Blocajul de roata este coordonat de microprocesor si este comandat din panoul de comanda. Senzorul integrat in blocajul de roata determina cu acuratete pozitia rotii din spate dupa care blocajul de roata este extins automat pentru blocarea rotii. Procesul dureaza cca 30 secunde in functie de dimensiunea si pozitia rotii. Tehnologia unica si complet automatizata si-a dovedit cu certitudine valoarea in multe proiecte de amploare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rampe profesionale de incarcare Svelt
 
Rampe profesionale de incarcare Svelt

Rampele usoare fabricate din aluminiu striat, compacte si pliabile, sunt usor de transportat si depozitat dupa folosire. Potrivite pentru lucru usor, lucrari de pictori, decoratori, firme de constructii, tencuitori. Profilul nou, cu inaltimea de 35mm permite sa produca o serie de rampe foarte usoare adecvate pentru incarcarea si descarcarea de vehicule mici. Rampele realizate dintr-un aliaj de aluminiu ce pot incarca pana la 9500kg sunt potrivite pentru platforme aeriene, lifturi in furca si alte masini care urmeaza sa fie incarcate in camioane.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Doc, rampa de egalizare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...