Testo Romania

Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i Set

Incarcati sistemele de refrigerare si pompele de caldura mai rapid si mai precis: automat cu cantarul de refrigerant wireless testo 560i, cu supapa inteligenta pentru refrigerant, cu un manifold digital de la Testo si/sau cu aplicatia testo Smart App. Pur si simplu introduceti programul de incarcare, valoarea tinta pentru supraincalzire, subracire sau greutatea in manifold sau in aplicatie, iar cantarul si supapa vor face restul pentru dvs. Beneficiile dvs: economie de timp si incarcare precisa a sistemului.

  • incarcare automata si precisa a agentului datorita supapei inteligente
  • conectare si operare wireless cu manifoldurile Testo si testo Smart App prin Bluetooth
  • foarte usor de manevrat datorita carcasei compacte, manerului de transport si a gentii

Documente

Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i set - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 2.3 MB
Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i set
 
Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i set - manual de instructiuni - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 1.3 MB Engleza
Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i set - manual de instructiuni
 
Cantar digital pentru agent frigorific testo 560i - ghid de executie

ghid de executie

pdf 1.9 MB Engleza
Cantar digital pentru agent frigorific testo 560i
 
Supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i - ghid de executie

ghid de executie

pdf 2.0 MB Engleza
Supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
O noua inovatie de la Testo: cantarul digital pentru refrigerant, testo 560i
O noua inovatie de la Testo: cantarul digital pentru refrigerant, testo 560i
Masuratorile in domeniul refrigerarii devin acum si mai simple
O noua inovatie de la Testo: cantarul digital pentru refrigerant, testo 560i
Alte produse ale companiei
Camera de termoviziune testo 871s
 
Camera de termoviziune testo 871s

Camera de termoviziune testo 871s combina rezolutia in infrarosu cu performanta inalta de masurare profesionala si manevrarea usoara. Detector de inalta calitate, un aparat de fotografiat digital integrat si functiile inovatoare sunt caracteristicile care impresioneaza. Aplicatia pentru mobil testo Thermography App permite camerei testo 871s sa ofere termografie inteligenta pentru a satisface cerintele profesionale din industrie si comert. Camera de termoviziune poate fi transportata in mod convenabil in geanta de transport livrata, in acest mod utilizatorul are intotdeauna tehnologia de masurare la indemana.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 - set 2
 
Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 - set 2

Anemometrul compact cu elice testo 417 din setul 2, care include doua palnii de masurare si un dispozitiv de uniformizare a jetului de aer, a fost dezvoltatpentru a face cat mai usoara efectuarea masuratorilor gurilor de ventilatie si pentru difuzoare elicoidale ale sistemelor de aer conditionat si ventilatie. Elicea integrata de 100 mm asigura rapid rezultate precise. Valorile medii in timp si punctuale, precum si debitul volumic sunt calculate automat in instrument si afisate pe ecran. Acest lucru permite sistemelor de ventilatie rezidentiale echilibrate sa fie ajustate in mod deosebit de eficient - inclusiv documentarea rapida cu aplicatia testo Smart App. In plus, aplicatia nu numai ca ofera sprijin in configurarea instrumentului de masurare si preia afisarea, stocarea si documentarea valorilor masurate, ci transforma telefonul intr-un al doilea ecran. Setul testo 417 2 include doua palnii de masurare si un dispozitiv de uniformizare a jetului de aer pentru rezultate precise chiar si la difuzoare elicoidale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Termohigrometru digital cu conexiune la aplicatie testo 625
 
Termohigrometru digital cu conexiune la aplicatie testo 625

Cu termohigrometrul compact testo 625, puteti masura temperatura aerului si umiditatea relativa usor, rapid si precis pentru a evalua calitatea aerului din interior sau pentru a asigura conditii optime in depozite. Aplicatia testo Smart App va ajuta cu functii utile, de ex. configurarea, afisarea (si ca al doilea ecran) si stocarea, precum si documentarea valorilor masurate direct in aplicatie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 - set 1
 
Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 - set 1

Anemometrul compact cu elice testo 417, include in set doua palnii de masurare si a fost dezvoltat pentru a face cat mai usor posibila efectuarea masuratorilor la intrarile si iesirile de aer, precum si la grilele sistemelor de aer conditionat si ventilatie. Elicea integrata de 100 mm asigura rapid rezultate precise. Valorile medii in timp si punctuale, precum si debitul volumic sunt calculate automat in instrument si afisate pe afisaj. Acest lucru permite sistemelor de ventilatie rezidentiale echilibrate sa fie ajustate in mod deosebit de eficient - inclusiv documentarea rapida cu aplicatia testo Smart App. In plus, aplicatia nu numai ca ofera sprijin in configurarea instrumentului de masurare si preia afisarea, stocarea si documentarea valorilor masurate, ci transforma telefonul intr-un al doilea ecran. Testo 417 set 1 include doua palnii de masurare pentru grilele de ventilatie si anemostate. Acestea pot fi atasate cu usurinta la elice, acoperind o gama larga de dimensiuni si formate de iesire.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Termometru tip cleste testo 115i operat prin smartphone
 
Termometru tip cleste testo 115i operat prin smartphone

Termometrul inteligent tip cleste testo 115i cu Bluetooth si aplicatie pentru mobil in combinatie cu un smartphone sau tableta este potrivit pentru pentru instalarea, reglarea si mentenanta sistemelor de aer conditionat si refrigerare. Instrumentul mai poate fi utilizat pentru a masura temperaturile de tur si retur. Potrivit pentru service si detectarea erorilor la aerul conditionat si sistemele de refrigerare, precum si pentru instalarea acestora. Instrumentul de masurare mai poate fi utilizat pentru a masura turul si returul temperaturilor. Masoara temperaturile de tur si retur. Determina cu usurinta parametri esentiali ai unui sistem de refrigerare, cum ar fi supraincalzirea, subracirea sau presiunea

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...