Ruukki Romania lanseaza cel mai avansat instrument de design dedicat acoperisurilor metalice

Acoperisurile Ruukki sunt usor de cumparat, de montat, de intretinut

Ruukki Romania a lansat "Experimenteaza modele de acoperis", un instrument de design unic, pe noul website www.ruukkiacoperis.ro. Aceasta aplicatie interactiva permite consumatorilor romani sa descopere gama de acoperisuri metalice Ruukki si sa o testeze pe diferite modele de case. Conceptul inovator si sectiunile special create sunt de ajutor pentru cei care isi planifica proiectarea sistemului de acoperis, in cadrul unei renovari sau constructii noi.

Cu o grafica avansata si o interfata interactiva, sectiunea denumita "Experimenteaza modele de acoperis" permite un grad de personalizare ridicat, mergandu-se chiar pana la armonizarea modelului de acoperis cu nuantele fatadei, ale tamplariei casei si ale sistemului de jgheaburi si burlane. Astfel, utilizatorii acestei aplicatii vor observa cum alegerea de diferite modele de profile si sisteme depind de arhitectura casei si influenteaza aspectul final al lucrarii. Noua varianta a website-ului incurajeaza consumatorii sa discute intre ei si sa-si adreseze intrebari, in felul acesta garantand cele mai noi si mai relevante informatii despre acoperisurile metalice.

Noua aplicatie dezvoltata de Ruukki isi propune sa ii ajute pe cei care doresc sa construiasca o casa, sau pur si simplu sa o renoveze, oferindu-le instrumentele adecvate proiectarii acoperisului.
La sectiunea "Alegerea dumneavoastra" utilizatorii vor regasi produsele pentru care s-au decis, cu denumirile lor, urmand a consulta pagina de "Produse pentru acoperis" pentru a se documenta sau a vizualiza imagini de referinta. In cazul in care se cunosc si dimensiunile suprafetei acoperisului casei sau exista planurile acoperisului, se poate solicita o oferta de pret online, urmand sa se primeasca in cel mai scurt timp un deviz de la distribuitori, prin care sa se primeasca informatii cu privire la costurile lucrarii si la gradul ei de complexitate.
Mai mult, vizitatorii pot accesa si rubrica "Asistenta" unde pot afla raspunsuri la intrebari adresate frecvent "doctorului de acoperis". De asemenea site-ul ofera o multime de informatii utile despre distribuitori, servicii, produse si garantia de 50 de ani.
Categorii
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Panou sandwich, panou termoizolant
Panou sandwich, panou termoizolant
Casete si lamele de fatada
Casete si lamele de fatada
Tigla metalica
Tigla metalica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...