Documente
Specificatii



Destinate vehicularii lichidelor in sisteme de incalzire cu debite variabile unde este de dorit optimizarea setarii punctului de functionare al pompei, reducand astfel costurile cu energia. Pentru a asigura functionarea corecta, este important ca domeniul de dimensionare a sistemului sa se incadreze in intervalul de functionare a pompei.

Sisteme complete destinate ridicarii apelor reziduale de sub nivelul canalizarii in cladiri la orice scara, permitand apei sa ajunga usor in sistemul de canalizare. Ele combina pompele cu rezervoare si comenzi pentru a asigura o instalare usoara cu un cost minim. Unitatile Multilift variaza in marime, de la unitatile mici MSS pentru gospodarii cu o singura familie, la unitatile mari MD1 create pentru cladiri mari. Indiferent de dimensiunea lor, unitatile Multilift sunt destinate instalarii compacte, sigure si usoare. Aceste statii de ridicare cuprind o varietate de modele, de la unitatile mici cu o singura sursa, la sistemele de pompe duble, cu volume ale rezervorului de la 66 litri pana la 1,350 litri.
Statia de ridicare colecteaza apa reziduala de sub nivelul canalizarii intr-o cladire si o elimina in sistemul de canalizare. De asemenea, previne refluxul/refularea, in cazul unui nivel ridicat al apei in canalizare. Pentru gospodarii cu o singura familie si case de vacanta se utilizeaza Multilift SMS sau M. Casele cu mai multe familii si cladirile comerciale sau publice de orice fel necesita intotdeauna un sistem de pompa dubla si se recomanda utilizarea Multilift MD, MLD sau MD1/MDV.




Pompe de recirculare Magna 1, pompe de recirculare Magna 3 si pompe verticale in linie TPE.

Gama larga de statii de pompare personalizate cu mai multe variante de instalare. Solutiile Grundfos sunt pre-instalate si testate din fabrica, pentru a se micsora timpul de instalare pe teren si a asigura o fiabilitate foarte buna. Modelele de statii de pompare Grundfos sunt: Integra, Wet Well, Wet Well cu cabina de service si statii complet personalizate.

Sistemul Selcoperm produce hipoclorit de sodiu printr-un procedeu electrolitic, folosind sare si energie electrica. Obtinerea solutiei de agent dezifectant, la fata locului, are loc in conditii de maxima siguranta si cu un buget redus.