Testo Romania

Tehnologia de masurare a sistemelor de refrigerare si a pompelor de caldura testo

Pentru ca un sistem de refrigerare sa functioneze fara probleme, toti parametrii sistemului trebuie sa fie monitorizati in permanenta: presiunea, temperatura, supraincalzirea, subracirea si cantitatea de agent frigorific. Instrumentele de masurare digitale Testo ofera cea mai mare precizie, fiabilitate si flexibilitate pentru orice sarcina de masurare.

Produse din aceasta familie

Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i set
 
Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i Set

Incarcati sistemele de refrigerare si pompele de caldura mai rapid si mai precis: automat cu cantarul de refrigerant wireless testo 560i, cu supapa inteligenta pentru refrigerant, cu un manifold digital de la Testo si/sau cu aplicatia testo Smart App. Pur si simplu introduceti programul de incarcare, valoarea tinta pentru supraincalzire, subracire sau greutatea in manifold sau in aplicatie, iar cantarul si supapa vor face restul pentru dvs. Beneficiile dvs: economie de timp si incarcare precisa a sistemului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Manifold digital inteligent cu sonde wireless de vacuum si de temperatura tip cleste testo 570s (set vacuum) Manifold digital inteligent cu sonde wireless de vacuum si de temperatura tip cleste si set cu 4 furtunuri de umplere testo 570s (set vacuum si set furtunuri) Manifold digital inteligent cu sonde wireless de vacuum si de temperatura tip cleste, plus cleste ampermetric testo 570s (set vacuum cu cleste ampermetric)
 
Manifold digital testo 570s pentru masurari pe termen lung
3 produse

Manifoldul digital testo 570s cu Bluetooth si 4 valve este solutia optima pentru masuratori pe termen lung la sistemele de refrigerare si de aer conditionat, precum si la pompele de caldura. Analiza inteligenta a erorilor in aplicatia testo Smart App permite detectarea rapida si fiabila a anomaliilor. testo 570s se bucura de cea mai lunga durata de functionare din lume pentru un instrument similar, de pana la 360 de ore. Are o memorie de date mare si un grad ridicat de precizie a masuratorilor, ceea ce il face un partener de incredere atat pentru masuratori pe termen lung, cat si pe termen scurt.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Manifold digital inteligent cu sonde de temperatura cu cablu fix testo 550s Set de baza Manifold digital inteligent cu sonde de temperatura wireless testo 550s Set smart Manifold digital inteligent cu sonde de temperatura wireless si set de 3 furtunuri de umplere testo 550s Set smart cu furtunuri
 
Manifold digital inteligent testo 550s
3 produse

Tehnologia de masurare de inalta calitate, un grad ridicat de fiabilitate si functii inteligente pentru masuratori rapide si usoare, fac din manifoldul testo 550s un partener de incredere pentru specialistii din domeniul punerii in functiune, service-ului si mentenantei sistemelor de refrigerare, aer conditionat si a pompelor de caldura.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Manifold digital inteligent cu sonde wireless de vacuum si de temperatura tip cleste testo 557s Set Vacuum Manifold digital inteligent cu sonde wireless de temperatura si vacuum plus set de 4 furtunuri testo 557s Set Vacuum Smart cu furtunuri
 
Manifold digital inteligent testo 557s
2 produse

Tehnologia de masurare de inalta calitate, un grad ridicat de fiabilitate si functii inteligente pentru masuratori rapide si usoare, fac din manifoldul testo 557s un partener de incredere pentru specialistii din domeniul punerii in functiune, service-ului si mentenantei sistemelor de refrigerare, aer conditionat si a pompelor de caldura.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Manifold digital controlat prin aplicatie cu sonde de temperatura fara fir (NTC) testo 550i Set Smart
 
Manifold digital controlat prin aplicatie cu sonde de temperatura fara fir (NTC) testo 550i Set Smart

Setul pentru masuratori wireless, controlat prin aplicatie si documentatie digitala de pe telefonul mobil. Veti primi manifoldul digital testo 550i controlat prin aplicatie, cu Bluetooth, bloc cu 2 valve si carlig robust, doua termometre fara fir testo 115i (Bluetooth, NTC) si o geanta de transport. Pentru alte masuratori fara fir, sondele optionale Testo Smart pentru temperatura, umiditate si vacuum pot fi adaugate ulterior. Veti fi echipat in mod ideal pentru a va indeplini sarcinile de masurare pe sisteme de refrigerare, aer conditionat si, de asemenea, pe pompe de caldura.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sondele inteligente testo – set AC si refrigerare
 
Sondele inteligente testo – Set AC si refrigerare

Setul compact de refrigerare contine doua sonde pentru presiuni mari testo 549i precum si doua sonde de temperatura tip cleste testo 115i. In combinatie cu un smartphone sau tableta setul de refrigerare este ideal pentru instalarea, mentenata si evaluarea sistemelor de aer conditionat si refrigerare. Aplicatia testo Smart va face munca mai usoara si mai eficienta: peste 90 de agenti frigorifici stocati, calcul automat al supraincalzirii/subracirii, trimiterea prin e-mail a rapoartelor de date de masurare ca fisiere PDF sau Excel.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sondele inteligente testo – Set plus AC si refrigerare
 
Sondele inteligente testo – Set plus AC si refrigerare

Set plus de aer conditionat si refrigerare include doua sonde pentru presiuni mari testo 549i, doua termo-higrometre testo 605i si doua sonde de temperatura tip cleste testo 115i pentru masurarea presiunii, temperaturii aerului si umiditatii. Aplicatia testo Smart va face munca mai usoara si mai eficienta: peste 90 de agenti frigorifici stocati, calcularea automata a supraincalzirii / supraincarcarii, determinarea supraincalzirii si capacitatea incalzirii/racirii, trimiterea rapoartelor prin e-mail ca fisiere PDF sau Excel.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...