Sifon, gura de scurgere, deversor

Sifoane HL pentru masini de spalat Sifon ingropat HL4000 pentru masina/masini de spalat sau lavoar Sifoane HL pentru lavoar Sifon HL137 pentru economisirea spatiului
 
Sifoane si deversoare HL
4 produse

Gama HL cuprinde o gama larga de sifoane pentru masini de spalat sau pentru lavoare, de o calitate extrem de ridicata, proiectate pentru o utilizare simpla si eficienta.

4 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sifoane pentru orice aplicatie Geberit
 
Sifoane pentru orice aplicatie Geberit

Sifoanele Geberit pentru cazile de baie si dusuri au un design special si sunt foarte fiabile. Sifonul foarte jos ofera libertate in proiectare – dar cu o performanta foarte buna. Gama de sifoane Geberit contine modele pentru aplicatii normale (masini de spalat, masini de spalat vase) dar si produse pentru uz industrial.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sifoane Geberit cu actionare prin rotire
 
Sifoane Geberit cu actionare prin rotire

Sifoanele Geberit cu actionare prin rotire pentru cazi indeplinesc cerintele pentru un design clar, minimalist. Designul nou, subtire si ergonomic ofera o solutie minimalista si functionala pentru echiparea baii. Sifonul de scurgere pentru cada Geberit este disponibil pe diferite modele in functie de tipul de instalare: acesta cuprinde o scurgere cu supapa, o teava flexibila de preaplin si un sifon ce este conectat la sistemul de drenaj in pardoseala. In plus, sifonul prezinta actionare prin cablu intre manerul de rotire si scurgere care poate fi folosita pentru a ridica sau a cobori dopul prin rotirea manerului de actionare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sifon, gura de scurgere, deversor

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...