Instalatie de climatizare split

Sistem de aer conditionat Panasonic Heatcharge VZ Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic Etherea Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic TZ compact Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic BZ super-compact cu montaj pe perete, Invertor (R32)
 
Aparate de aer conditionat rezidentiale Panasonic
8 produse

Aparate de aer conditionat cu tehnologia nanoe™ X, tehnologie cu avantajele radicalilor hidroxil, special concepute pentru uz casnic. Aceste produse se adreseaza si profesionistilor din sectorul aparatelor de aer conditionat, gratie ofertei variate de produse capabile sa asigure aer conditionat pentru incaperi de orice dimensiuni - intotdeauna cu eficienta maxima si o facilitate de instalare incomparabila.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aparat de aer conditionat Panasonic YKEA pentru camere de servere, -25℃ (R32) Unitate Panasonic PACi NX Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate Panasonic PACi NX Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate cu caseta Panasonic PACi NX Elite si Standard cu 4 cai 60x60, Invertor+ (R32)
 
Aparate comerciale de aer conditionat Panasonic PACi (R32)
14 produse

Unitati exterioare si interioare PACi, boilere, schimbatoare de caldura cu eficienta ridicata, respectiv accesorii si dispozitive de conectare Panasonic PACi.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Climatizare Vaillant ClimaVAIR VAI8 pentru uz casnic
 
Climatizare Vaillant ClimaVAIR plus pentru uz casnic

Vaillant ClimaVAIR VAI 8 este solutia ecologica si de inalta eficienta pentru incalzire si racire Vaillant, oferind confort superior si flexibilitate de amplasare. Model cu o gama larga de capacitati si caracteristici speciale, asigura existenta unui aparat climaVAIR potrivit pentru orice nevoie de spatiu. Cu o clasa energetica de pana la A+++, eficienta climaVAIR asigura o utilizare valoroasa a energiei pentru a produce incalzire sau racire in locuinta. Telecomanda asigura o gestionare individuala a temperaturii dorite, cu mai multe optiuni de confort si economii de energie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aparate de aer conditionat Viessmann
 
Aparate de aer conditionat Viessmann

Gama de aparate de aer conditionat split Vitoclima 200-S si Vitoclima 300-S ofera, prin paleta larga de puteri disponibile, solutii optime pentru orice necesitate. Aparatele de aer conditionat Vitoclima completeaza cu succes gama de produse Viessmann in segmentul tehnicii de climatizare. Toate modelele gamei Vitoclima se incadreaza in clasa energetica „A”, indiferent de marimea constructiva. Echipamentele se remarca atat prin randamentul energetic ridicat si eficienta climatizarii, cat si prin usurinta intretinerii si multitudinea de posibilitati de montaj. Toate aparatele de aer conditionat Vitoclima sunt foarte usor de utilizat, prin intermediul telecomenzilor fara fir, disponibila in furnitura standard.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Caseta Samsung 360, CAC Caseta Samsung WindFree 1 directie, CAC Caseta Samsung WindFree 4 directii, CAC Caseta Samsung WindFree mini 4 directii, CAC
 
Echipamente de climatizare comerciale Samsung Split (CAC)
5 produse

Sistemele de climatizare comerciale de la Samsung utilizeaza tehnologii avansate pentru a economisi costurile de functionare a afacerii si consumul de energie, oferind in acelasi timp operare silentioasa, confort optim si performanta superioara.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparate aer conditionat Inverter split de pardoseala seria MFZ-KJ Aparate aer conditionat Inverter split de perete seria MSZ-L Aparate de aer conditionat multisplit seria MXZ R32 Aparate de aer conditionat seria LN VGHZ si FH VEHZ
 
Aparate de aer conditionat Mitsubishi Electric
26 produse

Aparate de aer conditionat, pompe de caldura aer-apa, unitati de ventilare cu recuperare de caldura, sisteme de control.

26 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Unitati tip caseta Daikin Unitati necarcasate de plafon fals Daikin Unitati carcasate de plafon fals Daikin Unitati de perete Daikin
 
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Single Split
6 produse

Unitati tip caseta Daikin, unitati necarcasate de plafon fals Daikin, unitati carcasate de plafon fals Daikin, unitati de perete Daikin, unitati suspendate Daikin, unitati de pardoseala Daikin.

6 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitate externa Super Digital Inverter 4 Unitate externa Digital Inverter 3 Unitate externa Big Digital Inverter Caseta cu refulare pe 4 directii SM-UT
 
Aparate Toshiba de aer conditionat comerciale
12 produse

Gama pentru spatii comerciale mici cuprinde aparatele de aer conditionat Digital si Super Digital. Toshiba ofera optiuni din punctul de vedere al costurilor de functionare, flexibilitatii si intretinerii. Datorita flexibilitatii sale, Toshiba poate gasi intotdeauna produsul ideal pentru orice cerinta: performanta si tehnologie inalta, unitati compacte, confort optim.

12 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitati de perete Daikin Unitati multisplit Daikin Ururu MXU-G Unitati de pardoseala Daikin Unitati multisplit Daikin Ururu Sarara
 
Sisteme split Daikin
9 produse

Sistemele de conditionare a aerului Daikin split sunt unitati mono si multi split.

9 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Multi Split
 
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Multi Split

Daikin Multi CMSQ-A, Daikin Multi RZQSG-L - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin, Daikin Multi RZQG-L - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin, Daikin Multi RZQ-C trifazat - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Split inverter de perete Toshiba Super Daiseikai PKVP/PAVP Unitate externa Multi-Split GAV/SAV Inverter caseta compacta cu refulare pe 4 directii Split de perete Toshiba Super Inverter Daiseikai SKVP 2
 
Aparate Toshiba de aer conditionat rezidentiale
12 produse

Tratarea aerului, nivele scazute ale zgomotului, economie de energie garantata, si instalare simpla a unitatilor interne fac din gama de produse pentru locuinte Toshiba una din cele mai bune alegeri pentru orice locuinta.

12 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparat de aer conditionat Hi Wall Stellar cu inverter Aparat de aer conditionat Hi Wall XPower Gold cu inverter Aparat de aer conditionat Hi Wall iPLUS cu inverter
 
Aparate de aer conditionat Carrier - split
3 produse

Gama completa de unitati de tip split si multi-split pentru resedinte sau spatii comerciale Carrier si Toshiba.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...