Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare

Transpalete electrice BT Levio seria W - 1.4-2.5 tone Transpalete electrice gama BT Optio seria L Transpaleta electrica pentru stacking BT Staxio seria W - HWE100 si HWE100S Transpalete hidraulice manuale BT Lifter seria L
 
Transpalete manuale si electrice Toyota
17 produse

Modelele de transpalete cu actionare hidraulica, cu operator pedestru, cu platforma, cu cabina si operator in picioare sau cu cabina si scaun pentru operator ofera solutia perfecta necesitatilor dvs prin cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste siguranta si ergonomia pentru un maximum de productivitate si eficienta in manipularea sarcinilor. Transpaletele manuale si electrice Toyota sunt potrivite manipularii de marfa in orice aplicatie. Capacitati nominale intre 200 si 2000 kg si inaltimi de ridicare de pana la 6300 mm.

17 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Echipament de tractare, cu operator pedestru, Tracto 1.2t Preparator de comenzi OSE120 Echipament de tractare, cu operator pedestru, Tracto 2t Radioshuttle RS15
 
Echipamente speciale de manipulare Toyota
9 produse

Echipamente pentru picking la nivelul solului, la nivel mediu si la inaltime, cu tehnologii avansate, echipamente pentru transportul eficient la orizontala al sarcinilor, folosind carucioare, vagonete si remorci. Echipamente ce permit deplasarea simpla, fara operator, pentru miscarile repetitive ale sarcinilor in depozit, care folosesc tehnologia de ghidare prin laser si ‘Teach-In’, pentru aplicatii unde sunt efectuate deplasari similare in mod repetativ. Solutia radicala pentru depozitarea intensiva a sarcinilor in vrac.

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Transpalet manual Gutman BF P-T/P 3000
 
Transpalet manual Gutman BF P-T/P 3000

Transpalet manual pentru depozite, pentru ridicarea si manipularea marfii, cu sarcina utila de 3000 kg. Roata conducatoare: otel cu bandaj de poliuretan, 200 x 50 mm, iar role spate: poliuretan duble (tandem), 80 x 70 mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Electrostivuitoare Hyster cu 3 roti Stivuitoare Hyster de mare capacitate Transpaleti electrici Hyster Electrostivuitoare Hyster cu 4 roti
 
Echipamente de transport si manipulare marfuri Hyster
8 produse

Gama de echipamente Hyster contine transpaleti electrici, order pickers, tractorase electrice, reach trucks, echipamente pentru coridoare inguste, electrostivuitoare, motostivuitoare si stivuitoare de mare capacitate.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Selectoare orizontale STILL OPX Stivuitoare STILL pentru deservire depozit FM-X Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12 Transpaleti STILL cu operare la mica inaltime EXU/EXU-H
 
Tehnica de depozitare STILL
33 produse

Transport, stivuire, selectare de mai mare calitate: cu utilajele pentru tehnica de depozit de la STILL se pot pune multe lucruri in miscare - fie ca sunt utilizate la coridoare inguste sau de incarcare/descarcare autocamioane sau rampe. De la transpaleti cu operare la mica inaltime sau transpaleti electrici cu operare la mare inaltime, stivuitoare cu catarg retractabil sau selectoare, pana la stivuitoare pentru rafturi la mare inaltime.

33 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 20/LTX-T 04 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 50/LTX-T 06 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 70 / LTX-T 08 Utilaje de transport si remorcare STILL R07
 
Utilaje de transport si remorcare STILL
7 produse

Utilajele STILL electrice de transport si remorcare, rapide si puternice, au o capacitate de utilizare extrem de flexibila. Utilejele STILL sunt ideale pentru transportul uzinal, pentru distante medii si lungi - cu si fara remorca. Un exemplu tipic de utilizare ar fi transportul materialelor intre halele de depozitare si cele de productie (de ex. in industria constructoare de masini, pe aeroporturi, cai ferate sau servicii postale).

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 50 1,0 - 1,6 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 20 / RX 20 Li-Ion 1,4 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 1,6 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 2,5 - 3,5 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca
6 produse

Stivuitoarele electrice de la STILL sunt numarul unu acolo unde primeaza zgomotul si emisiile reduse. Stivuitoarele electrice STILL sunt extrem de sigure in utilizare, dispun de o mare capacitate de incarcare, fiind astfel extrem de economice. Bateriile robuste, de mare putere si cu o mare capacitate de inmagazinare si durata de functionare extinsa asigura energia suficienta pentru un schimb de lucru de 8 ore. In plus stivuitoarele electrice STILL ofera maximum de siguranta in munca, confort si functionalitate. Astfel comportamentul de deplasare, ce poate fi liber selectat de catre operator in cazul utilajelor RX 20, RX 60 si RX 50, creeaza noi standarde in domeniul stivuitoarelor electrice.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare TCM Seria FD si FGE
 
Stivuitoare TCM Seria FD si FGE

Stivuitoarele contrabalansate FD 20-35 si FD/FGE 40-55 respecta normele UE privind emisiile din etapa a V-a, fara a compromite performanta. Au fost concepute cu flexibilitate pentru a crea un mediu de lucru optim pentru fiecare operator. Acest lucru duce la reducerea oboselii pe schimburi mai lungi, imbunatatind productivitatea si performanta generala.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Electrostivuitor cu catarg retractabil BT Reflex seria R Electrostivuitor pentru culoare inguste BT Vector VCE150A
 
Stivuitoare electrice Toyota pentru interior
2 produse

Electrostivuitoarele pentru interior ofera caracteristici excelente de performanta la accelerare, ridicare si franare, un sistem avansat cu alimentare tip AC, cabina inclinabila, versiuni pentru depozite frigorifice si sisteme drive-in si un design mai ingust al sasiului pentru operarea cu usurinta in zone unde spatiul este foarte important. Pot manipula paletii la inaltimi mari si pot fi ghidate prin fir sau telecomanda. Capacitati nominale intre 1000 si 2700 kg si inaltimi de ridicare de pana la 14,8 m.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Motostivuitoare Yale - Seria MX Motostivuitor Yale – seria VX Electrostivuitoare Yale in 3 roti - seria VT Transpalete electrice Yale - seria MS
 
Sisteme de manipulare marfuri Yale
11 produse

Gama completa de echipamente si sisteme de depozitoare de la motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete, electrocare si baterii de tractiune.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RC 40 1,6 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 1,6 - 2,0 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 2,0 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 Hybrid 3,0 - 3,5 t
 
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz
6 produse

Economice si puternice: stivuitoarele V de la STILL. De la compact pana la puternic, stivuitoarele diesel si cu gaz carburant reprezinta utilajul potrivit pentru orice scop. Inovatiile usureaza sarcina oricarui operator: Toate stivuitoarele V din seriile RX 70/R 70 sunt extrem de usor de operat si de condus. Operator si utilaj - un ansamblu perfect: STILL ofera conditiile pentru manipularea confortabila si sigura a stivuitorului. Astfel, treptele, foarte largi, sunt foarte vizibile si la coborare – iar scaunele au fost modelate ergonomic, si capitonate pentru a asigura protectia spatelui. Aici intra in actiune sistemul electronic inteligent Cockpit, care ii ofera operatorului posibilitatea de a se concentra nestingherit asupra sarcinilor de serviciu.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Electrostivuitor cu 3 roti Toyota Traigo 24 Electrostivuitor cu 3 roti Toyota Traigo 48 Electrostivuitor cu 4 roti Toyota Traigo 48 Electrostivuitor Toyota Traigo 80
 
Electrostivuitoare Toyota Traigo
4 produse

Electrostivuitoarele sunt echipamente destinate operatiilor de incarcare, depozitare si transport la orizontala. Impun standardele in industrie datorita performantelor in siguranta, productivitate, fiabilitate si manevrabilitatea. Modele cu 3 si 4 roti au capacitati ale bateriei de 24, 48 si 80 volti si capacitati nominale intre 1.5 si 8.5 tone.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare UTILEV UT15-18P Stivuitoare UTILEV UT20-35P
 
Stivuitoare UTILEV
2 produse

Gama UTILEV® cuprinde motostivuitoare practice, utile si de incredere, concepute special pentru a fi usor de operat si de intretinut.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tractoare TERBERG YT 182/222 Tractoare TERBERG TT 183/223 pentru terminale
 
Tractoare TERBERG
2 produse

TERBERG ofera o gama larga de tractoare puternice si fiabile pentru cele mai variate aplicatii ale clientilor, fiecare produs fiind configurat conform celor mai exigente si complexe cerinte.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitor multidirectional HUBTEX FluX Stivuitor lateral Diesel/GPL 4 directii HUBTEX DQX
 
Stivuitoare HUBTEX
2 produse

HUBTEX preia controlul acolo unde producatorii de echipamente standard se opresc. Activitatea principala a HUBTEX este constructia de echipamente industriale particularizate, incarcatoare laterale si echipamente speciale pentru manipulari dificile ale marfurilor voluminoase.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Transpalet manual cu cantar integrat HDP550
 
Transpalet manual cu cantar integrat HDP550

Cantarul HDP550 este un cantar liza destinat aplicatiilor de baza, cu un indicator foarte usor de citit si cu constructie usoara dar robusta. Sistemul de cantarire este format din 4 celule de sarcina integrate in bratele transpaletei, toata incarcatura putand fi preluata astfel direct de celulele de sarcina si transmisa mai departe la procesorul de greutate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cap tractor Kalmar TR618i pentru operatii solicitante tip RoRo Macara RTG Kalmar E-One² - alimentare hibrida Manipulator containere Kalmar DRF100 Manipulator de busteni Kalmar RTD1623
 
Kalmar - sisteme de manipulare in porturi
16 produse

Echipamente pentru manipulare marfuri in porturi si terminale. Kalmar ofera cea mai vasta gama de solutii si servicii de manipulare a marfurilor in porturi, terminale, centre de distributie si in industria grea. Kalmar este precursorul in industria automatizarii terminalelor si in manipularea containerelor cu un consum eficient de energie, unul din patru containere din intreaga lume fiind manipulat de un echipament marca Kalmar.
Prin portofoliul sau extins de produse, prin reteaua extinsa la nivel mondial de servicii si prin capacitatea de a permite o integrare perfecta a diferitelor procese de terminale, Kalmar imbunatateste eficienta fiecarei miscari de marfa.

16 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Electrostivuitoare Toyota cu catarg retractabil BT Reflex
 
Electrostivuitoare Toyota cu catarg retractabil BT Reflex

Potrivite pentru aplicatii de interior la stacking si transportul sarcinilor la orizontala, cum sunt depozitele, centrele de distributie si companiile de logistica, gama BT Reflex de electrostivuitoare puternice cu catarg retractabil ofera viteze mari de deplasare si manevrabilitate exceptionala pentru miscari optime ale paletilor cu marfa. Avand inaltimi de ridicare de pana la 12.5 metri si sarcini nominale de la 1.2 la 2.7 tone, seriile BT Reflex ofera modele de stivuitoare potrivite pentru depozitarea tip bloc, in sisteme drive-in si manipularea sarcinilor lungi.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Carucior multifunctional din aluminiu POP3 Carucior pentru obiecte cu picioare inalte RAMBO Carucior manual pentru pachete TYSON Carucior cu 3 role pentru scari SUPERLIFT
 
Carucioare manuale profesionale Svelt
5 produse

5 produse
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Transpalete electrice TCM seria PTF si PTP
 
Transpalete electrice TCM seria PTF si PTP

Transpaletele TCM PTF si PTP sunt echipate standard cu o platforma pliabila pentru operator si cu protectii laterale ergonomice, pentru a maximiza siguranta. Cu o capacitate de incarcare de 2000 kg si 2500 kg, sunt create pentru o eficienta marita la incarcare/descarcare, in operatiunile mici, medii si lungi ale transporturilor interne, cat si la preluarea comenzilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Motostivuitor Toyota Tonero HST cu capacitate de ridicare de 1,5 - 3,5 t Motostivuitor Toyota 5FG70/FD70 Motostivuitor Toyota Tonero cu capacitate de ridicare de 1,5 - 3,5 tone Motostivuitor Toyota Tonero cu capacitate de ridicare de 3,5 - 8 tone
 
Motostivuitoare diesel si gaz Toyota
4 produse

Motostivuitoarele sunt echipamente destinate operatiilor de incarcare, depozitare si transport la orizontala. Impun standardele in industrie datorita performantelor in siguranta, productivitate, fiabilitate, confort si ecologie. Beneficiaza de motoare Diesel si LPG, dispun de cea mai recenta tehnologie in domeniul sigurantei si al ergonomiei si au capacitati de ridicare cuprinse intre 1.5 – 8.0 tone.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...