Noul shop online Svelt.ro

Scari profesionale online livrate gratuit in toata tara

A fost lansat noul site svelt.ro - un catalog complet de scari profesionale, cu platforma si accesorii ergonomice, disponibile in diferite lungimi.

Noua versiune  a site-ului ofera acces rapid si usor la toata gama de produse SVELT si permite o modalitate mult mai simpla de comanda. Noul site, disponibil integral in limba romana, permite selectarea si filtrarea gamei de scari, platforme, punti si masini de ridicat dupa criterii clare, care sa ajute in procesul de alegere si achizitionare a produsului dorit – in functie de material, beneficii, inaltime de lucru sau destinatie.

Alaturi de gama de produse, site-ul svelt.ro are si o sectiune de Promotii si Noutati ce permite utilizatorului accesul la oferte si la ultimele tendinte printr-un simplu click. In plus pentru toate comenzile inregistrate pe site transportul la nivel national este gratuit.

Procesul de achizitie este facilitat si prin implemetarea platilor online direct in noua platforma. Site-ul contine informatii detaliate si complete pentru fiecare produs in parte, astfel incat clientul sa poata identifica usor tipul de produs de care are nevoie. In plus, alaturi de informatiile disponibile in site, clientul poate primi si consultanta prin telefon inainte de achizitionare.

Din 1964, Svelt S.p.A. produce scari ce beneficiaza de norma europeana, cerintele de siguranta fiind baza filozofiei de business ce a adus renume acestei companii. Svelt ofera solutii inteligente de gestionare a lucrului la inaltime datorita gamei de produse:

  • scari si schele profesionale din otel zincat si aluminiu
  • elevatoare mobile si rampe de incarcare
  • platforme telescopice aeriene
  • structuri speciale pentru lucru la inaltime
  • scaune si scari din lemn si vetrorasini.
Noul shop online Svelt.ro
Noul shop online Svelt.ro

Spectru de utilizare: de la cel casnic, la cel industrial, transforma aceasta companie intr-un aliat de nadejde, oferind produse verificate si atestate conform normelor aflate in vigoare pentru prevenirea accidentelor.

Modele de scari Svelt disponibile pe svelt.ro sunt pentru constructii si interioare, scari duble si simple, scari extensibile sau telescopice, scari retractabile pentru mansarde si poduri. Scara metalica si scara de aluminiu reprezinta doua produse usor de folosit, de montat si de depozitat, sunt disponibile in tronsoane duble sau triple.

Modelele variate de schela constructii, schela metalica si schela telescopica sunt ideale pentru uz profesional si casnic, precum: intretinere, bricolaj, do it yourself sau pentru zugravit si vopsit.

Parteneriatul cu Svelt asigura o certitudinte a sigurantei in lucrul la inaltime!

Produse mentionate in articol
Scari profesionale din aluminiu seria CASTELLANA ideale pentru centre de depozitare sau spatii de arhiva Scari profesionale din fibra de sticla seria CASTELLANA FIBRA Carucior multifunctional din aluminiu POP3 Cutii de aluminiu Svelt din clasa A 40-160 de litri (DIY/Bricolaj)
 
Scari, schele, platforme aeriene, structuri speciale Svelt
31 produse

Schele si structuri speciale, scari profesionale, rampe profesionale de incarcare, dispozitive de ridicare pentru materiale sau persoane, carucioare manuale profesionale si cutii din aluminiu gama Svelt.

31 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Scara cu platforma TELEFLY LIGHT de la Svelt
Scara cu platforma Telefly Light de la Svelt
Telefly Light de la Svelt este scara telescopica cu platforma reglabila cu parapet de protectie de 360°, utila pentru lucrul pe santier putand fi folosita pe scari sau pante. Inchisa, este compacta fiind foarte usor de transportat.
Scara cu platforma Telefly Light de la Svelt
Svelt prezinta noutatile anului 2020
Svelt prezinta noutatile anului 2020
Cei de la Svelt au pregatit o gama larga de produse noi, platforme telescopice, scari de diferite dimensiuni perfecte pentru o multitudine de utilizari, de la cele casnice la cele profesionale, schele, carucioare si roabe.
Svelt prezinta noutatile anului 2020
Categorii
Utilaj de ridicare, esafodaj mobil
Utilaj de ridicare, esafodaj mobil
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Doc, rampa de egalizare
Doc, rampa de egalizare
Unitate cofraj si schelarie, scara
Unitate cofraj si schelarie, scara
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...