Sistem de cos de fum Heluz KLASIK
 
Sistem de cos de fum Heluz KLASIK

Sistemul de cos de fum Heluz KLASIK cu invelis ceramic este asigura randamentul sursei de caldura, conduce gazele de ardere la o inaltime de siguranta si asigura aerul necesar unei combustii eficiente.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cos de fum Leier LSK Sistem de cos de fum Leier Smart Sistem de cos de fum Leier Multikeram Sistem de cos de fum Leier Multikeram LAS P1
 
Sisteme de cosuri de fum Leier
4 produse

Dezvoltarea continua a instalatiilor de incalzire necesita pentru evacuarea gazelor de ardere utilizarea de tehnologii si solutii constructive moderne. Cosurile traditionale, zidite, cu un singur strat nu corespund cerintelor actuale. Generatoarele de caldura performante, care se caracterizeaza prin temperaturi scazute ale gazelor de ardere, nu pot fi racordate la cosurile vechi, deoarece formarea condensatului acid, puternic coroziv, deterioreaza rapid structura cosului de fum. Pe langa instalatiile de incalzire moderne se folosesc desigur si surse de caldura traditionale, cum sunt semineele, sobele, metalice, zidite sau de teracota. In toate cazurile de aparate de incalzire si in situatiile in care ele se instaleaza in constructii noi, cosurile de fum trebuie sa fie certificate in conditiile legislatiei in vigoare. Pentru solutionarea problemelor legate de evacuarea gazelor de ardere, firma Leier ofera sisteme de cosuri de fum pentru toate tipurile de generatoare de caldura bazate pe arderea diferitelor tipuri de combustibili, sisteme inovative, caracterizate prin siguranta si eficienta energetica.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...