Radiator si convector de pardoseala

Radiator de baie Santorini Radiator de baie Santorini C Radiator de baie Kea Radiator de baie Ratea
 
Radiatoare de baie Purmo
10 produse

Rezistenta specifica este asigurata datorita vopsirii radiatoarelor in doua etape: prin metoda ce anaforeza si prin prafuire electrostatica.

10 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Radiator panou Compact Radiator panou Ventil Compact Radiator panou Ventil Compact M Radiator panou Hygiene
 
Radiatoare panou Purmo
14 produse

Radiatoarele panou otel Purmo sunt estetice si se compun ideal in interioarele in care sunt instalate. In afara radiatoarele cu panoul frontal profilat, clientii cei mai exigenti pot sa aleaga un radiator cu panoul frontal neted Purmo Plan.

14 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Radiator decorativ Kos H Radiator decorativ Faro H Radiator decorativ Kos V Radiator decorativ Faro V
 
Radiatoare decorative Purmo
5 produse

Radiatoarele decorative se utilizeaza la incalzirea incaperilor in care radiatoarele sunt foarte expuse la vedere. In afara de transmiterea caldurii in incapere, aceste radiatoare fac ca valorile estetice ale incaperii sa fie sporite. In schimb nu este permisa montarea acestora in incaperile in care umiditatea este sporita, ca de exemplu in halele piscinelor acoperite.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Radiatoare de baie Vogel&Noot
 
Radiatoare de baie Vogel&Noot

Compania Vogel&Noot este unul dintre producatorii de varf in radiatoare de marca, din Europa. Scopul radiatoarelor de baie Vogel & Noot este de a oferi confort, printr-o tehnologie care intruneste cele mai inalte standarde. Design-ul inovativ si tehnologia moderna garanteaza rezultate optime fara costuri de intretinere, pentru multi ani - dupa cei 10 ani oferiti garantie!

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Extravaganta & Design - Radiatoare Design Vogel&Noot Universal & Modern - Radiatoare Design Vogel&Noot Rustic & Country Style - Radiatoare Design Vogel&Noot Stil & Clasic - Radiatoare Design Vogel&Noot
 
Radiatoare design Vogel&Noot
4 produse

Radiatoarele Design au fost create in urma colaborarii cu artisti plastici. Scopul lor este sa ofere o stare de bine printr-o tehnologie ce corespunde celor mai ridicate standarde, in combinatie cu design-ul clasic. Marea varietate de modele si culori faciliteaza identificarea radiatorului care se potriveste cel mai bine dorintelor si modului dumneavoastra de viata. Radiatoarele Design sunt create pentru a da o nota aparte fiecarei incaperi – fie baie, sufragerie, dormitor, bucatarie sau hol. Design-ul inovativ si tehnologia avansata garanteaza o putere optima si o functionare fara costuri de intretinere pe mai multi ani – Vogel&Noot oferind 10 ani garantie.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Convector cu montaj in pardoseala Aquilo FMK Convector cu montaj in pardoseala Aquilo F1T Convector cu montaj in pardoseala Aquilo F1P Convector cu montaj in pardoseala Aquilo F2C
 
Convectori cu montaj in pardoseala Purmo
5 produse

Sunt compusi dintr-un schimbator de caldura din cupru si aluminiu, vopsit standard in culoarea neagra, montat intr-o caseta zincata si vopsita standard tot in culoarea neagra. In partea superioara, convectorul este prevazut cu o grila transversala sau longitudinala, realizata din lemn sau metal. Racordarea convectorului la instalatie se face prin doua racorduri cu filet interior G 1/2". Racordarea convectorilor se poate face atat din partea dreapta, cat si din partea stanga.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Radiatoare verticale Vogel&Noot
 
Radiatoare verticale Vogel&Noot

Radiatoarele Vogel&Noot verticale sunt moderne. Avantajul major este ca ocupa foarte putin spatiu, fiind si foarte usor de intretinut. Sunt disponibile intr-o varietate de culori. Pot fi livrate ca si radiatoare compacte.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Radiatoare Panou Vogel&Noot
 
Radiatoare Panou Vogel&Noot

Radiatoarele panou sunt conforme celor mai inalte standarde, nerenuntand, in acelasi timp, la aspectul lor placut. De exemplu, design-ul plat si asimetric al canalelor de apa permite reglaje rapide, datorita volumului redus de apa. Acest produs sofisticat a fost creat astfel incat sa se obtina o putere cat mai mare la temperaturi cat mai mici. Rezultatul – caldura confortabila cu costuri reduse. Toate radiatoarele panou Vogel&Noot sunt certificate RAL. Va garanteaza o calitate ce depaseste normele uzuale. Sudura precisa, suprafete vopsite cu grija si o finisare de calitate va ofera siguranta calitatii pentru multi ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...