Feroneria mecatronica ascunsa Schüco TipTronic SimplySmart

Feroneria mecatronica ascunsa Schüco TipTronic SimplySmart

Functionare silentioasa si deschidere ampla

Schüco TipTronic SimplySmart stabileste noi standarde pentru tehnologia de actionare ascunsa in profil. Sistemul de feronerie Schüco ofera nu numai cea mai silentioasa actionare mecatronica de pe piata, ci si un sistem complet testat format din sistem de actionare, feronerie si profil. In plus, latimile de deschidere mari si dimensiuni flexibile pentru elemente fac posibila utilizarea Schüco TipTronic SimplySmart in aproape toate sistemele de ferestre Schüco cu diferite tipuri de deschidere. Prin conectare la sistemul de automatizare al cladirii, Schüco TipTronic SimplySmart indeplineste, cele mai diverse cerinte legate de eficienta energetica, confort si siguranta, atat pentru cladiri comerciale cat si rezidentiale.

Schüco TipTronic SimplySmart blocheaza fereastra in mai multe puncte folosind blocarea modulara de siguranta si ofera o rezistenta sporita la efractie pana la clasa RC 2 (WK 2). In plus, fata de software-ul integrat de protectie la prinderea degetelor din clasa de siguranta 2, Schüco ofera si protectie la prinderea degetelor cu senzor, care reactioneaza la cel mai mic contact in orice punct al tocului ferestrei si corespunde claselor de protectie 3 si 4. 

Sistemul de feronerie mecatronica ofera o gama larga de functii de economisire a energiei, de ex. microventilare, ventilatie temporizata si racire pe timp de noapte.

Deschiderea pana la 500 mm precum si chiar 75 mm pentru oberliht asigura utilizatorului un nivel ridicat de confort pentru ventilatie zilnica.

Feroneria mecatronica ascunsa Schüco TipTronic
Feroneria mecatronica ascunsa Schüco TipTronic SimplySmart

Componentele ascunse nu afecteaza aspectul

Cu generatia de feronerii mecatronice Schüco TipTronic SimplySmart, Schüco a redefinit automatizarea ferestrelor din aluminiu.

Pe langa management-ul costurilor cu energia, Schüco TipTronic si prin designul sau purist cu feronerie complet ascunsa si latimi vizibile inguste ale profilului.

Aceasta feronerie deosebita poate fi utilizata atat pentru cladiri comerciale cat si cele rezidentiale.

In ambele cazuri, functionalitatea excelenta si aspectul atemporal al ferestrelor maresc considerabil prestigiul si valoarea proprietatii.

Poate fi integrat in sisteme pentru case inteligente (Smart Home)

Pentru mai mult confort si siguranta, Schüco TipTronic SimplySmart poate fi integrat cu usurinta in platforma Schüco Building Skin Control si conectat la sisteme uzuale pentru case inteligente precum Gira, Alexa Home, KNX, BacNet sau Loxone.

Diverse functii motorizate de ventilatie, cum ar fi microventilarea, ventilatia temporizata si racirea pe timp de noapte, toate reduc costurile cu energia.

Sistemele de actionare pot fi, de asemenea, conectate la alte dispozitive prin intermediul magistralei BUS Schüco, pentru a face schimb de informatii si a raspunde inteligent la factorii de mediu.

De exemplu, in functie de starea de deschidere a ferestrei sistemul de incalzire poate porni si opri sau fereastra se inchide automat atunci cand se declanseaza alarma de vant/ploaie.

Un standard ridicat de siguranta cu protectie la prinderea degetelor 

Protectia integrata de prinderea degetelor permite ferestrei sa se redeschida automat daca intalneste orice fel de obstacol la inchiderea acesteia. Aceasta protectie corespunde clasei de securitate 2.

Pentru cerinte deosebit de stricte, de ex. in scoli, gradinite, spitale si hoteluri, Schüco ofera, de asemenea, protectie impotriva prinderii degetelor cu o banda de senzori care reactioneaza chiar si la cel mai mic contact cu orice parte a tocului. Aceasta protectie corespunde claselor de siguranta 3 si 4.

Produse mentionate in articol
Feronerie motorizata complet ascunsa pentru ferestre Schüco TipTronic SimplySmart
 
Feronerie motorizata complet ascunsa pentru ferestre Schüco TipTronic SimplySmart

Schüco TipTronic SimplySmart este o feronerie mecatronica ascunsa caracterizata prin functionare silentioasa si deschidere ampla. Conectata la sistemul de automatizare al cladirii, Schüco TipTronic SimplySmart indeplineste, atat pentru cladiri comerciale cat si rezidentiale, cele mai diverse cerinte legate de eficienta energetica, confort si siguranta. O solutie perfecta pentru ferestre respectiv oberlihturi grele sau greu accesibile. Pe langa actionarea manuala prin maner sau butoane, pentru deschiderea/inchiderea ferestrelor se pot folosi si terminale mobile ca tabletele sau smartphone.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Automatizare cladiri
Automatizare cladiri
Automatizare control si comanda ventilatie
Automatizare control si comanda ventilatie
Sticla plana, sticla curbata
Sticla plana, sticla curbata
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...