Noua tabla lina Metál-Sheet cu model Terracotta

Se aseamana cu suprafata tiglei tip mediterran

Tabla lina, cu model Terracotta, care se aseamana cu suprafata tiglei tip mediterran si este disponibila intr-o gama larga de culori. Se recomanda pentru acoperis ca si invelitor, dar se poate utiliza si pentru gard, fatade, tabla cutata tip 8, respectiv ca si inlocuitor al placilor ceramice.

Grosimea materialului este 0,45 mm. Suprafata exterioara este mata, protejata cu un strat de poliester. Deoarece tabla lina, cu model Terracotta, este o tabla tip rola, acesta poate insusi orice forma.
Tabla trapezoidala este disponibila in doua variante: tip 8 cu o inaltime a nervurii de 8 mm si de tip 20 cu o inaltime a nervurii de 20 mm, iar lungimea poate fi personalizata la cerere.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre tabla lina Metál-Sheet cu model Terracotta, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Metál-Sheet Kft., folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Tabla lina Metál-Sheet cu model Terracotta
 
Tabla lina Metál-Sheet cu model Terracotta

Tabla lina, cu model Terracotta, care se aseamana cu suprafata tiglei tip mediterran si este disponibila intr-o gama larga de culori. Se recomanda pentru acoperis ca si invelitor, dar se poate utiliza si pentru gard, fatade, tabla cutata tip 8, respectiv ca si inlocuitor al placilor ceramice. Grosimea materialului este 0,45 mm. Suprafata exterioara este mata, protejata cu un strat de poliester. Deoarece tabla lina, cu model Terracotta, este o tabla tip rola, acesta poate insusi orice forma. Tabla trapezoidala este disponibila in doua variante: tip 8 cu o inaltime a nervurii de 8 mm si de tip 20 cu o inaltime a nervurii de 20 mm, iar lungimea poate fi personalizata la cerere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...