Sistem de conducte pentru canalizare

Sisteme de drenaj HDPE Sistem de drenaj Silent Drenajul apelor pluviale
 
Sisteme de drenaj pentru cladiri Geberit
3 produse

Sistemele de drenaj Geberit ofera o varietate de solutii pentru multe aplicatii. Caracteristicile individuale ale produsului permit gasirea celei mai bune solutii tehnice. Pentru cladiri inalte, suprafete mari, cerinte de reducere a zgomotului, prefabricare si multe altele, componentele sistemului contribuie la crearea unei solutii complete cu caracteristici optime pentru orice aplicatie.

3 produse
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Aeratoare HL pentru canalizare
 
Aeratoare HL pentru canalizare

Aeratoarele cu membrana sunt in prezent nelipsite in aproape toate sistemele de canalizari interioare. Principala sarcina a acestor aeratoare este pe de-o parte sa echilibreze presiunea in sistemul de canalizare interioara si pe de alta parte sa impiedice degajarea mirosului din sistemul de canalizare in incaperea in care sunt instalate.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sifon pentru condens cu montaj ingropat HL138 Sifon ingropat in perete pentru condens prevazut cu adaptor igienic HL 138H
 
Sifoane HL de condens pentru instalatii de climatizare si ventilatie
2 produse

Sifoanele utilizate pentru evacuarea unor cantitati mici de apa (apa de condens) sunt deosebite ca urmare a vitezei extrem de reduse de curgere ce nu asigura efectul de auto-curatare al sifonului. Atunci cand echipamentele nu functioneaza o perioada mai mare de timp garda de apa a sifonului se poate evapora. Toate sifoanele pentru condens HL sunt prevazute pe langa o garda de apa generoasa si cu un obturator mecanic de miros suplimentar.

2 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de canalizare interioare fonoabsorbante din polipropilena PipeLife Master 3
 
Sisteme de canalizare interioare fonoabsorbante din polipropilena PipeLife Master 3

Stratul interior neted previne formarea depunerilor si ajuta la izolarea fonica. Stratul solid din mijloc asigura rigiditate ridicata, robustete remarcabila si este sursa cheie de izolare fonica. Stratul exterior maro, ofera o rezistenta deosebita la impact - chiar si la temperaturi scazute.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aeratoare Uponor HypAir
 
Aeratoare Uponor HypAir

Aeratoarele Uponor HypAir elimina efectul de suctiune din conductele de canalizare. De asemenea acestea previn eliberarea de gaze si mirosuri neplacute in sistemele de canalizare. Aeratoarele Uponor HypAir reduc efortul de instalare si planificare, scazand astfel costurile. Instalatorii pot folosi aeratoarele pentru orice tip de teava foarte simplu, fara a fi nevoie de alte unelte pentru asamblare. Aeratoarele permit proiectantilor sa combine cu usurinta cerintele constructorilor cu calitatea si eficientizarea costurilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sistem conducte pentru canalizare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...