3M prezinta noi modele de combinezoane de protectie cu utilizare limitata

Concepute pentru protectie, create pentru comfort

Prafurile periculase si stropirile cu lichid sunt doar cateva dintre pericolele prezente in mediul de lucru actual. Linia 3M de combinezoane de protectie ajuta.

3M™ Combinezon de protectie 4565

Combinezonul 3M™ 4565 ofera protectie in conformitate cu standardele aferente CE Categoria III, Clasele 4, 5 si 6 de protectie, si actioneaza in mod impresionant in rolul sau de bariera de protectie impotriva substantelor lichide, in timp ce isi mentine aspectul moale unic si capacitatea foarte buna de fixare si drapare.

Caracteristici:
Bariera excelenta impotriva particulelor uscate si in anumite cazuri de stropiri si pulverizari limitate cu substante chimice lichide (CE Clasele 5 si 6); cusaturi etansate de-a lungul combinezonului, pentru o mai buna protectie si durabilitate sporita; protectie biologica testata in conformitate cu standardul EN 14126; fermoar in ambele sensuri, cu clapeta protectoare complet etansa, pentru confort sporit si protectie suplimentara.
3M™ Combinezon de protectie 4510

Modelul 3M™ 4510 reprezinta o solutie economica pentru protectia impotriva stropirilor limitate cu substante chimice, precum pulverizarile de vopsea, si este certificat in conformitate cu standardele de protectie aferente Directivei pentru EIP, Categoria III, Clasele 5 si 6.

Caracteristici:
Bariera excelenta impotriva particulelor uscate si in anumite cazuri de stropiri limitate cu substante chimice lichide (CE Clasele 5 si 6); material microporos in mai multe straturi; fermoar in ambele sensuri, cu clapeta protectoare, pentru confort sporit si protectie suplimentara; elastic pentru mansete, zona taliei si a gleznelor, pentru o mai buna fixare si libertate de miscare
3M™ Combinezon de protectie 4500

Modelul 3M™ 4500 face parte din CE Categoria 1 de combinezoane de protectie, adecvate pentru aplicatii nepericuloase. Fie pentru activitati domestice de tip DIY, aplicatii industriale usoare de curatenie si intretinere sau medii unde igiena si curatenia sunt factori importanti de luat in considerare, modelul 4500 reprezinta o solutie economica excelenta in vederea pastrarii utilizatorului curat si uscat.

Caracteristici:
Material protector usor, ce permite circulatia aerului; material durabil, rezistent, din polipropilena de 45gsm; clapeta protectoare peste fermoar; elastic pentru gluga, mansete, zona taliei si a gleznelor; disponibil in culorile albastru si alb.
3M™ Halat de laborator 4400

Halatul de laborator 3M™ 4400 este realizat complet din polipropilena.

Caracteristici
Material usor, ce permite circulatia aerului; fermoar etans; disponibil in culorile albastru si alb
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre combinezoanele de protectie 3M, faceti clic pe butonul Cerere de informatii, sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei 3M Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Aparat de masurat, unealta de mana, protectia muncii
Aparat de masurat, unealta de mana, protectia muncii
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...