Rezervor WC, actionare automata si manuala a spalarii, cadru de montare

Rezervoare incastrate Geberit Elemente de instalare Kombifix Elemente de instalare Geberit Duofix Elemente de instalare GIS
 
Elemente de instalare Geberit pentru rezervoare WC
7 produse

Tehnologia elementelor Geberit pentru instalatii sanitare permite punerea in practica a multor idei de amenajare a bailor. Elementele Geberit ofera o igiena sporita precum si economisirea spatiului din baie. Tehnologia corespunzatoare poate fi aleasa dintr-o multitudine de sisteme, fiecare cu punctele sale forte pentru a indeplini diferite cerinte de montare.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Clapeta de actionare RAVAK Uni Slim negru
 
Clapeta de actionare RAVAK Uni Slim negru

Butonul de control dublu Uni Slim este destinat sistemelor de instalare in perete. Butonul extra-subtire iese minim deasupra placii datorita unei grosimi de numai 5 mm. Finisajul negru mat este rezistent la zgarieturi si va adauga eleganta toaletei. Butonul de control al rezervorului, Uni Slim este destinat unui vas wc suspendat cu un modul de instalare in perete sau pe perete (dupa care se imbraca si se faianteaza). RAVAK ofera un buton din plastic cu finisaj rezistent la zgarieturi in negru mat. Mecanismul este integrat in perete, astfel incat butonul iese deasupra placajului cu doar 5 mm. Kitul de montare ascuns este inclus in pachet.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Modul de montaj WC cu spalare de igienizare SCHELL MONTUS Flow Module Schell cu montare in perete Module WC cu montare in perete Robinete cu montare in perete pentru spalare WC - accesorii
 
Armaturi Schell pentru spalare WC si pisoar
7 produse

Module Schell Montus cu montare in perete, module WC Schell cu montare in perete, robinete cu montare in perete pentru spalare WC, robinete cu montare aparenta pentru spalare WC, robinete cu montare in perete pentru spalare pisoar, robinete cu montare aparenta pentru spalare pisoar - accesorii.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Rezervor WC, actionare automata si manuala a spalarii, cadru de montare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...