Echipament modular cu montaj pe sina

Finder Seria 8A - Relee Logice Programabile OPTA (PLR)
 
Finder Seria 8A - Relee Logice Programabile OPTA (PLR)

O gama de Relee Logice Programabile, simple si autonome, perfecte pentru aplicatii din domeniile automatizarilor industriale si rezidentiale, OEM-uri. Programabile atat cu un limbaj traditional IEC 61131-3 (Ladder), cat si cu un limbaj inovator de tip open source (IDE / Arduino). Fabricate in Italia, combina experienta industriala Finder cu inovatia tehnologica Arduino, pentru un produs cu adevarat unic.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Surse de alimentare cu comutare 48V DC
 
Surse de alimentare cu comutare 48V DC

Familia PSL 48 este disponibila monofazic, cu doua faze si trifazica, cu puteri de iesire de la 30 la 960 W. Montarea se poate face pe sina DIN, caracteristicile tehnice sunt aceleasi ca si la versiunile existente de 12 / 24 V.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Contactoare electromagnetice din gama ALEA II Aparate de comanda in impuls, teleruptoare Schrack Technik Automate de scara Schrack Technik Ceasuri programabile, comutatoare crepusculare Schrack Technik
 
Aparate de comanda si control Schrack Technik
7 produse

Aparate de comanda in impuls si teleruptoare, automate de scara, ceasuri programabile si comutatoare crepusculare, contactoare modulare, relee modulare, aparate modulare de comanda si semnalizare Schrack Technik.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Contoare mono si trifazate ABB Tip Odin Descarcatoare ABB Tip 1 Multimetre ABB Temporizatoare electromecanice ABB Tip AT
 
Intrerupator, disjunctor, intrerupator diferential ABB
28 produse

Intrerupatoare automate miniaturale, intrerupatoare diferentiale, descarcatoare, butoane, lampi, comutatoare, relee, relee de scara, relee electronice, relee de timp, relee crepusculare, relee de monitorizare a tensiunii, dimmere, temporizatoare, aparate de masura, contoare mono si trifazice.

28 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Contor trifazic DME D330 Lovato
 
Contor trifazic DME D330 Lovato

Contorul trifazic DME D330, utilizat impreuna cu transformatoare de curent, a fost proiectat pentru a combina cu cea mai mare usurinta utilizarea unei largi game de functii avansate. In ciuda dimensiunilor extrem de limitate ale carcasei modulare (doar 4 module), contorul de energie are aceeasi performanta ca un dispozitiv de gabarit mai mare. Afisajul cu iluminare din spate al ecranului LCD permite o interfata clara si intuitiva. DME D330 are, de asemenea, o interfata de comunicare RS485 pentru a permite supravegherea si o intrare pentru tarifare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Module PSLR de redundanta
 
Module PSLR de redundanta

Modulele PSLR de redundanta sunt in masura sa asigure o protectie suplimentara pentru o posibila scadere a tensiunii de alimentare de la 12 sau 24VDC. Aceste module permit "decuplarea" surselor de alimentare care asigura ca dispozitivul defect nu afecteaza in nici un fel alimentarea cu energie electrica la 12 sau 24V. In plus, modulul de disponibilizare PSLR2024 monitorizeaza in mod continuu tensiunea de iesire de la sursa de alimentare conectat si, in cazul lipsei unui 24V, semnaleaza o anomalie cu o iesire de releu. Semnalizarea poate fi evaluata printr-un controler, dintr-un automat programabil sau de la un sistem de control. Prin urmare, este asigurata alimentarea cu 24V.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Echipament modular cu montaj pe sina

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...