Noul site Ruukki - mai aproape de clientii de sisteme de acoperisuri

Noul website a fost lansat in acelasi timp, in 10 tari in care activeaza Ruukki Construction

Ruukki a lansat la inceputul acestei luni o noua versiune a site-ului pentru sistemele de acoperisuri rezidentiale. Site-ul Ruukki a fost dezvoltat pe o platforma noua, care permite optimizarea designului si continutului la accesarea de pe tablete si telefoane mobile. Acesta prezinta o structura mult mai clara pentru a facilita accesul utilizatorilor la informatiile de interes, printr-o navigare rapida, usoara si intuitiva. Este dedicat atat clientilor finali, interesati de constructia unei case sau renovarea acoperisului, cat si companiilor din domeniul constructiilor civile si industriale.

Noul website a fost dezvoltat pentru a facilita contactul direct intre specialistii Ruukki si clienti, oferindu-le acestora din urma raspunsuri prompte nevoilor si solicitarilor lor. In acest sens, am integrat in website si serviciul de contact in 2 ore, prin care utilizatorii finali pot primi rapid raspunsuri la intrebarile adresate echipei Ruukki, indiferent daca acestea sunt de natura tehnica sau comerciala.
Sectiunea destinata clientilor de acoperisuri rezidentiale pune accent atat pe produsele si serviciile Ruukki pentru constructiile noi cat si celor pentru renovarea acoperisului. Prin continutul site-ului, utilizatorii sunt informati asupra aspectelor estentiale pe care trebuie sa le ia in calcul in momentul achizitionarii/renovarii unui acoperis, precum:
  • elementele constructive ale acoperisurilor
  • etapele procesului de achizitie sau renovare
  • motivele inlocuirii unui acoperis vechi
  • intretinerea acoperisului
  • clasele de calitate
  • garantiile oferite de Ruukki.
Un expert Ruukki - numit Doctor de Acoperisuri, ofera clientilor consiliere tehnica de specialitate si raspunde cu promptitudine intrebarilor adresate.

Noul website a fost lansat in acelasi timp, in 10 tari in care activeaza Ruukki Construction.
Produse mentionate in articol
Tigla metalica Adamante Tabla faltuita Classic Tigla metalica Finnera Profil de tabla T20
 
Acoperisuri metalice Ruukki pentru case
9 produse

Adecvate pentru proiecte de renovare si la realizarea de constructii noi, sistemele de acoperis din tigla metalica Ruukki asigura solutii estetice, durabile si usor de intretinut. De asemenea au un aspect placut si un stil elegant, acordand si mai multa valoarea casei. Beneficiile cheie ale acoperisurilor metalice Ruukki sunt reprezentate de sistemele unice de protectie a tablei de otel, Purex™ si Pural™. Acestea asigura suprafetelor o durabilitate fara egal, protejandu-le in mod eficient impotriva zgarieturilor si coroziunii datorate zapezii si ghetii si garanteaza de asemenea faptul ca acestea nu-si vor pierde in timp culoarea din cauza radiatiilor UV ale soarelui

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Tigla metalica
Tigla metalica
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata
Invelitori din tabla pentru acoperis si fatada
Invelitori din tabla pentru acoperis si fatada
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...