Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa

Vase de expansiune cu perna de aer fixa: Statico SD, SE, SU, SG Sistem de mentinere a presiunii cu compresor Compresso Connect F Sistem de mentinere a presiunii cu compresor Compresso Connect Sisteme de mentinere a presiunii cu pompe: Transfero T_, TI; Vase Transfero TU, TG, TGI
 
Pneumatex - Mentinerea presiunii si a calitatii apei
12 produse

IMI Hydronic Engineering este unicul producator la nivel mondial capabil sa ofere o gama larga de produse combinate de inalta calitate, care raspund nevoii fiecarui client prin intermediul varietatii de functii – cu perna fixa de aer, mentinerea presiunii cu ajutorul unui compresor sau unei pompe. Aceste dispozitive multifunctionale prezinta un raport pret-performanta de neegalat, iar securitatea si durata indelungata de functionare urmeaza traditia unei calitati legendare.

12 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Lichid de transfer termic din surse vegetale Greenway® Neo Solar N Lichid de transfer termic din surse vegetale Greenway® Neo Heat Pump N Lichid de transfer termic Solufluid® Lichid de transfer termic Solufluid® Solar
 
Lichide de transfer termic Climalife pentru sisteme de incalzire
5 produse

Lichide de transfer termic gama Greenway® si gama Solufluid®.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de conducte KELEN (PP-RCT)
 
Sistem de tevi din polipropilena copolimerizata aleatoriu KELEN (PP-RCT)

Sistemul de conducte KELEN (PP-RCT), din material plastic executate din polipropilena copolimerizata aleatoriu, este o solutie excelenta in cazul unui posibil risc de coroziunea externa si interna. Datorita suprafetei netede a peretelui interior, nu exista riscul depunerilor de calcar, ingustare a sectiunii transversale sau colmatare. Rezistenta excelenta la dezinfectantii din apa. Rezistenta ridicata chiar si la temperaturi sub zero grade. Instalarea este simpla, KE KELIT avand la dispozitie o gama larga de unelte. Tehnologie sigura de imbinare. Dupa imbinare, teava si fitingul formeaza o unitate sigilata permanent. Optional, sistemul este disponibil si preizolat, acest lucru permite o instalare rapida, cu costuri reduse, conforma cu standardele in vigoare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Grupuri de pompare Oventrop Regumat S, simple, recirculare standard, fara controlul temperaturii Grupuri de pompare Oventrop Regumat M3, cu vana cu 3 cai, pentru incalzire in pardoseala si radiatoare Grupuri de pompare Regumat MF, cu vana cu 3 cai, pentru controlul temperaturii Grupuri de pompare Oventrop Regumat F pentru controlul temperaturii de tur, termostatizat, pentru incalzire prin pardoseala
 
Grupuri de pompare Oventrop Regumat
5 produse

Statiile Oventrop sunt “centrul de comanda” fiabil din instalatiile de incalzire. Ca de exemplu, statiile Regumat pentru circuitele de incalzire si statiile Regumat pentru cazanele pe combustibil solid: grupurile de racordare sunt realizate din alama, respectiv din bronz si au o durata foarte lunga de viata. Din acest motiv, clientul poate avea incredere ca totul va functiona perfect pentru mult timp. Extinderea modulara a sistemului este inovatoare si poate fi realizata, de exemplu, cu ajutorul unui regulator electronic pentru circuitele de incalzire.

5 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sisteme descentralizate pentru incalzire/racire cu agent termic si apa calda Uponor Combi Port si Aqua Port
 
Sisteme descentralizate Uponor Combi Port si Aqua Port pentru incalzire/racire cu agent termic si apa calda

Uponor Combi Port si Aqua Port, sisteme pentru distributia de caldura si pentru prepararea apei calde menajere de la Uponor pentru cladiri eficiente energetic. Economii de energie de 58% in tevi de distributie prin sistemul descentralizat de alimentare cu caldura. Pana la 80% economii de energie in proiectele de renovare. Costuri de investitie mai mici fata de sistemele conventionale si costuri de operare semnificativ mai mici. Prepararea apei calde menajere sigure si igienice pentru a evita legionela.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Separatoare de aer si namol XStream Clean
 
Separatoare de aer si namol XStream

Prin garantarea performantei separatoarelor de aer si namoluri Flamco XSream, se poate obtine un consum de energie semnificativ mai mic, cu pana la 15% mai putin, o eficienta mai mare si o durata de viata mai lunga a sistemelor de incalzire. Flamco XStream Vent asigura eliminarea rapida si eficienta a aerului din sistem. Rezultatul este un confort mai mare, mai putina coroziune, mai putin zgomot si eficienta mai mare in sistemul de incalzire. Flamco XStream Clean asigura o separare optima a namolului si a magnetitei. Rezultatul fiind mai putina pierdere de caldura, mai putina uzura, mai putina intretinere si un sistem de incalzire cu o durata de viata mai lunga. Instalarea unui separator de aer si namol separat este intotdeauna un avantaj din punct de vedere al montarii. Pentru sistemele in care este dificila instalarea atat Flamco XStream Vent cat si Clean, Flamco XStream Vent-Clean este solutia ideala.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cutii de neutralizare a condensului Almeva ZUNB
 
Cutii de neutralizare a condensului Almeva ZUNB

Cutie pentru a neutralizarea acid condensul produs in timpul functionarii cazanelor in condensare. Dispozitivul impiedica condensul acid (impreuna cu alte sedimente nepotrivite) sa patrunda in conducta. Astfel, protejeaza mediul inconjurator si datorita continutului sau special de aditivi, ajuta la evacuarea apei uzate cu un pH neutru. Structura cutiei asigura o neutralizare perfecta cu ajutorul agregatului special Almelit care detine o rata mare de neutralizare si o lunga durata de utilizare. Neutroboxul este umplut cu var hidratat (Almelit), furnizat in galeti de 15 kg. O galeata este utilizata pentru a umple neutroboxul de dimensiune mai mica, ZUNB35 (pana la 350 kW/h), si doua galeti sunt utilizate pentru a umple neutroboxul mai mare, ZUNB15 (pana la 1500 kW/h).  

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Statie solara de pompare Bosch AGS10-2 Statie solara de pompare Bosch AGS20 Statie solara de pompare Bosch AGS20-2 Statie solara de pompare Bosch AGS50-2
 
Statii solare de pompare Bosch
5 produse

Statii solare pentru instalatii de 1 pana la 51 de panouri care sunt dotate cu pompe de circulatie de inalta eficienta energetica.

5 produse
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Unitate de mentinere a presiunii Flamcomat G4
 
Unitate de mentinere a presiunii Flamcomat G4

Flamcomat G4 este o unitate de mentinere a presiunii cu intretinere redusa controlata de pompa, care mentine presiunea constanta in sistemele de incalzire si racire, de asemenea asigura degazarea si umplerea ulterioara. Formarea gazului in echipamente duce la acumularea de depuneri, ceea ce provoaca coroziune si uzura, rezultand esecuri si pierderi de eficienta. Flamcomat G4 inseamna siguranta si flexibilitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...