Cazan pe combustibil solid

Cazan pe combustibil solid Bosch Solid 6000 W
 
Cazan pe combustibil solid Bosch Solid 6000 W

Cazanul pe lemne Solid 6000 W, cu gazeificare, ofera utilizatorilor confort deplin si eficienta sporita. Cazanul este prevazut cu un sistem electronic de comanda de ultima generatie, cu 12 functii utile in gestionarea acestuia. Cazanul pe combustibil solid, Solid 6000 W, este deosebit de eficient datorita utilizarii principiului de gazeificare a lemnului. Prin intermediul schimbatorului sau de caldura, acesta atinge un randament ridicat de pana la 89% si transforma aproape toata energia termica a lemnului in caldura utilizabila. Solutia economica si ecologica de incalzire pentru locuinta, intr-o gama varianta de puteri: 30 kW, 40 kW, 50 kW.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoligno 100-S - Cazan cu functionare pe combustibil solid Vitoligno 150-S - Cazan pe lemn cu gazeificare Vitolig 300 - Cazan cu functionare pe peleti Cazan Viessmann Vitoflex 300-RF - cu functionare pe peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase
 
Cazane Viessmann pe combustibil solid
4 produse

Cazanele Viessmann pe combustibil solid reprezinta solutia optima pentru incalzirea eficienta si economica. Ca sistem de incalzire unic sau ca sistem complementar, cu functionare cu lemne sau cu peleti, Viessmann ofera un program complet pentru incalzirea cu combustibil solid.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cazan de incalzire cu biomasa - peleti BioLyt (50-1600)
 
Cazan de incalzire cu biomasa - peleti BioLyt

Cazan pe peleti cu sistem de combustie pirolitic unic si gama de puteri in intervalul 50 - 160 kW. BioLyt este potrivit pentru introducerea in cadrul unui sistem de incalzire. Cu sistemul tehnologic Hoval, este posibil sa se implementeze sisteme complexe cu efort minim de proiectare: cascadarea a pana la 5 cazane pe peleti; sisteme bivalente prin utilizarea cazanelor existente pe; integrarea sistemelor solare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cazan pe lemne Buderus Logano S171
 
Cazan pe lemne Buderus Logano S171

Cazan de pardoseala, cu gazeificare, din otel, functionand cu lemne, cu puteri intre 30 si 50 kW. Cazanul pe combustibil solid poate fi conectat la automatizarea Logamatic 4000 pe semnal de 0-10 V. Modelul Logano S171 poate fi extins cu module si unitati de comanda suplimentare. Astfel, modulul ST-500 Ethernet si modulul ST-65 GSM asigura accesul de la distanta, prin internet si/sau telefonul mobil. Pot fi integrate module si unitati de comanda suplimentare, cu senzor de exterior conform cerintelor, cum ar fi modulul cu vana de amestec pentru sisteme de incalzire in pardoseala ST-61 v4 si controlerul de vana ST-431n. Termostatele de camera ST-290 v2, ST-290 v3 si ST-280 RS va asigura posibilitatea de a utiliza comenzi individuale pentru fiecare camera, in conformitate cu cerintele clientului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...