Familie produse:  Sisteme de incalzire Purmo
Purmo

Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II

Ventiloconvector in carcasa de radiator care are dubla functie: incalzeste incaperea atunci cand este frig si racoreste interiorul in zilele fierbinti. Pentru a mentine o temperatura de baza optima indiferent de anotimp, aceasta solutie inovatoare si eficienta energetic atinge o putere maxima de 9266 W pentru incazlire si 4147 W pentru functia de racire. Generatia a II-a VIDO vine cu o noua paleta a ventilatorului, din aluminiu, inlocuind modelul vechi din plastic. Puterea termica ramane nemodificata, la o turatie mai mica a motorului, astfel clientul beneficiaza de un nivel de zgomot si de un consum energetic mai redus. Noua generatie de motoare si transformatoare se incadreaza in cerintele actuale de economie energetica valabile la nivel mondial.

Documente

Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II - Manual de instalare, exploatare, intretinere si asistenta - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 1.3 MB
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II - Manual de instalare, exploatare, intretinere si asistenta
 
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II - Instructiuni pentru sistemul de comanda - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 447.3 kB
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II - Instructiuni pentru sistemul de comanda
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Purmo Smart Home - TempCo E3, RF web
Purmo Smart Home - TempCo E3, RF web
Sistem inteligent de control pentru casa
Purmo Smart Home - TempCo E3, RF web
Noul ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II
Noul ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II
Mai silentios, mai economic, mai prietenos cu utilizatorul si cu mediul. Confort termic optim tot timpul anului!
Noul ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II
Alte produse ale companiei
Radiator panou Compact Radiator panou Ventil Compact Radiator panou Ventil Compact M Radiator panou Hygiene
 
Radiatoare panou Purmo
14 produse

Radiatoarele panou otel Purmo sunt estetice si se compun ideal in interioarele in care sunt instalate. In afara radiatoarele cu panoul frontal profilat, clientii cei mai exigenti pot sa aleaga un radiator cu panoul frontal neted Purmo Plan.

14 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Radiator panou Ventil Compact M
 
Radiator panou Ventil Compact M

Radiatoarele-panou Purmo Ventil Compact M sunt prevazute cu doua racorduri jos si la mijloc, si patru laterale cu filet interior G 1/2" ce permit racordarea de jos si din lateral. Radiatorul este prevazut cu un ventil termostatic presetat marca Heimeier sau Oventrop. Avantajul principal al racordarii de jos la mijloc este acela ca amplasarea racordului la instalatie poate fi stabilita in etapa de constructie “la rosu” a cladirii.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Convector cu montaj in pardoseala Aquilo FMK
 
Convector cu montaj in pardoseala Aquilo FMK

Convectorii cu montaj in pardoseala Aquilo FMK sunt destinati incalzirii incaperilor. Sunt compusi dintr-un schimbator de caldura din cupru si aluminiu, vopsit standard in culoarea neagra, montat intr-o caseta zincata si vopsita standard tot in culoarea neagra. In partea superioara, convectorul este prevazut cu o grila transversala sau longitudinala, realizata din lemn sau metal. Racordarea convectorului la instalatie se face prin doua racorduri cu filet interior G 1/2". Racordarea convectorilor se poate face atat din partea dreapta, cat si din partea stanga.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Extravaganta & Design - Radiatoare Design Vogel&Noot Universal & Modern - Radiatoare Design Vogel&Noot Rustic & Country Style - Radiatoare Design Vogel&Noot Stil & Clasic - Radiatoare Design Vogel&Noot
 
Radiatoare design Vogel&Noot
4 produse

Radiatoarele Design au fost create in urma colaborarii cu artisti plastici. Scopul lor este sa ofere o stare de bine printr-o tehnologie ce corespunde celor mai ridicate standarde, in combinatie cu design-ul clasic. Marea varietate de modele si culori faciliteaza identificarea radiatorului care se potriveste cel mai bine dorintelor si modului dumneavoastra de viata. Radiatoarele Design sunt create pentru a da o nota aparte fiecarei incaperi – fie baie, sufragerie, dormitor, bucatarie sau hol. Design-ul inovativ si tehnologia avansata garanteaza o putere optima si o functionare fara costuri de intretinere pe mai multi ani – Vogel&Noot oferind 10 ani garantie.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Radiator panou Plan Ventil Compact D
 
Radiator panou Plan Ventil Compact D

Radiatoarele-panou Purmo Plan Ventil Compact D se evidentiaza prin faptul ca atat panoul frontal cat si cel din spate sunt absolut netede, astfel incat privind din fata nu se vad deloc margini care ies in afara. Sunt prevazute cu elemente de convectie, cu protectii laterale si cu protectie superioara de tip gratar. Doua racorduri inferioare si 4 laterale cu filet interior G 1/2" permit racordarea inferioara sau laterala. Radiatorul este prevazut cu un ventil termostatic presetat marca Heimeier sau Oventrop.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Instalatie de climatizare fan-coil
Instalatie de climatizare fan-coil
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Element de introducere si de evacuare a aerului
Element de introducere si de evacuare a aerului
Panou solar termic
Panou solar termic
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...