Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi NX Standard 90x90, Invertor+ (R32)

Caseta tetradirectionala 90x90 – PU3. Ventilatorul turbo puternic si senzorul Econavi inteligent asigura o eficienta energetica ridicata, iar nanoe™ X, prevazut ca dotare standard, asigura un nivel exceptional al calitatii aerului din interior. Zgomot redus in modul de functionare cu ventilator lent. Greutate redusa, racordare facila si pompa de scurgere integrata pentru instalare rapida. Noul controler la distanta cu fir CZ-RTC6BL permite configurarea facila a sistemului prin Bluetooth®. Intrare pentru un volum crescut de aer proaspat, optional cu camera de admisie aer (CZ-FDU3+CZ-ATU2).

  • ventilator turbo de performanta ridicata
  • cale sistem pentru schimbatorul de caldura
  • nanoe™ X ca dotare standard pentru o calitate mai buna a aerului din interior

Documente

Stiri conexe
Noua caseta tetradirectionala Panasonic 90x90 - PU3
Noua caseta tetradirectionala 90x90 Panasonic PU3
Aceste casete ofera tehnologii nanoe™ X si Econavi actualizate
Noua caseta tetradirectionala 90x90 Panasonic PU3
Alte produse ale companiei
Unitate Panasonic PACi NX Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32)
 
Unitate Panasonic PACi NX Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32)

Unitatile cu montaj pe perete, cu o culoare mata eleganta, pot fi furnizate pentru numeroase utilizari, cum ar fi in studiouri, sali de sport, zone cu tavan inalt si chiar incaperi de servere. Modelul compact si suprafata plata asigura o instalare discreta, chiar intr-un spatiu mic. nanoe™ X (Generator Mark 2 = 9,6 trilioane radicali hidroxil/sec) ca dotare standard pentru o calitate mai buna a aerului din interior. Controlerul la distanta cu fir CZ-RTC6BL permite configurarea facila a sistemului prin Bluetooth®. Conectare si control usor al ventilatorului extern sau ventilatorului de recuperare a energiei, cu ajutorul conectorului PAW-FDC al unitatii de interior PCB. Dispozitivul extern poate fi controlat cu telecomanda unitatii de interior Panasonic.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate Panasonic PACi Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32)
 
Unitate Panasonic PACi Standard cu montaj pe perete, Invertor+ (R32)

Unitatile PACi Standard cu montaj pe perete, cu o culoare mata eleganta, pot fi furnizate pentru numeroase utilizari, cum ar fi in studiouri, sali de sport, zone cu tavan inalt si chiar incaperi de servere. Modelul compact si suprafata plata asigura o instalare discreta, chiar intr-un spatiu mic. Cand unitatea este oprita, clapeta se inchide automat, pentru a impiedica patrunderea prafului in unitate si a pastra echipamentul curat. Aceste unitati sunt printre cele mai silentioase din domeniu, fiind astfel ideale pentru hoteluri si spitale. Evacuarea conductelor este posibila in sase directii: dreapta, dreapta spate, dreapta jos, stanga, stanga spate si stanga jos, pentru a facilita instalarea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite 60x60, Invertor+ (R32)
 
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite si Standard 60x60, Invertor+ (R32)

Mic si puternic, ideal pentru birouri si restaurante. Unitati standard doar pentru combinatii twin, triple si double-twin. Greutatea redusa si modelul foarte ingust fac posibila instalarea chiar in spatiile cu tavane inguste. Proiectat pentru a se potrivi exact pe o retea de tavan de 600x600 mm, fara a fi necesara modificarea configurarii barelor. Inaltimea de scurgere poate fi crescuta cu aproximativ 350 mm peste valoarea conventionala prin utilizarea unei pompe de scurgere de la inaltime mare, fiind posibila amplasarea unor tevi orizontale lungi. Unitatea foarte usoara, de 18 kg, este si foarte subtire si are o inaltime de doar 288 mm, usurand foarte mult instalarea chiar in spatiile cu tavane inguste.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Chiller Panasonic ECOi-W pentru pompa de caldura
 
Chiller Panasonic ECOi-W pentru pompa de caldura

Unitati exterioare pentru pompa de caldura ECOi-W si ECOi W numai racire: SEER/SCOP ridicat; functionare silentioasa; integrare cu sistemele VRF ECOi prin comanda BMS; interval de capacitate de la 20 kW pana la 210 kW; design personalizat; interval de functionare: de la -17°C (incalzire) [iar pana la 50°C (racire) - ECOi-W]; o gama larga de optiuni hidraulice si protocoale de comunicare. Este solutia ideala pentru hoteluri, birouri si spatii industriale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Control Aquarea Smart Cloud si Service Cloud
 
Control Aquarea Smart Cloud si Service Cloud

Aquarea Service Cloud permite instalatorilor sa se ocupe de sistemele de incalzire ale clientilor de la distanta. In acest mod, se economisesc timp si bani si se reduce timpul de raspuns, crescandu-se satisfactia clientilor. Functii avansate pentru intretinerea la distanta cu ecrane profesionale: vizualizare generala rapida; istoric al erorilor; informatii complete despre unitati; statistici disponibile in permanenta; cele mai multe setari disponibile. Aquarea se poate conecta la Cloud cu ajutorul CZ-TAW1, ceea ce permite atat controlul de catre utilizatorii finali, cat si intretinerea la distanta de catre partenerii de service. Aquarea Smart Cloud este mai mult decat un simplu termostat pentru pornirea si oprirea dispozitivului de incalzire. Este un serviciu puternic si intuitiv pentru controlul la distanta al unei game largi de functii de incalzire si pentru apa calda menajera, incluzand monitorizarea consumului de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Instalatie de climatizare split
Instalatie de climatizare split
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...