Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Bucharest Branch

Panasonic Marketing Europe GmbH
Bucharest Branch

Aquarea generatia J High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R32) Aquarea generatia K All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire, 1 sau 2 zone (R32) Aquarea generatia K High Performance monofazic, pompa de caldura split pentru incalzire si racire - SDC (R32) Pompa de caldura Aquarea EcoFleX monofazic pentru incalzire si racire (R32)
 
Pompe de caldura aer-apa Panasonic Aquarea
27 produse

Pompe da caldura disponibile in variantele 3/5/7/9 kW All in One, Bi-bloc si 5/7/9 kW Mono-bloc. Pompa de caldura aer-apa Aquarea pentru aplicatii rezidentiale si comerciale. Oferind capacitati de la 3 kW la 16 kW, gama de pompe de caldura Aquarea este cea mai cuprinzatoare linie de pe piata, proiectata pentru a satisface toate cerintele de incalzire si racire. Adecvate pentru constructii noi si proiecte de amenajare, solutiile sunt economice si cu un impact redus asupra mediului.

27 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de aer conditionat Panasonic Heatcharge VZ Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic Etherea Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic TZ compact Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic BZ super-compact cu montaj pe perete, Invertor (R32)
 
Aparate de aer conditionat rezidentiale Panasonic
8 produse

Aparate de aer conditionat cu tehnologia nanoe™ X, tehnologie cu avantajele radicalilor hidroxil, special concepute pentru uz casnic. Aceste produse se adreseaza si profesionistilor din sectorul aparatelor de aer conditionat, gratie ofertei variate de produse capabile sa asigure aer conditionat pentru incaperi de orice dimensiuni - intotdeauna cu eficienta maxima si o facilitate de instalare incomparabila.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aparat de aer conditionat Panasonic YKEA pentru camere de servere, -25℃ (R32) Unitate Panasonic PACi NX Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate Panasonic PACi NX Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate cu caseta Panasonic PACi NX Elite si Standard cu 4 cai 60x60, Invertor+ (R32)
 
Aparate comerciale de aer conditionat Panasonic PACi (R32)
14 produse

Unitati exterioare si interioare PACi, boilere, schimbatoare de caldura cu eficienta ridicata, respectiv accesorii si dispozitive de conectare Panasonic PACi.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Schimbator de caldura Panasonic ECOi pentru productia de apa rece si calda Seria Panasonic cu gaz ECO G GE3 cu 2 conducte Unitate exterioara Mini ECOi LZ2 4 pana la 6HP - R32 Caseta tetradirectionala Panasonic 90x90 tip U2
 
Sisteme comerciale Panasonic VRF
28 produse

Unitati exterioare electrice VRF, sistem hibrid VRF, schimbatoare de caldura pentru productia de apa rece si calda, unitati pentru detectarea scurgerii de agent frigorific, unitati interioare pentru sisteme VRF, hydrokit pentru furnizarea apei calde (la 45°C), boilere pentru modele ECOi, perdea de aer cald pentru sisteme VRF, controllere si software VRF Designer.

28 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Kit de conectare la unitatea de tratare a aerului de la 3,6 la 25,0 kW pentru modelele PACi NX si PACi Perdea de aer Panasonic cu bobina DX pentru sistem PACi Kit de conectare la unitatea de tratare a aerului intre 16 si 56 kW pentru modelele ECOi si ECO G Perdea de aer cald Panasonic DX pentru sisteme VRF
 
Solutii de ventilatie Panasonic
11 produse

Solutiile de ventilatie Panasonic includ kit de conectare la unitatea de tratare a aerului de 16 kW, 28 kW si 56 kW, perdea de aer cu serpentina DX si dispozitiv mecanizat de recuperare a caldurii si sistem de ventilatie cu recuperare de energie. Setul de tratare a aerului combina aerul conditionat si alimentarea cu aer proaspat intr-o singura solutie. Perdeaua de aer previne iesirea aerului cald. Dispozitivul mecanizat de recuperare a caldurii este controlat automat de unitate pentru a furniza aer proaspat pentru racire ori de cate ori este necesar. Ventilatoarele Panasonic cu recuperare de energie reduc sarcina cauzata de aerul exterior, deoarece folosesc eficient caldura pierduta in timpul ventilatiei.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Controler Panasonic PAW-CSC-L22-01 pentru control in cascada compatibil cu gamele cheie ECOi-W VRF Smart Connectivity+ (Schneider Electric) Panasonic AC Smart Cloud Sistem de monitorizare la distanta Panasonic AC Service Cloud
 
Accesorii si dispozitive de conectare Panasonic
12 produse

Accesorii dispozitive de conectare cu si fara datanavi, respectiv aplicatii pentru econimie de energie.

12 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pompe de caldura aer-apa reversibile Panasonic ECOi-W AQUA-G Blue H 50-80 U - 020/025/030/035/040 CV unitati exterioare doar pentru racire (R410A) U - 020/025/030/035/040 CW unitati exterioare cu pompa de caldura (R410A) U - 050/060/070/075 CM, CN, CO unitati exterioare cu pompa de caldura (R32)
 
Echipamente de racire cu lichid Panasonic
23 produse

Tehnologia inteligenta oferita de seria ECOi-W raspunde tuturor nevoilor, atat in mediul casnic, cat si in mediul de afaceri. Panasonic ECOi-W are o gama larga de operareintervalul sau incepe de la -17°C in modul de incalzire si se extinde pana la 50°C in modul de racire.

23 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitati de condensare comerciale Panasonic cu CO<sub>2</sub>
 
Unitati de condensare comerciale Panasonic cu CO₂

Unitatile de condensare ecologice seria CR cu CO₂ pentru refrigerare comerciala utilizeaza avantajele dioxidului de carbon ca agent frigorific alternativ. Din punct de vedere al protectiei mediului, CO₂ este considerat un agent frigorific foarte benefic, deoarece potentialul sau de epuizare a stratului de ozon (ODP) este zero si potentialul sau de incalzire globala (GWP) este 1, adica este prezent in mod natural in atmosfera. Noul model prezentat de Panasonic este disponibil in versiunile MT (max. 16 W) si LT (max. 8 W). Panasonic a combinat compresorul cu 2 etape cu ciclu separat pentru randament marit. Performanta sezonala inalta. SEPR: Maximum 3,83 la racire, 1,92 la inghet. Coeficient de performanta ridicat la temperaturi ambientale mari. Sunt disponibile valori de referinta la temperatura medie sau scazuta in functie de aplicatii. Functionare silentioasa. Lungime mare conducte: Maximum 100 m. Posibilitate optionala de obtinere a subventiilor (in functie de localizare). Echipamentele Panasonic de condensare cu agent frigorific natural ofera o solutie ecologica si fiabila pentru magazine, supermarketuri, benzinarii si depozite frigorifice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Program de selectie a pompei de caldura aer-apa Panasonic Aquarea Designer Selector pentru schema circuitului de apa Panasonic Calculator de zgomot Panasonic pentru pompe de caldura Software Panasonic VRF Designer
 
Software si aplicatii de proiectare si constructie Panasonic
7 produse

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...