Pompa de circulatie, pompa apa de condens

Pompe de recirculare Magna 1 Pompe de circulatie Magna 3 Pompe verticale in linie TPE Pompa de circulatie Alpha 2
 
Pompe Grundfos de circulare, recirculare si condens
7 produse

Pompe de recirculare Magna 1, pompe de recirculare Magna 3 si pompe verticale in linie TPE.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dispozitiv de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice
 
Dispozitiv de actionare digital NovoCon® S pentru sisteme hidraulice

NovoCon® este creat special pentru a se potrivi produsului AB-QM PIBCV, facand echilibrarea hidraulica automata si dinamica. Acest produs functioneaza ca un produs 4-in-1; ca dispozitiv de actionare digital, ca dispozitiv de comunicare prin magistrala, ca indicator de debit si ca instrument de inregistrare a datelor. NovoCon® conecteaza sistemul de incalzire si de racire la sistemul de automatizare al cladirii prin fieldbus si permite niveluri avansate de control pentru o flexibilitate sporita, economie de timp la instalare si la punerea in functiune, date suplimentare despre cerintele pentru cladiri si alarme pentru diagnosticarea si remedierea problemelor de la distanta, de exemplu, capacitatea de a spala sute de vane printr-un clic de mouse. Combinatia dintre vana AB-QM si NovoCon® revolutioneaza sistemele hidraulice pentru cladiri, permitand automatizarea si verificarea la distanta a intregului proces prin fieldbus, economisind astfel timp si evitand erorile. Perspectivele pe piata sunt ridicate, in special datorita cererilor din ce in ce mai mari pentru informatiile despre cladiri si dorintei de a reduce costul total.

CAD
BIM
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Pompa de vacuum inteligenta pentru evacuari automate testo 565i
 
Pompa de vacuum inteligenta pentru evacuari automate testo 565i

Pompa de vacuum testo 565i realizeaza evacuarile sistemelor frigorifice si ale pompelor de caldura in mod complet automat. Odata ce este atinsa valoarea tinta de vacuum dorita, pomparea este oprita automat si, in acelasi timp, este initiat un test de etanseitate. Astfel, gazele straine si umiditatea pot fi eliminate in siguranta, iar datele referitoare la etanseitatea sistemului pot fi stocate. Functia de inregistrare a datelor asigura o documentare completa. Acest lucru permite ca evacuarile sa se desfasoare complet independent, pentru precizie si eficienta maxime. Configurarea, monitorizarea citirilor si trimiterea raportului de masurare sunt toate usor de controlat prin intermediul aplicatiei gratuite testo Smart. Pentru a asigura o interactiune perfecta intre fluxurile de lucru, atunci cand testo 565i este pornita, aceasta stabileste automat o conexiune Bluetooth cu instrumentele de masurare Testo si, de asemenea, cu aplicatia testo Smart. De asemenea, pompa garanteaza in permanenta o siguranta maxima datorita compatibilitatii sale cu agentii frigorifici inflamabili din clasa A2L si A3. Confortul maxim este garantat de mecanismul simplu de schimbare a uleiului si de vizorul pentru evaluarea rapida a nivelului de ulei, impreuna cu manerul ergonomic. Pentru a asigura o fiabilitate ridicata, supapa antiretur incorporata asigura o protectie eficienta impotriva pierderii vacuumului, chiar si in cazul unor pene de curent neasteptate, si ofera un nivel suplimentar de siguranta pentru o functionare neintrerupta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompe de condens Sig Air Handling
 
Pompe de condens CAIROX

Pompa de condens SI 30 cu nivel redus de zgomot, utilizata pentru unitati tip split pentru tavan, perete sau de tubulatura. Pompa de condens centrifugala SI 1805, cu rezervor intern de detectie, utilizata pentru unitati de racire si boilere in condensare. Pompa de condens centrifugala SI 82 cu rezervor si dispozitiv intern de detectie, utilizata la unitati de aer conditionat, boilere si cuptoare pe gaz. Pompa de condens centrifugala SI 2052, potrivita pentru unitatile de aer conditionat cu montaj in tavan.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompe de circulatie KSB Calio si Rio-Eco
 
Pompe de circulatie KSB Calio si Rio-Eco

Aplicatii: sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat; sisteme mono si bi-tubulare; sisteme de incalzire prin pardoseala; cazane sau circuite primare; circuitele rezervoarelor de stocare; sisteme de energie solara; pompe de caldura; sisteme de circulatie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompe KSB in linie cu viteza constanta / variabila
 
Pompe KSB in linie cu viteza constanta / variabila

Electropompe cu constructie in-linie cu rotor comun cu electromotorul, in varianta simpla sau cu corp dublu, in executie simpla sau monobloc, cu functionare cu viteza constanta sau cu convertizor de frecventa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...