Instalatie de climatizare fan-coil

Unitati fan-coil Panasonic (AC) cu conducte Unitati fan-coil Panasonic (EC) cu conducte Unitati fan-coil Panasonic (AC) cu conducte de presiune statica inalta Unitati fan-coil Panasonic (EC) cu conducte de presiune statica inalta
 
Echipamente fan-coil Panasonic
12 produse

Gama de produse fan-coil pentru incalzire si racire, cu mai multe niveluri de putere: putere de racire intre 0,5 si 21,9 kW si putere de incalzire intre 0,6 si 21,5 kW. Fan-coil-urile Panasonic sunt disponibile intr-o gama larga de performante si diverse modele pot fi perfect integrate in aproape orice mediu. Performanta ridicata poate fi obtinuta prin utilizarea liniei de produse constand din ventilatoare AC si EC, tinand cont de aspectele de sustenabilitate.

12 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Unitati Carrier fan-coil
 
Unitati Carrier fan-coil

Gama completa de ventiloconvectoare 42GW; 42N; 42EM; 42DW; 42BJ; 42GM; 42GR; difuzoare liniare de aer Moduboot 35BD/SR.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventiloconvectoare VTS VENTUS PRO FVS FCU
 
Ventiloconvectoare VTS VENTUS PRO FVS FCU

FVS FCU este proiectat ca o unitate ventiloconvector de tavan fals cu agent termic pe apa. Are aspect modern, structura compacta, zgomot redus si capacitate mare de racire (si optional de incalzire). O unitate ventiloconvector (FCU) contine un ventilator care trage aerul din spatiu, apoi il sufla peste o baterie cu apa calda sau rece. Aerul iese din FCU fie rece, fie mai cald decat inainte. Ventiloconvectoarele de tip tavan fals sunt produse sub forma standard si de inalta presiune.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrale de tratare a aerului, chillere si ventiloconvectoare Sig Air Handling
 
Centrale de tratare a aerului, chillere si ventiloconvectoare CAIROX

Chillere aer-apa cu ventilatoare axiale si compresoare scroll Domino chillere aer-apa cu ventilatoare axiale si compresoare scroll Mex Prozone, unitate multifunctionala cu pompa de caldura aer - apa pentru instalatii cu 4 tevi, chillere apa-apa cu compresoare scroll CWC Prozone, mini chiller in pompa de caldura HLRSNa-M tip compact, gama completa de ventiloconvectoare Bini Clima, convectoare cu convectie naturala montate in pardoseala si ventiloconvectoare necarcasate tip FP-WAT-R.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II
 
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II

Ventiloconvector in carcasa de radiator care are dubla functie: incalzeste incaperea atunci cand este frig si racoreste interiorul in zilele fierbinti. Pentru a mentine o temperatura de baza optima indiferent de anotimp, aceasta solutie inovatoare si eficienta energetic atinge o putere maxima de 9266 W pentru incazlire si 4147 W pentru functia de racire. Generatia a II-a VIDO vine cu o noua paleta a ventilatorului, din aluminiu, inlocuind modelul vechi din plastic. Puterea termica ramane nemodificata, la o turatie mai mica a motorului, astfel clientul beneficiaza de un nivel de zgomot si de un consum energetic mai redus. Noua generatie de motoare si transformatoare se incadreaza in cerintele actuale de economie energetica valabile la nivel mondial.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...