Noul manson decupabil Roxtec KOS

Pentru proiectele de constructie si pentru chioscuri sau adaposturi prefabricate

Manson decupabil Roxtec KOS
Noul manson decupabil Roxtec KOS

Noul manson Roxtec decupabil, pentru proiectele de constructie si pentru chioscuri sau adaposturi prefabricate, pastreaza caracteristicile mansonului existent si adauga altele noi, inovatoare. Mansoanele sunt deja disponibile si adaptabile la diferite grosimi ale peretilor si pot fi usor conectate in grupuri eficiente din punctul de vedere al spatiului.

Mansonul decupabil Roxtec formeaza o bariera eficienta impotriva apei si este utilizat si pentru a etansa deschiderile pana la rutarea cablurilor si tevilor. Constructorii pot proteja locatiile si echipamentele impotriva inundatiilor sau a umiditatii si isi pot planifica mai bine trecerile. Acestea pot bloca orice gaura de rezerva si este necesara doar achizitionarea solutiilor de etansare pentru deschideri care contin cabluri.

"Mansonul este o solutie eficienta din punctul de vedere al spatiului, dintr-o singura piesa pentru reducerea amprentei si pentru a va asigura ca locatia este uscata atat in timpul constructiei, cat si dupa finalizarea acesteia. Datorita placii sale decupabile, aceasta ofera o capacitate de rezerva pentru o extindere cu costuri mici de cabluri si tevi noi", spune Gavin Cornall, manager si specialist in segmentele de constructie si energie de la Roxtec.

Manson decupabil Roxtec KOS
Noul manson decupabil Roxtec KOS

Pozitionarea eficienta din punctul de vedere al spatiului

Mansoanele decupabile Roxtec simplifica detaliile de proiectare si executie a lucrarilor, pentru cladiri noi si chioscuri prefabricate. Acestea pot fi folosite in pereti, pivnite si fundatii, interioare si exterioare si sunt usor de conectat unul la celalalt, intr-un grup de deschideri care economisesc spatiu. Mansoanele au conectori practici, cu capse si sunt fixate pe structura cu suruburi, cuie, adeziv sau magneti, inainte de a fi turnate si apoi decupate, la nevoie. Aceasta metoda nu necesita unelte speciale si asigura rezultate sigure in ceea ce priveste pozitia si formarea gaurilor.

Adaptabil la peretii mai subtiri


Noul manson Roxtec decupabil este disponibil in diferite dimensiuni, pentru a se potrivi grosimilor peretelui, de 100 mm, respectiv 150 mm. Pentru peretii mai subtiri, este posibila adaptarea mansoanelor prin taierea acestora. Mansonul de 100 mm poate fi taiat pana la 90 mm, iar mansonul de 150 mm, pana la 120 mm. Pentru peretii mai grosi, de 150 mm, poate fi conectat la manson un tub standard de protectie a cablului.

Produse mentionate in articol
Manson decupabil Roxtec KOS
 
Manson decupabil Roxtec KOS

Formeaza o bariera eficienta impotriva apei si este utilizat si pentru a etansa deschiderile pana la rutarea cablurilor si tevilor. Constructorii pot proteja locatiile si echipamentele impotriva inundatiilor sau a umiditatii si isi pot planifica mai bine trecerile. Acestea pot bloca orice gaura de rezerva si este necesara doar achizitionarea solutiilor de etansare pentru deschideri care contin cabluri.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noile etansari Roxtec RS UG™ combina caracteristici excelente
Noile etansari Roxtec RS UG™ combina caracteristici excelente
Ajuta utilizatorii sa gestioneze o varietate mai mare de dimensiuni de carote si conducte
Noile etansari Roxtec RS UG™ combina caracteristici excelente
Categorii
Izolatie pentru trecere si etansare tevi, cabluri prin perete si tavan
Izolatie pentru trecere si etansare tevi, cabluri prin perete si tavan
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...