Sistem de rafturi

Rafturi cu deschidere marita Dexion LS3
 
Rafturi cu deschidere mare Dexion LS3

Sistemul de rafturi cu deschidere mare permite ajustarea usoara a inaltimilor si configuratiilor de depozitare pe masura ce cerintele se schimba, furnizand un sistem care se modifica si se schimba odata cu necesititile afacerii. Sistemul cu deschidere mare este la fel de potrivit pentru mediile de depozitare cat si pentru birou; este usor configurabil pentru o serie de aplicatii diferite. De la rafturi joase cu manipulare manuala, pana la sisteme inalte.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de rafturi Hi280 Dexion Rafturi gravitationale pentru cutii Dexion - Carton Flow
 
Depozitare produse de dimensiuni reduse Dexion
2 produse

Sistemele de rafturi ofera un mod ideal de a depozita, organiza si identifica componentele mici in depozite si zone de manipulare. Cu o gama larga de sisteme de rafturi si variante pentru acestea, Dexion ofera solutii complete pentru orice zona de depozitare a componentelor mici sau de manipulare; rafturi multi-etajate, rafturi mobile, Carton Flow sau sisteme de marcaj. Produsele Dexion destinate depozitarii si manipularii componentelor mici ofera o combinatie unica de performanta, securitate si economie. De la rafturi metalice galvanizate Hi280 si rafturi cu deschidere mare, pana la cutii de depozitare, Dexion ofera ceva pentru fiecare.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi cantilever Dexion pentru incarcari reduse si medii
 
Sisteme de rafturi cantilever Dexion

Rafturile cantilever de la Dexion ofera o solutie de depozitare robusta cu capacitate ridicata, proiectata in mod special pentru depozitarea bunurilor lungi. Potrivita pentru manipularea manuala, cu motostivuitorul sau cu liza. Instalarea facila permite imbunatatiri rapide ale operatiunilor din hala. Rafturile cantilever sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si optiuni, pentru a se potrivi depozitarii produselor lungi, indiferent de dimensiunea sau greutatea acestora. Dimensiunile sistemului de rafturi pot fi modificate pentru a se potrivi inaltimii si lungimii depozitului, profitand din plin de intregul spatiu de depozitare disponibil. Pentru aplicatii speciale, Dexion poate oferi solutii complet personalizate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi Viessmann Rega
 
Sisteme de rafturi Viessmann Rega

Utilizare eficienta a spatiului, fiind o solutie perfecta din punct de vedere economic pentru cei ce trebuie sa depoziteze diverse produse. Impartite pe 3 variante (REGA Stabio, REGA Almo, REGA Ferro), rafturile Viessmann pot fi livrate din otel inoxidabil, aluminiu sau otel si mase plastice. De remarcat: la Viessmann se gasesc inclusiv sisteme cu rafturi retractabile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem pentru mezanin / platforma
 
Sistem pentru mezanin / platforma

Prin utilizarea sistemelor de mezanine si platforme pentru depozitare, spatiul este practic dublat. Cu sistemele de depozitare versatile de la SSI Schaefer este posibila, simultan, manevrarea si depozitarea produselor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi cu brat in consola KR3000 Sisteme de rafturi cu brat in consola KRE Sisteme de rafturi cu brat in consola KRS
 
Sisteme de rafturi cu brat in consola
3 produse

Solutia ideala pentru depozitarea produselor de dimensiuni mari sunt sistemele de rafturi cu brat in consola.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme mezanin Dexion
 
Sisteme mezanin Dexion

Sistemele mezanin de la Dexion reprezinta o metoda rentabila pentru a crea spatiu util suplimentar atat in cladiri noi cat si in cele existente. Simple si rezistente, stalpii si grinzile structurii mezanin de la Dexion pot reprezenta bazele unor constructii multiplatforma pe care se pot amplasa alte tipuri de rafturi(de exemplu cele cu polite tip Hi280).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi lungi
 
Sisteme de rafturi lungi

Depozitarea si aprovizionarea sunt in permanenta solicitate de o mare varietate de produse disponibile. Sistemele de rafturi lungi de la SSI Schaefer sunt perfecte pentru optimizarea cerintelor depozitarii individuale si vor da capacitatea maxima de depozitare cu spatiul minim.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de raft modular R 3000 Sistem de raft modular R 4000
 
Sisteme de rafturi modulare SSI Schaefer
2 produse

SSI Schaefer ofera sisteme de rafturi complete, flexibile, modulare de cea mai inalta calitate pentru diverse aplicatii.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sistem de rafturi

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...