Instalatie de climatizare fan-coil

Ventiloconvectoare inteligente Aquarea Air
 
Ventiloconvectoare inteligente Aquarea Air

Ventiloconvectoare elegante pentru instalare pe pardoseala, cu controler avansat. Ventiloconvectoarele inteligente suple ofera un control al climatului cu randament ridicat. Cu o adancime mai mica de 13 cm, ele sunt modele de varf pe piata. Integrandu-se usor in locuinta, designul elegant al ventiloconvectorului inteligent si calitatea produsului sunt usor de remarcat in orice detaliu. Randamentul exceptional al ventilatiei inseamna ca motorul utilizeaza considerabil mai putina energie (putere electrica redusa). Viteza ventilatorului este modulata incontinuu de controlerul pentru temperatura cu logica proportional-integrala, cu avantaje de necontestat in reglarea temperaturii si umiditatii in modul de vara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrale de tratare a aerului, chillere si ventiloconvectoare Sig Air Handling
 
Centrale de tratare a aerului, chillere si ventiloconvectoare CAIROX

Chillere aer-apa cu ventilatoare axiale si compresoare scroll Domino chillere aer-apa cu ventilatoare axiale si compresoare scroll Mex Prozone, unitate multifunctionala cu pompa de caldura aer - apa pentru instalatii cu 4 tevi, chillere apa-apa cu compresoare scroll CWC Prozone, mini chiller in pompa de caldura HLRSNa-M tip compact, gama completa de ventiloconvectoare Bini Clima, convectoare cu convectie naturala montate in pardoseala si ventiloconvectoare necarcasate tip FP-WAT-R.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitati Carrier fan-coil
 
Unitati Carrier fan-coil

Gama completa de ventiloconvectoare 42GW; 42N; 42EM; 42DW; 42BJ; 42GM; 42GR; difuzoare liniare de aer Moduboot 35BD/SR.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II
 
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II

Ventiloconvector in carcasa de radiator care are dubla functie: incalzeste incaperea atunci cand este frig si racoreste interiorul in zilele fierbinti. Pentru a mentine o temperatura de baza optima indiferent de anotimp, aceasta solutie inovatoare si eficienta energetic atinge o putere maxima de 9266 W pentru incazlire si 4147 W pentru functia de racire. Generatia a II-a VIDO vine cu o noua paleta a ventilatorului, din aluminiu, inlocuind modelul vechi din plastic. Puterea termica ramane nemodificata, la o turatie mai mica a motorului, astfel clientul beneficiaza de un nivel de zgomot si de un consum energetic mai redus. Noua generatie de motoare si transformatoare se incadreaza in cerintele actuale de economie energetica valabile la nivel mondial.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventiloconvectoare compacte de tubulatura Aquarea
 
Ventiloconvectoare compacte de tubulatura Aquarea

Usor de instalat, nivel fonic si performante imbunatatite. Gama de ventiloconvectoare cuprinde o linie compacta cu conducte, ideala pentru uz rezidential si comercial, precum si un model cu presiune statica ridicata, pentru aplicatii comerciale. Toate unitatile sunt certificate de Eurovent, includ tava de scurgere si filtru si sunt dotate cu motor de ventilator cu consum redus. Unitatea de tip D este si mai flexibila datorita unei tavi de scurgere in forma de L. Unitatea poate fi instalata in pozitie orizontala sau verticala.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...