Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa

Vase de expansiune cu perna de aer fixa: Statico SD, SE, SU, SG Sistem de mentinere a presiunii cu compresor Compresso Connect F Sistem de mentinere a presiunii cu compresor Compresso Connect Sisteme de mentinere a presiunii cu pompe: Transfero T_, TI; Vase Transfero TU, TG, TGI
 
Pneumatex - Mentinerea presiunii si a calitatii apei
12 produse

IMI Hydronic Engineering este unicul producator la nivel mondial capabil sa ofere o gama larga de produse combinate de inalta calitate, care raspund nevoii fiecarui client prin intermediul varietatii de functii – cu perna fixa de aer, mentinerea presiunii cu ajutorul unui compresor sau unei pompe. Aceste dispozitive multifunctionale prezinta un raport pret-performanta de neegalat, iar securitatea si durata indelungata de functionare urmeaza traditia unei calitati legendare.

12 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sisteme descentralizate pentru incalzire/racire cu agent termic si apa calda Uponor Combi Port si Aqua Port
 
Sisteme descentralizate Uponor Combi Port si Aqua Port pentru incalzire/racire cu agent termic si apa calda

Uponor Combi Port si Aqua Port, sisteme pentru distributia de caldura si pentru prepararea apei calde menajere de la Uponor pentru cladiri eficiente energetic. Economii de energie de 58% in tevi de distributie prin sistemul descentralizat de alimentare cu caldura. Pana la 80% economii de energie in proiectele de renovare. Costuri de investitie mai mici fata de sistemele conventionale si costuri de operare semnificativ mai mici. Prepararea apei calde menajere sigure si igienice pentru a evita legionela.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Lichid de transfer termic din surse vegetale Greenway® Neo Solar N Lichid de transfer termic din surse vegetale Greenway® Neo Heat Pump N Lichid de transfer termic Solufluid® Lichid de transfer termic Solufluid® Solar
 
Lichide de transfer termic Climalife pentru sisteme de incalzire
5 produse

Lichide de transfer termic gama Greenway® si gama Solufluid®.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Separatoare de aer si namol XStream Clean
 
Separatoare de aer si namol XStream

Prin garantarea performantei separatoarelor de aer si namoluri Flamco XSream, se poate obtine un consum de energie semnificativ mai mic, cu pana la 15% mai putin, o eficienta mai mare si o durata de viata mai lunga a sistemelor de incalzire. Flamco XStream Vent asigura eliminarea rapida si eficienta a aerului din sistem. Rezultatul este un confort mai mare, mai putina coroziune, mai putin zgomot si eficienta mai mare in sistemul de incalzire. Flamco XStream Clean asigura o separare optima a namolului si a magnetitei. Rezultatul fiind mai putina pierdere de caldura, mai putina uzura, mai putina intretinere si un sistem de incalzire cu o durata de viata mai lunga. Instalarea unui separator de aer si namol separat este intotdeauna un avantaj din punct de vedere al montarii. Pentru sistemele in care este dificila instalarea atat Flamco XStream Vent cat si Clean, Flamco XStream Vent-Clean este solutia ideala.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitate de mentinere a presiunii Flamcomat G4
 
Unitate de mentinere a presiunii Flamcomat G4

Flamcomat G4 este o unitate de mentinere a presiunii cu intretinere redusa controlata de pompa, care mentine presiunea constanta in sistemele de incalzire si racire, de asemenea asigura degazarea si umplerea ulterioara. Formarea gazului in echipamente duce la acumularea de depuneri, ceea ce provoaca coroziune si uzura, rezultand esecuri si pierderi de eficienta. Flamcomat G4 inseamna siguranta si flexibilitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Statie solara de pompare Bosch AGS10-2 Statie solara de pompare Bosch AGS20 Statie solara de pompare Bosch AGS20-2 Statie solara de pompare Bosch AGS50-2
 
Statii solare de pompare Bosch
5 produse

Statii solare pentru instalatii de 1 pana la 51 de panouri care sunt dotate cu pompe de circulatie de inalta eficienta energetica.

5 produse
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...