Releu si comutator de impulsuri

Dimmer universal N 528D01 Dimmer universal N 554
 
Dimmere Siemens
2 produse

2 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Seria 77 - Relee electronice modulare SSR
 
Finder Seria 77 - Relee electronice modulare SSR

Gazduite intr-o carcasa de plastic montata deasupra unui radiator din aluminiu, avand o latime de 22,5 mm, aceste relee electronice SSR prezinta o eficienta termica ridicata (garantand functionarea cu sarcina completa, fara scaderea capabilitatii nominale in domeniul de variatie a temperaturi ambiante cuprins intre -20 si +40 °C) si sunt disponibile in doua versiuni diferite de dispunere a terminalelor: - versiunea "stil releu", adica terminalele de intrare si iesire sunt pozitionate pe parti opuse – varianta mai potrivita pentru instalatiile noi, caz in care este mai usor a obtine o separare mai mare intre conexiunea intrarii si a iesirii; - versiunea "stil contactor", aici terminalele de intrare si de iesire sunt adiacente una fata de alta – model util ca un inlocuitor pentru alte relee electronice modulare - SSR sau contactoare electromecanice in aplicatiile existente.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Releu de timp Zelio Time RE22 Relee de interfata Zelio RXG Releu de timp cu comunicatie Zelio Time NFC Relee de protectie Easergy P3
 
Relee Schneider Electric
4 produse

Relee de interfata, masura si control Schneider Electric. Releele de masura si control monitorizeaza parametrii alimentarii (faze, tensiune, curent, frecventa) pentru protectia motoarelor si a echipamentelor, parametrii de control precum nivelul, viteza, temperatura si regulatoare de proces. Ajustarile precise si diagramele de cablare fac din Zelio Time un echipament simplu de utilizat, rapid si usor de instalat. Cu optiunea de alegere a numarul de iesiri cat si conexiunile cu terminale cu arc sau surub, Zelio Time reprezinta solutia flexibila de inalta performanta.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Relee pas cu pas, automate de scara si contactoare Finder
 
Relee pas cu pas, automate de scara si contactoare Finder

Relee pas cu pas electromecanice sau electronice, cu montare in doza sau modulare cu montare pe sina de 35mm; Dimmere; Automate de scara pentru iluminatul temporizat (la case particulare, coridoare spatii comune); Contactoare modulare.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Relee de supraveghere si control Finder
 
Relee de supraveghere si control Finder

Detectie fixa sau reglabila a nivelelor de supra si sub-tensiune, supraveghere a retelei de alimentare, a tensiunii sau a curentului, sau a temperaturii cu termistor pentru aplicatii industriale. Releu de nivel pentru lichide conductibile, releu de supraveghere secventa si lipsa fazei pentru retele trifazate. Relee electronice de supraveghere a tensiunii pentru aplicatii monofazate si trifazate.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Seria 19 - Releu modular Auto-Off-On 10 A Interfete modulare cu relee Finder Relee miniaturale implantabile Finder Relee industriale miniaturizate Finder
 
Relee intermediare, interfete modulare cu relee si accesorii - Finder
7 produse

Relee utilizate in domeniul automatizarilor, tehnicilor de comanda, instalatiilor electro-mecanice: relee implantabile miniaturale si subminiaturale, relee fisabile de uz general si de putere, interfete modulare cu relee, socluri si accesorii pentru relee.

7 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Relee de monitorizare a liniei Siemens SIRIUS 3UG5
 
Relee de monitorizare a liniei Siemens SIRIUS 3UG5

Monitorizarea si detectarea timpurie a defectiunilor de retea si de tensiune sunt importante pentru a asigura functionarea fara evenimente. Acest lucru se reflecta in piata in crestere a releelor de masurare si monitorizare. Exista cerinte suplimentare cu privire la siguranta datorita cerintelor legale. In functie de tipul de dispozitiv, releele monitorizeaza secventa fazelor, defectiunea de faza cu sau fara monitorizare nulului, asimetria de faza, frecventa, subtensiune si supratensiune. In cazul problemelor de tensiune, o functie de avertizare poate fi parametrizata, sau poate fi dezactivata direct. Prin IO-Link sau controler, datele de masurare pot fi transmise la sisteme de nivel superior pentru analize ulterioare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Relee de interfata si opto-cuplatoare ABB Relee de monitorizare ABB pentru lichide Relee de monitorizare ABB CM-LWN pentru motoare de alimentare Senzor ABB de conectare relee
 
Relee si comutatoare de impulsuri ABB
13 produse

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...