Tehnologia nanoe™ X de la Panasonic certificata conform VDI 6022 pentru calitatea aerului din interior

Tehnologia nanoe™ X de la Panasonic certificata conform VDI 6022 pentru calitatea aerului din interior

Se refera la cerintele de igiena pentru sistemele si unitatile de ventilatie, in special la specificul sistemelor si unitatilor de ventilatie descentralizate

Tehnologia inovatoare nanoe™ X Mark 2 si Mark 3 de la Panasonic Heating & Cooling Solutions a fost testata si certificata in conformitate cu standardele VDI. infiintata in 1856, VDI este Asociatia Inginerilor Germani si defineste numeroase standarde industriale europene.

Tehnologia nanoe™ X Mark 2 si Mark 3 de la Panasonic, care este integrata in aparatele de aer conditionat, a fost testata stiintific si indeplineste cerintele VDI 6022 Sheet 1.1, care se refera la cerintele de igiena pentru sistemele si unitatile de ventilatie, in special la specificul sistemelor si unitatilor de ventilatie descentralizate. Tehnologia nanoe™ X Mark 3 de la Panasonic indeplineste, de asemenea, cerintele VDI 6022 Sheet 1, precum si VDI 6022 Sheet 5, care descrie modul in care poate fi evitata expunerea alergenica si ce cerinte conexe trebuie indeplinite pentru testarea si evaluarea dispozitivelor si componentelor tehnice care afecteaza aerul pe care il respiram.

Conditiile de testare realiste, dar standardizate, reprezinta o cerinta de baza. In acest context, s-a dovedit ca tehnologia Mark 3 reduce alergenii din incapere care provoaca plangeri si este potrivita pentru persoanele care sufera de alergii. Testele reusite sunt documentate in marcile de testare emise de inginerii specialisti RLQ, certificati de VDI. Panasonic este primul producator de aer conditionat care primeste aceste marci de testare pentru unitatile sale interioare.

Purificarea naturala a aerului cu ajutorul radicalilor hidroxilici

nanoe™ X functioneaza fara filtre si foloseste radicalii hidroxil pentru a purifica aerul. Acestia apar si in natura si joaca un rol important in descompunerea poluantilor atmosferici din aer. Deoarece radicalii hidroxilici produsi de nanoe™ X sunt inglobati in picaturi mici de apa, durata lor de viata este extinsa de la mai putin de 1 secunda in natura la peste 600 de secunde (adica 10 minute). Datorita acestei tehnologii, radicalii hidroxil isi desfasoara efectul peste tot in incapere si asigura astfel un climat sanatos.

Generatorul nanoe™ X Generator Mark 3 de la Panasonic este cel mai recent din aceasta tehnologie in continua evolutie si genereaza cea mai mare cantitate de radicali hidroxil, cu 48 de trilioane pe secunda. Acesti radicali hidroxil au capacitatea de a reduce concentratiile de poluanti si alergeni, precum si concentratia anumitor virusi, bacterii si mirosuri. nanoe™ X functioneaza independent de incalzire si racire atunci cand unitatea este in modul ventilator, imbunatatind astfel igiena si climatul interior, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, cu cel mai mic consum de energie.

Produse mentionate in articol
Sistem de aer conditionat Panasonic Etherea Invertor+ (R32)
 
Sistem de aer conditionat Panasonic Etherea Invertor (R32)

Etherea cu tehnologie nanoe™ X imbunatateste protectia 24/7. Cu un nou design atractiv, o eficienta remarcabila A+++, control inteligent avansat care permite conectarea prin asistentul vocal, Aerowings 2.0 pentru confort maxim si proiectat pentru a permite instalarea simpla si intretinerea usoara. Etherea este compatibil cu aplicatia Comfort Cloud de la Panasonic, proiectata pentru a gestiona toate functiile sistemelor cu ajutorul unui dispozitiv inteligent. Controlul, monitorizarea si programarea se pot realiza folosind o interfata simpla. Cu ajutorul aplicatiei Panasonic Comfort Cloud, unitatile Etherea se pot conecta si la Google Assistant si Amazon Alexa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Generator independent Panasonic air-e nanoe™X
 
Generator independent Panasonic air-e nanoe™X

Primul generator nanoe™X independent de la PAnasonic, air-e, montat pe tavan, are un consum redus de energie si este ideal pentru o mare varietate de aplicatii in care calitatea aerului din interior este o prioritate, inclusiv pentru instalarea in hoteluri, scoli, centre de ingrijire, spitale, birouri, restaurante, locuinte si altele.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mini-caseta tetradirectionala Panasonic VRF 60x60 tip Y3 (R32/R410A)
 
Unitate interioara tip mini-caseta tetradirectionala Panasonic VRF 60x60 tip Y3 (R32/R410A)

Mini-caseta tetradirectionala Panasonic VRF 60x60 tip Y3 nu doar ca se potriveste perfect cu tavanul casetat de 600 × 600 mm, ci ofera si avantajele suplimentare ale nanoe™ X, pentru o calitate mai buna a aerului din interior. Compact, cu o adancime a tavanului de doar 250 mm. Design modern cu panou, nanoe™ X Mark 3 incorporat si functie de curatare interna, respectiv control individual cu clapeta.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Panasonic imbunatateste gama Etherea cu nanoe™ X Mark 3
Panasonic imbunatateste gama Etherea cu nanoe™ X Mark 3
Nou standard in solutiile de racire rezidentiale eficiente din punct de vedere energetic
Panasonic imbunatateste gama Etherea cu nanoe™ X Mark 3
Noua minicaseta VRF de la Panasonic vine cu nanoe™ X Mark 3 imbunatatit
Noua mini-caseta VRF de la Panasonic vine cu generator nanoe™ X Mark 3 imbunatatit
Generatorul nanoe™ X Mark 3 produce 48 de trilioane de radicali hidroxil pe secunda, de 100 de ori mai multi decat nanoe™ original
Noua mini-caseta VRF de la Panasonic vine cu generator nanoe™ X Mark 3 imbunatatit
Categorii
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Instalatie de climatizare split
Instalatie de climatizare split
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Tehnologie de ancorare si fixare
Tehnologie de ancorare si fixare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...